vzajemna_pl_30.09.11 Svet24.si

Neverjetno! Vzajemna bo decembra znižala premijo ...

janez jansa dz (2) Svet24.si

Vlada v zapiranje države spet mimo ustave in ...

anja Robavs, obrez, jesen 2021 Svet24.si

VIDEO: Za poskočno jesen si privoščite vadbo na...

bojan pozar-pl Reporter.si

Propadli politik Bojan Požar sedi na dobrem ...

andrej vizjak Necenzurirano

Vse afere in sporni posli ministra Vizjaka

Goran in Hana, oktober 2021 Njena.si

Zdaj je uradno: Hana in Goran znova par

doncic 21 re Ekipa24.si

KAKŠNA LJUBEZEN!!! Dončić preprosto NE MORE ...

Tedenski horoskop: življenje se lahko spremeni v sekundi!
| Andreja Novak/Dobrakarma.si

Tedenski horoskop: življenje se lahko spremeni v sekundi!

Pixabay

Komplikacije se že začenjajo, saj ponedeljkov mlaj v strelcu za malo prehiti sončni mrk, ki popoldne poskrbi za sprostitev, »reset«, in pokaže, kako je, ko se življenje v sekundi spremeni in vsi načrti padejo.

Ob sprostitvi, povezavi z naravo seveda ne bo tako hudo. Se pa utegne komu od vaših bližnjih zgoditi, da se mu v tem obdobju vse postavi na glavo, vsi načrti padejo v vodo, in dobro je, da razumete, da gre za popolno fazo opuščanja, sprostitve, ki je tu zgolj zato, da lahko pride novo. Nismo bogovi na Zemlji, temveč smo povezani s sistemi narave in rasti ali pa s sistemi kontrole in omejevanja. To zadnje popušča. Samo v sprostitvi je ključ.

Dobri barvi tedna: indigo in temno vijoličasta.

Foto: Profimedia - vesolje

Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: **
V ospredju bo tudi vaše počutje; okrepite imunski sistem ter bolj redno skrbite za vse, kar potrebuje telo. Ponedeljkov mlaj in še sončni mrk bosta namreč zamajala vaše dobro počutje.
Ljubezen: ***
Precej opravkov boste imeli z javnostjo in prijatelji vas bodo klicali ob vseh mogočih priložnostih, zato za domače ne boste našli veliko časa. Nekaj časa bodo to še razumeli, a ne prav dolgo, zato ne pretiravajte s skrbjo za druge.
Posel/denar: ***
Nekateri skupni projekti se bodo začeli dobro odvijati, a se boste morali udeležiti dogajanj, če si želite uspeha. Precej čustveni boste glede svoje kariere in vseh načrtov, ki ste jih imeli za prihodnost, saj bo vse viselo na nitki. Sprostite se in naredite največ, kar lahko, a ne pritiskajte na druge, kako naj se odločijo, saj boste dosegli ravno nasprotni učinek.
Nasvet tedna: 
Pomembno je, da svoje energije v celoti usmerite v svoje življenje in se vsaj za to obdobje odmaknete od pretiranih aktivnosti v okolici. V ospredje postavite svoje življenje ter se lotite potrebnih rešitev strastno in kreativno, da vam bo uspelo. 

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: **
Precej intenzivno dogajanje vas bo čisto odmaknilo od skrbi zase in svojemu počutju ne boste namenjali večje pozornosti. A se lahko zgodi, da zaradi vsega stresa pa tudi sprememb staknete prehlad, če ste nagnjeni k alergijam, pa se te lahko pojavijo v večji meri.
Ljubezen: ****
Končno se boste sprostili in začutili strast, ki vas bo povezala z optimizmom. Zmenki bodo nadvse uspešni. Varanje partnerja pa se ne bo dobro izšlo, zato premislite, ali se boste lotili tega nevarnega športa, saj lahko izgubite vse, za kar ste tako dolgo delali in si to tudi želeli.
Posel/denar: ***
Kreativne ideje boste želeli dobro unovčiti, a čas za to ne bo najboljši. Zato o njih ne govorite preveč, prihranite jih za kasnejši čas. 
Nasvet tedna: 
Usoda v tem obdobju ne bo podpirala manipulacij in kar hitro se lahko znajdete procesu spreminjanja, ki si ga niste želeli. Vse skrbi, fobije in občutljivost lahko pridejo na dan, zato ne tvegajte, igrajte po pravilih, da ne boste krivi še za stvari, ki jih niste naredili.

Dvojčka 21. 5.–20. 6. 
Počutje: **
Preteklost bo obremenila vaše počutje, morda tudi direktno vplivala na vaše zdravje, zato vam bodo aktivnosti prišle prav. Razdajali se boste, a na koncu ugotovili, da niso samo drugi pozabili na vas, temveč tudi vi sami, zato je čas, da spremenite način življenja.
Ljubezen: ***
Na odnose boste gledali preveč simbolično in bolj z vidika, kako je treba še komu pomagati, a je čas, da pogledate na odnose kot na veselje ob druženju ali bližini in intimi. Koliko dobrih odnosov imate v tem pogledu? Bolj ko boste čustveno sproščeni, bolj boste povezani s svojimi bližnjimi. 
Posel/denar: *
Izognite se sodelovanju z ljudmi, ki jim ne zaupate, da ne boste imeli odprtih vseh težavnih front. Preveč dela imate povsod, da bi se še lahko ukvarjali z drugimi, ki vam morda niso vsi naklonjeni. 
Nasvet tedna: 
Pojdite v naravo, da ob sprehodih pozabite na vsa bremena iz preteklosti. Sicer vas lahko glavoboli opozorijo, da potrebujete spremembe in da se preveč ukvarjate z okolico. 

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ***
Optimistični boste in vsega se boste lotevali na veliko ter seveda pretiravali v obljubah prijateljem in znancem. Vseeno je koristno, da ostanete z nogami na tleh in ne zanemarite vsakdanjih obveznosti. 
Ljubezen: ****
Pretiravali boste z druženjem z vsemi v bližini, kar se bo vašemu partnerju/partnerici samo na začetku zdelo lepo, kaj hitro pa se bo plošča obrnila, ko ne boste imeli dovolj časa zanj/zanjo. In ne bo dovolj le nekaj besed, da pomirite situacijo. 
Posel/denar: ***
Lunin mlaj in sončni mrk bosta poudarila pomembnost sreče v življenju ter prinesla dobro podporo za spremembo v službi in samozavesti, če boste dobro sledili intuiciji in se čustveno odprli izjemnim ljudem.
Nasvet tedna: 
Naredite si tako dober poslovni kot domači delovni načrt, če želite dobro sodelovati z življenjem in odpraviti svojo preveliko prilagodljivost okolici. Ne zavrzite vse sreče, ki jo imate zdaj, zaradi lahkomiselnosti in premočnih vplivov iz okolja, ki vas v trenutku prevzamejo.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: *****
Ponedeljkov mlaj in sončni mrk bosta dobro aktivirala možnosti za ureditev telesa ter okrepitev imunskega sistema in dobrega počutja. Začutili boste potrebo po večji aktivnosti v tej smeri.
Ljubezen: *
Občasno slabo počutje bo znak, da je čas za poglobitev vase in iskreno sledenje svojemu srcu. Pomembno je, da ste iskreni vsaj do sebe. Če lahko, naredite kaj v tej smeri tudi navzven. 
Posel/denar: ****
Dobre spremembe se obetajo v službi, kjer bodo spoznali vašo veliko vrednost, ki je bila morda do zdaj malo skrita. To vas bo sprostilo in vam dalo možnost pogajanj za spremembe, ki si jih želite. Preudarno jih izpeljite. 
Nasvet tedna: 
Dobro preverite svoje počutje in razmislite o vsem, kar bi v prihodnosti resnično želeli. Če boste prehitro sprejeli odločitve, vam bodo lastna čustva preprečila napredovanje, saj boste ves čas notranje razdvojeni. Opustite stara prepričanja in napačne moralne vrednote ter poskrbite za prevetritev vseh področij življenja z resnico. Zato – počasi in iskreno, pa se bo vaše življenje optimalno razvilo. 

Devica 23. 8.–22. 9. 
Počutje: *
Vse, kar boste počeli, vas bo vznemirjalo, ne glede na vaša dejanja. Zvezdne spremembe bodo aktivirale določne silnice in stari strahovi bodo prišli na dan. Res je pomembno, da se ne odmaknete, temveč da se soočite z vsem dogajanjem.
Ljubezen: *
Preveč boste obremenjeni s poslovnimi stvarmi, da bi se res lahko posvetili bližnjim, in vprašanje je, kako bodo to sprejeli, saj imajo počasi dovolj. Razumejo vaše težave, a ne želijo več živeti v tem stresu, ki ga vi še povečujete s podoživljanjem dogodkov doma. 
Posel/denar: *
Težave na službenem področju se bodo kopičile in počasi se bo slab vpliv pokazal tudi na vašem fizičnem počutju in zdravju. Notranja krivda glede nekaterih odločitev in odnosov v službi vam ne bo pustila mirno spati.
Nasvet tedna: 
Ne zapletajte se v globlje debate, ne v okolici doma ne v službi. Globlje zamere iz preteklosti vas bodo namreč odmaknile od realnosti in ne boste nepristranski, zato se lahko pogreznete še v večje težave z ljudmi. Preverite, kdo vam res želi dobro, in ne nasedajte provokacijam. 

Tehtnica 23. 9.–23. 10. 
Počutje: **
Ponedeljek preživite v kreativnih vodah, da vam bosta lahko sončni mrk in mlaj predala bolj pozitivne stvari, sicer boste prisiljeni v globino raziskati strahove, pa tudi notranje strasti. Tako bo ravno od ponedeljka odvisno počutje celotnega tedna.
Ljubezen: *
Lahko, da se boste počutili izolirane, osamljene, pa tudi izdane od najbližjih, zato se boste zaprli vase. Znotraj vas se bo dogajala prava transformacija in ne boste natanko vedeli, kaj vas že tako moti pri ljudeh, samo vse vam bo šlo na živce.
Posel/denar: ***
Delo vas bo osvobajalo, zato si boste želeli čim več časa preživeti zatopljeni v karkšnokoli delo. Samo tako se boste počutili smiselno in dobro, saj vas bo brezdelje utrujalo in pretirano druženje z domačimi prav tako. 
Nasvet tedna: 
Ne pobegnite od svojih čustev. Skozi jezo in nestrpnost boste dobili prava spoznanja in odkrilo se vam bo globlje hrepenenje po spremembah. Zato ostajajte v svoji samoti in ne pobegnite od sebe ter si dovolite čutiti vse, kar se bo dogajalo v vas. To vas bo osvobodilo. 

Škorpijon 24. 10.–22. 11. 
Počutje: ****
Močni in optimistični boste, ne glede na kaos, ki se bo dogajal okoli vas. Kreativni boste v rešitvah in srečni, da se končno dogajajo spremembe, ki imajo smisel. Pokazale se bodo zanimive povezave in stvari vam bodo postale jasne.
Ljubezen: ****
Začeli boste zaznavati, kje se izgublja vaša ljubezen in komu preveč zaupate, čeprav je to zadnja oseba, za katero bi si mislili, da vas bo izigrala. A se ne boste obremenjevali. Če ste samski, se razglejte malo naokoli za simpatijo, saj bodo možnosti odprte. Prav tako se bo vezanim ljubezenski odnos poživil.
Posel/denar: **
Lotili se boste temeljitega pregleda v poslu. Situacija ne bo rožnata, a poznate pot naprej, saj ste že dostikrat izšli iz težav. Ponosni boste nase in popolnoma iskreni ter umirjeni boste začeli uresničevati svoje namere za novo obdobje življenja. 
Nasvet tedna: 
Zapisujte si ideje in naredite si dolgoročni načrt, saj vsega ne boste mogli narediti naenkrat, prav tako ne boste tako jasno ves čas videli situacije. Zato si boste kasneje res hvaležni za vse, kar boste imeli zapisano. 

Strelec 23. 11.–21. 12. 
Počutje:**
Nič še ne bo od želenega počitka. Vse se bo namreč postavilo na glavo; jeza se bo nabirala v vas in skozi vse spreminjanje boste začutili, da imate vsega dovolj in si želite začeti na novo. 
Ljubezen: **
Dovolj boste imeli problematičnih odnosov, saj boste težko sledili vsem željam svojih bližnjih. Vedeli boste, da so potrebna nova pravila, a si ne boste želeli stopiti v pregovarjanje in prepire. Raje boste vse spustili in se začeli družiti s tistimi, ki vam zares ustrezajo. Ne bo vam žal. 
Posel/denar: *
Zvezde vam bodo nenadoma zapletle odnose tudi v poslu, ne glede na to, kako se boste odmikali od prepirov ali problematičnih stvari. Službeni odnosi bodo napeti, saj se ne bo vedelo, kdo ostaja in kdo gre. 
Nasvet tedna: 
Ugotovili boste, da vse to razburjanje in pregovarjanje škodi vašemu zdravju, ter boste začeli delati spremembe korak za korakom. Resnično ne čakajte več, da se stvari uredijo, temveč pojdite svojo pot tako, kot si želite. 

Kozorog 22. 12.–20. 1. 
Počutje: **
Precej intenzivno obdobje bo, ko ne boste vedeli, kaj narediti in h komu se obrniti. Odpirali se vam bodo talenti na najbolj nenavaden način. Lahko, da boste krivili druge, a sočasno boste vedeli, da sami niste v čisto pravi koži.
Ljubezen: ****
Bolje bo, da na novo pregledate svoje želje in odnose, ki so vam v veselje in oporo, ter začnete sodelovati z življenjem, ki vas bo podpiralo. Skozi intimni odnos boste začutili svojo globino in hvaležnost do vsega. To bo začetek večjih sprememb. Ne glede na to, ali ste samski ali v paru, si dovolite, da vas drugi učijo, da se sprostite in postanete najboljši učenec življenja.
Posel/denar: **
Odnosi v poslu ali službi bodo potrebni prenove. Dovolj bo, da se vi sami odmaknete od vloge svetovalca, ki ste si jo avtomatsko vzeli, in lažje bodo stekli pogovori, pa tudi zaupanje se bo povečalo. 
Nasvet tedna: 
Če se boste sprostili in začeli komunicirati z ljudmi kot s sebi enakimi, bodo nagrade življenja večje, kot ste pričakovali. Opazili boste, da se vsi radi pogovarjajo z vami, če niste pokroviteljski ali cinični. 

Vodnar 21. 1.–18. 2. 
Počutje: **
Precejšnji izzivi se vam bodo pojavili v javnem življenju in zdelo se vam bo, da so vsi proti vam. Sočasno pa ne boste opazili, da ne izpustite priložnosti, da se ne bi vsaj malo pozabavali na račun drugih, in pri tem ne opazite njihovih reakcij in presenečenja nad vašim obnašanjem. 
Ljubezen: **
Čakali boste na spremembe, a niti sami ne boste imeli dovolj časa za bližnje in partnerja. To bo tudi njemu ustrezalo, saj se bo veliko dogajalo in bo z mislimi čisto nekje drugje. 
Posel/denar: **
Uporništvo vas bo tako močno zgrabilo, da se boste upirali vsepovsod, ne glede na to, ali bo potrebno ali ne. Zato ne pričakujte nečesa, kar sami delate drugače, in ne prelagajte krivde na tiste, ki sploh ne poznajo situacije. 
Nasvet tedna: 
Razmislite, kaj si zares želite. Dovolj bo, da redno opravite določene poti in predstavite svoje delo čim bolj dramatično. Tako boste naredili dovolj velik vtis, da bo okolje zadovoljno. Saturn bo prešel v vaše znamenje, kar vas bo podprlo v delanju reda na vseh področjih. 

Ribi 19. 2.–20. 3. 
Počutje: *****
Zadovoljni boste, ne glede na to, da ne boste čisto vedeli, v kaj se podajate, a vedeli boste, da pri tem ne morete ničesar izgubiti. Lepo boste zasijali v javnosti in ob tem začutili, da prihaja vaše težko pričakovano novo obdobje pozitivnih sprememb.
Ljubezen: ***
Ne pozabite na redno komunikacijo s sebi pomembnimi ljudmi, kar vaši bližnji vsekakor so, ne glede na to, da nimate občutka o tem. Ves čas vas podpirajo, kolikor zmorejo, in pri tem jim prav ustreza, da ste osredotočeni na svoj posel, da se čustveno ne zapletate v stare čase. 
Posel/denar: ****
Lahko se boste dogovorili za dobro sodelovanje v vseh poslovnih smereh. Samo sami in vaši bližnji boste vedeli, koliko truda je bilo za to potrebno, ostalim se bo zdelo, da vas je sreča pogledala na veliko.
Nasvet tedna: 
Dobre spremembe se vam obetajo, če boste sledili svoji intuiciji in čisto po svoje delovali na vseh področjih življenja. To vam bo na pladnju prineslo vse, kar ste si v preteklosti želeli. Zato pojdite na polno v vse, kar se dogaja.