meditacija Dobra karma

Režite vezi, odpuščajte in se razstrupite od ...

etna, vulkan, ognjenik, januar 2021 Svet24.si

VIDEO: Najaktivnejši evropski ognjenik je znova ...

tone-krkovic-pl1 Reporter.si

Brigadirju Tonetu Krkoviču sodila nečakinja ...

tovarna-rog, evikcija, varnostniki, izgred, 19.1 Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ščiti, palice in plinski ...

janez cigler kralj pl2 Necenzurirano

Desetletje anticepilskega duha v zavodu ministra ...

Jason Donovan Odkrito.si

Jason s Kylie še vedno ne govori

desa muck Njena.si

Oče Dese Muck presenetil pri 90-ih letih!

Horoskop: Vas obremenjujejo čustva bližnjih?
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Vas obremenjujejo čustva bližnjih?

Horoskop, Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Odlično počutje, če boste sledili svoji notranji moči in željam ter prešli v praktično izpolnjevanje želja. Vse vam bo šlo kot po maslu in z lahkoto boste naredili vse stvari.

Bik
Polni boste moči in z akcijo boste želeli vse urediti, a boste vse postavili na glavo. Jezilo vas bo, ker ne bo tako, kot ste si domišljali, zato se vam bodo domači odmikali.

Dvojčka
Obremenjeni boste s čustvi vaših bližnjih in vse bi naredili, da bi jim ugodili, a preprosto ne bo mogoče. To vas ne bo obremenjevalo, saj imate počasi dovolj vsega.

Rak
Prestopiti boste morali mejo čustvenega ugodja in spominov na preteklost ter se jasno in čisto usmerili v sistematično razmišljanje in ves čas iskreno komunikacijo.

Lev
Imeli boste odlične pogoje za ugoditev nekaterim svojim skritim željam, ki so vse močnejše v vas. Zdelo se vam bo, da ste na prelomnici nečesa večjega, kar je res.

Devica
Popolna sprostitev bo potrebna. Zato se ne obremenjujte s preteklostjo, niti se ne branite njenih posledic. Pomembno je, da sprejmete odločitve in jim sledite.Tehtnica
Ognjeviti boste v stvareh, na ketere ste v preteklosti že čisto pozabili in z veliko vnemo boste začeli načrtovati stvari, o katerih tokrat ne boste govorili nikomur.

Škorpijon
Ne boste več mogli brzdati svojega jezika in vse, kar ste kjerkoli zadržali zase, vam bo brez kontrole ušlo v javnost. Sami sebe ne boste prepoznali, da se ne morete umiriti.

Strelec
Opustite stare navade, s katerimi ste lažje izpeljali potrebne stvari. Čes je za novosti, ki bodo imele močan vpliv na vaše materialno stanje, če boste le upali stopiti v novo.

Kozorog
Ne pretiravajte v odnosih, dajte bližnjim malo zraka za dihanje in sprostitve brez vašega nadzora. In bodite zadovoljni, ko boste od njih prejeli iskrena čustva in misli.

Vodnar
Ne boste mogli sedeti pri miru in poslušati vsakdanje pogovore, dokler bodo v vas pomembne ideje in bi se raje pogovarjali o vaših načrtih za vašo skupno prihodnost.

Ribi
Vaša sreča bo nalezljiva in kamorkoli boste prišli, vas bodo veseli ter želeli sodelovati z vami na način, ki vam bo v veselje. Naučite se samo stabilnosti v komunikaciji.