tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

Creator Njena.si

Jesen bo v znamenju tega trenda

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Tedenski horoskop: končajte z nezdravimi čustvi
| Andreja Novak/Dobrakarma.si

Tedenski horoskop: končajte z nezdravimi čustvi

venera, Creative commons

Idealen čas, da opravite z vso čustveno nesnago. V 6. tednu letošnjega leta se obeta osvoboditev od notranjih zavor v ljubezni. Venera preide v Vodnarja, kar bo okrepilo srečo in vas odprlo za svobodo.

Z zaznavanjem notranjega zadovoljstva se lotite hujšanja ali telesne prenove. Venera vas bo kreativno vodila. Hrana vam ne bo pomenila ugodja, utehe ali zaščite. V četrtek je zadnji krajec v Škorpijonu, zato lahko zaključite z nezdravimi čustvi.

Slovenski pregovor: Jabolko je zjutraj zlato, opoldne srebrno, zvečer pa svinčeno.

Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: *** 
Precej nemirni boste, še posebej v začetku tedna, ko boste želeli, da je vse po vaše. Iskali boste nekoga, da bi se sprli z njim in pokurili odvečno energijo.
Ljubezen/odnosi: **
Med tednom boste nemogoči, zato se vas bodo domači izogibali. Za vikend se boste sprostili in zvezde bodo podprle vašo romantično plat, kar bo razveselilo vaše bližnje. Samski boste imeli priložnost flirtanja, a vseeno se boste morali malo potruditi.
Posel/denar: **
Čustveno boste sočasno preveč občutljivi in trmasti, da bi prisluhnili drugi strani, zato si lahko nakopljete precej večjih težav. Zaradi notranje napetosti sploh ne boste dojeli, da vam nekateri želijo dobro, in boste užaljeni za vsako stvar. To bo od vas odvrnilo nekatere sodelavce ali koristne prijatelje. 
Nasvet tedna: 
Začutite notranjo strast in željo po zabavi in zmenkih. To bo aktiviralo vašo bolj zabavno stran, da boste začeli sanjariti, aktivirali boste domišljijo in svojo energijo usmerili v bolj koristno smer. 

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ***
Z vstopom vaše zavetnice Venere v znamenje vodnarja se boste že v ponedeljek začeli počutiti bolj sproščene, svobodne in okrepilo se bo vaše dobro počutje. Lažje boste dihali in tudi domišljija se bo usmerila bolj pozitivno.
Ljubezen/odnosi: ***
Bolj boste samozavestni in sledili boste sebi. Želeli si boste kuhati za bližnje, sodelovati s prijatelji, potovati, raziskovati in si širiti obzorje … a vse preprosto ne bo šlo. Čutili boste, da vas partner ovira, zato boste morda čez vikend ubrali nekatere prehitre in nespametne poteze ter doma ohladili čustva, lahko celo prekinili odnos. 
Posel/denar: ***
Sodelujoči boste, a bodo sodelavci in nadrejeni čutili, da je to le krinka in da ne mislite čisto tako. Zato ne sadite rožic, temveč iskreno povejte svoje stališče in s tem podprite celotno ekipo v dobro. 
Nasvet tedna: 
Osvobodite se pričakovanj, ki vas delajo nesrečne. S tem boste lahko sprejeli ljudi točno takšne, kot so. Hkrati boste sprejeli kot normalno, da ste tudi sami bolj sproščeni v tem, kar ste, in se ne pretvarjate za druge. 

Dvojčka 21. 5.–20. 6. 
Počutje: **
Zmedeni boste, saj ne bo nič tako, kot ste načrtovali in si želeli. Dnevi bodo minevali, vi pa se boste vrteli v krogu, če se ne boste zavestno ustavili. 
Ljubezen/odnosi: ***
Moteči boste za bližnje, saj se ne boste mogli zbrati niti jasno komunicirati. Želeli si boste razumevanje, a boste pobegnili pred čustvi in pogovori o njih. Nedelja vas bo sprostila in zadovoljni boste s svojimi dognanji, kar vas bo sprostilo tudi v druženju. 
Posel/denar: ***
Ne delajte prehitro računa brez krčmarja, saj vam retrogradni Merkur ustavlja komunikacijo in nakazuje, da se je treba obrniti vase in opraviti inventuro svojih želja ter odnosov.
Nasvet tedna: 
Ne bojte se, ničesar ne boste zamudili, samo na jasno si boste prišli v veliko stvareh, če boste opazovali svoje odzive in namere na vseh področjih. Dobro je, da si naredite dober načrt za reorganizacijo svojega življenja, pri tem se odprite najbolj drznim idejam. Kako, kje in s kom bi radi preživeli življenje? Vsaj v mislih se čisto sprostite in si iskreno priznajte notranje težnje. 

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ****
Veliko se vam bo dogajalo, a boste ohranili dobro razpoloženje. Vse morebitne težave, bolezni ali nerazpoloženost bodo izginile in veliko dobrega boste naredili zase in za druge.
Ljubezen/odnosi: ****
Sproščeni boste in prepričani, da so vsi na vaši strani. Tako se boste tudi obnašali in ne bo veliko situacij, da bi vas kdo želel prepričati o nasprotnem. Imeli boste srečo in se zato tudi hitro prilagajali glede na družbo okoli sebe. Ko boste čutili pritiske, se boste raje odmaknili. 
Posel/denar: ****
Usmerjeni boste v svoje delo in hitro boste organizirali vse, kar je za vas pomembno. V pričakovanju sreče boste optimistični in delavni. Finančni prilivi bodo sledili. 
Nasvet tedna: 
Bodite pozorni, da se od srede zvečer ne boste zapletali v čustva drugih, saj boste želeli preveč naenkrat. Četrtek bo namreč poln zahtevnih nalog, čustvenih preprek in lahko boste testirali svojo stabilnost na vseh področjih. V petek popoldne Luna vstopi v Strelca, kar vam bo povrnilo dobro razpoloženje, a ostanite osredotočeni na svoje načrte. 

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ***
Nekaj vas bo močno razjezilo, da boste imeli vsega dovolj in izpeljali spremembe tudi tam, kjer jih niste načrtovali. Povsod, kjer boste naleteli na upor, boste želeli spremembo.
Ljubezen/odnosi: **
Prve dni se ne boste pomirili, dokler si ne boste razjasnili vseh vplivov okoli sebe in razumeli vloge bližnjih. Včasih ne veste, ali so z vami ali proti vam. Četrtkov zadnji krajec bi lahko v nekaterih situacijah sodu izbil dno in pripravljeni boste zaključiti odnos, če partner ne bo želel sprejeti vaših dejstev. Vikend vas bo razveselil s številnimi prijatelji in veselili se boste družbe in obujanja spominov ter ustvarjanja novih načrtov. 
Posel/denar: *****
Odločni boste in vse, kar boste želeli, boste dosegli. Mogoče bo težava v tem, da se vam ne bo dalo veliko ukvarjati s tem področjem, saj imate dolgoročne načrte, ki so bolj zanimivi. 
Nasvet tedna: 
Jasno vam bo, da ne smete več ponavljati starih napak, zato boste sproti izrazili vse, kar vas muči. Tako bo vsaj vam jasno, kakšno je stanje. Zapišite si to dragoceno spoznanje, saj vam bo letošnje leto ves čas koristilo. 

Devica 23. 8.–22. 9. 
Počutje: **
Precej nemirni boste. Po eni strani boste želeli svobodo in neodvisnost, po drugi strani pa varnost in zaščito. To vas bo razdvajalo, saj ne boste jasno videli obeh plati sebe. Situacije vas ne bodo pomirjale, saj ne boste verjeli nikomur več, celo svojim bližnjim ne. 
Ljubezen/odnosi: **
Svojih negativnih misli ne »obesite« na druge ljudi, saj tega ne bodo razumeli in se bodo samo čustveno odmaknili od vas. Vikend bo malo naporen. Od vas se bo pričakovalo, da izpolnite svoje dolžnosti, ker pa ne boste pokazali čustev, nihče ne bo vedel, kako težko vam je vse skupaj preživeti. Zato se boste umikali, dobesedno skrivali ter se delali, da imate številne opravke.
Posel/denar: ***
Iskali boste priložnosti, da bi le lahko izpeljali stvari bolj po svoje in s tem dokazali, da imate dober smisel za poslovnost. Ne bo šlo tako lahko, kot ste načrtovali, zato previdno in raje izvajajte spremembe korak za korakom.
Nasvet tedna: 
Če lahko, se iskreno pogovorite ali vsaj sebi priznajte celotno sliko sedanjosti. To vam bo dalo možnosti za spremembe. Tehtnica 23. 9.–23. 10. 
Počutje: *****
Sprostili se boste in hkrati začeli veliko uspešneje razmišljati ter slediti svoji domišljiji. Miselno boste čutili osvoboditev, saj bo Venera prešla v znamenje vodnarja in podprla vaše višje ideale ter željo po realizaciji najbolj nenavadnih idej za svoje življenje.
Ljubezen/odnosi: **
Precej bolj boste introvertirani in želeli boste poskrbeti najprej za svoje potrebe. Mnogi bodo začudeni nad vašo spremembo, zato se boste morda malo odmaknili od njih, saj ne boste znali pojasniti, kaj se dogaja in kako imate dovolj, da ste vedno zadnji na svojem seznamu. 
Posel/denar: ***
Želeli boste narediti vse naenkrat in se pri tem ne boste ozirali na druge, saj čutite, da je čas, da poskrbite zase, in to čisto po svoje. 
Nasvet tedna: 
Bodite pozorni, da se čez vikend ne zapletete v prepire, saj bodo čustva zamrznjena in boste preveč strogo sodili vse okoli sebe, hkrati pa ste lahko obsojeni tudi sami. 

Škorpijon 24. 10.–22. 11. 
Počutje: ***
Korak za korakom se vam bo počutje izboljševalo. Čutili boste, da se vam vrača moč v telo, in opravili boste lahko vse več stvari. Vseeno ne boste čisto brezskrbni, saj ste praktično izgubili kontrolo nad marsičim. 
Ljubezen/odnosi: ***
Sreda bo spremenljivo vplivala na vaše počutje in utegnete biti nemogoči v odnosih. Ne zatirajte svoje strasti, temveč ji dovolite, da najde trajnejše mesto v vašem življenju. Petek bo zanimiv in poln spominov, pa tudi prebujanja. Izkoristite ga zase ali za dvojino. Samski se odprite čustvom in iskrivim pogledom, ki vas bodo spremljali. 
Posel/denar: ***
Spremembe uvajajte počasi in subtilno. Tako se boste lahko prej veselili dobrih rezultatov, hkrati pa ne bo upora v okolici, kakršen vas je v preteklosti izčrpal. 
Nasvet tedna: 
Vseeno ne pretiravajte in se ne prepustite staremu načinu življenja. Izkoristite svojo intuicijo tokrat zase in se tudi čustveno odprite stvarem, ki vas veselijo. To bo okrepilo vašo notranjo moč in samozavest. 

Strelec 23. 11.–21. 12. 
Počutje: ****
Dobro se boste počutili in ne boste gledali na rezultate, načrte ali karkoli posebej. Iz dneva v dan boste preživljali čas v sprostitvi in brez večjih obremenitev. Uspelo vam bo, da se ne boste obremenjevali z ničimer. 
Ljubezen/odnosi: ****
Odprti boste za čustva in zaželeni povsod, kamor boste prišli. Dobra volja vas bo spremljala in nihče vam ne bo mogel ničesar oporekati. V torek boste lahko izpolnili neke svoje sanje ter doživeli večjo potrditev s strani okolja, a že v četrtek boste morali opravičevati svoja dejanja.
Posel/denar: ***
Morda se bo kratek poslovni odnos hitro zaključil, saj ne boste zadovoljni s trudom, ki ga vlagate, in z izkupičkom, ki je vse manjši. Malo boste slabe volje, saj imate dovolj sprememb in zmede, pa tudi komentarji domačih vam niso všeč. Sobota bo razpršila vaše dvome in spet boste optimistični glede vsega, česar ste se lotili. 
Nasvet tedna: 
Bodite pozorni, da vas brezskrbnost ne zvleče v stare vode, da se ne boste znašli v enakih težavah kot v preteklosti. Ob priložnosti razmislite, kaj ste se naučili iz preteklih težav. 

Kozorog 22. 12.–20. 1. 
Počutje: ***
Nenavadno počutje vas bo spremljalo, saj se nikakor ne morete navaditi na bolj prijazne vplive zvezd. Pripravljeni boste na neprijetnosti, ki pa jih kar ne bo, a jih boste morda celo podoživljali iz preteklosti. 
Ljubezen/odnosi: ***
Ob pogledu iz varnega doma je vse videti veliko in nevarno. Stopite iz cone udobja in poglejte, kje se življenje najbolj dogaja. V četrtek se ustavite in opravite čustveno inventuro, ki vam bo pokazala, kje se preveč zatikate s preteklostjo.
Posel/denar: **
Poslovno bi lahko dosegli večje pozitivne spremembe, če bi se le odločili zanje. A vas previdnost zaradi preteklih dogodkov v vsem opozori, zato predolgo čakate in preveč stvari preprosto zamudite.
Nasvet tedna: 
Vikend vam lahko prinese pozitivne vibracije, ne zamudite jih. Odprite se ljubezni, pa čeprav najprej bolj v besedah in mislih. Predstavljajte si, kakšno bi bilo življenje, če bi se vaše sanje in želje uresničile. In samo ostanite pri mislih ter dovolite življenju, da se dogaja. 

Vodnar 21. 1.–18. 2. 
Počutje: *
Izčrpani, nemirni in občutljivi boste. Ob tem vas bo še preganjala krivda, da morate narediti več, bolje, hitreje. Zato boste želeli vse stvari opraviti čim hitreje in se pretirano zapletli na vsakem koraku. 
Ljubezen/odnosi: **
Podpora zvezd v tem tednu ni najboljša, lahko se zgodijo večji preobrati v odnosih. Ne vztrajajte v ničemer, prisluhnite drugi strani. Tudi čez vikend ohranite zbranost, ne tvegajte v ničemer, da se ne opečete.
Posel/denar: ***
Vztrajali boste v začetem in to se vam bo zdelo največ, kar lahko naredite. Ne boste imeli živcev za pregloboke pogovore o stvareh, ki jih je preprosto treba narediti. 
Nasvet tedna: 
Ustavite se malo in si dovolite globlji razmislek. Ne hitite v spremembe, saj je Merkur v vašem znamenju v retrogradni fazi, kar kaže na možnost neuspešnih projektov, v katere bi prehitro vstopili. O vsem razmislite iz več perspektiv in si dajte čas za odločitev. Sicer se lahko zgodi, da si vse postavite na glavo in boste še nekaj časa reševali, kar ste v tem tednu zapletli. 

Ribi 19. 2.–20. 3. 
Počutje: *****
Polni boste delovnega elana in navdiha glede svojega dela in življenja. Romantično boste gledali na svoje naloge in pri tem vsem zagotavljali, kako ste realni. 
Ljubezen/odnosi: ***
Imeli boste občutek, da vas domači ne jemljejo resno in se posmehujejo vašim idejam in ciljem. V petek boste srečni, saj se boste že pomirili in dobra volja vas bo spet zajela.
Posel/denar: **
Optimistični boste in pričakovali to tudi od drugih ljudi. Ne boste razumeli, zakaj se odmikajo in zakaj ne želijo sodelovati v vaših projektih. To vas bo na trenutke zafrustriralo, saj boste iskali razloge v sebi, pri tem pa ne boste pomislili, da imajo drugi svoje težave, svoje izzive in velikokrat sploh ne vidijo tega, kar jim želite pokazati.
Nasvet tedna: 
Ne obljubljajte ničesar, česar ne morete ob danem času uresničiti, saj boste krivec za neuspehe drugih, če bodo zaman čakali na vašo pomoč. Zato bodite raje jasni in direktni ob prvem koraku. Čez vikend se sproščajte in se ne odločajte o ničemer pomembnem.