nadzornasoba Svet24.si

Na intenzivnem covidnem oddelku: 40 minut ...

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Tanja Ribic 50_01 Odkrito.si

Tanja Ribič: RESNICE ne moreš skriti!

ronaldo pink Ekipa24.si

Prosila Ronalda in DOBILA! Ameriška zvezdnica ...

Sabina Mlakar znova v šov Kmetija?
| J.K.

Sabina Mlakar znova v šov Kmetija?

Sabina Mlakar, Aleš-Rod

Sabini med koronakrizo ni dolgčas, saj ima polne roke dela. Priznava pa, da zelo pogreša kamere. Kaj jo je spodbudilo k temu, da že snuje načrte za nov skok v resničnostni šov?

Sabina Mlakar še zdaleč ne počiva. S partnerjem Francijem ji namreč nikoli ni dolgčas. Parček na veliko ustvarja v brunarici Breg ob Savi, kjer navdušujeta z izvrstnimi ribjimi jedmi in domačimi dobrotami. Zaradi omejitev za zajezitev virusa naročnike razvajata z dostavo, v teh dneh pa se zlasti veselita prihajajočega pusta, saj bosta poskrbela za odlično ponudbo domačih krofov.

Foto: osebni arhiv - Sabina Mlakar in Franci Prah

»Ja, takole z vsakodnevnim delom je lažje prenašati težke čase. Upam, da vse kmalu mine in da pride po koroni na proti kaj novega. Zelo pogrešam kamere. Upam, da bom lahko šla v šov Kmetija. Ljudje me sprašujejo, kdaj bo znova na televiziji, saj pogrešajo oddaje, kjer se lahko nasmejijo,« nam pove Sabina in smeje se doda, da jo lahko najdete vsak dan v brunarici, kjer pričara kmetijo v živo. »Verjamem, da vas je veliko, ki bi me radi videli. Večina je že bila tu, bili so navdušeni, srečni in ponosni, da smo se srečali osebno. Tu oboževalce vedno pričakam z lepo besedo in dolgim nasmehom.«

Foto: Osebni arhiv - Sabina in Franci ne počivata.