GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Sabina Mlakar znova v šov Kmetija?

9. 2. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
Sabina Mlakar (2)

Sabina Mlakar foto: Aleš-Rod

Sabini med koronakrizo ni dolgčas, saj ima polne roke dela. Priznava pa, da zelo pogreša kamere. Kaj jo je spodbudilo k temu, da že snuje načrte za nov skok v resničnostni šov?

Sabina Mlakar še zdaleč ne počiva. S partnerjem Francijem ji namreč nikoli ni dolgčas. Parček na veliko ustvarja v brunarici Breg ob Savi, kjer navdušujeta z izvrstnimi ribjimi jedmi in domačimi dobrotami. Zaradi omejitev za zajezitev virusa naročnike razvajata z dostavo, v teh dneh pa se zlasti veselita prihajajočega pusta, saj bosta poskrbela za odlično ponudbo domačih krofov.

Sabina Mlakar in Franci Prah foto: osebni arhiv

»Ja, takole z vsakodnevnim delom je lažje prenašati težke čase. Upam, da vse kmalu mine in da pride po koroni na proti kaj novega. Zelo pogrešam kamere. Upam, da bom lahko šla v šov Kmetija. Ljudje me sprašujejo, kdaj bo znova na televiziji, saj pogrešajo oddaje, kjer se lahko nasmejijo,« nam pove Sabina in smeje se doda, da jo lahko najdete vsak dan v brunarici, kjer pričara kmetijo v živo. »Verjamem, da vas je veliko, ki bi me radi videli. Večina je že bila tu, bili so navdušeni, srečni in ponosni, da smo se srečali osebno. Tu oboževalce vedno pričakam z lepo besedo in dolgim nasmehom.«

Sabina in Franci ne počivata. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Ugodno oddam sina: Anja šokirala z zasebnim življenjem
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Anja šokirala z zasebnim življenjem
naslednji članek
Horoskop: Skrbno sledite svoji intuiciji
Horoskop
Horoskop: Skrbno sledite svoji intuiciji