Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski horoskop: računajte tudi na uresničitev ljubezni

12. 4. 2021; 01.00
Avtor: Andreja Novak/Dobrakarma.si
Mlada luna

Mlada luna foto: Profimedia

Ponedeljkov mlaj v ovnu bo okrepil voljo do vsega, kar bi radi naredili v prihodnjih tednih, mesecih. Načrtovanega se lotite čim prej.

Ker pride Venera v znamenje bika, računajte tudi na uresničitev ljubezni in tistih materialnih dobrin, ki si jih želi srce. Sodelujte v vsem, kar se dogaja v vaši smeri, ne odzivajte pa se na povabila ali izzive, ki vas pustijo mlačne ali vam niso všeč. Ni časa za vse.

Slovenski pregovor: Kdor sebi ne privošči, tudi drugim ne.

foto: dreamstime

Oven 21. 3.–20. 4.


Počutje: *****
Ponedeljkov mlaj v vašem znamenju vas podpira pri večjih spremembah v materialnih dobrinah, pa tudi navzven, ne glede na to, da boste občutljivi na to, kako se bodo odzivali drugi ljudje.
Ljubezen/odnosi: ****
Nekatere stare zadeve boste morali razrešiti, zato se raje odločajte za sproščene pogovore kot napete prepire. Ne predvidevajte rešitev, dokler nimate odgovorov od bližnjih, s tem se boste najbolj odmaknili od težav, ki si jih običajno sami zakuhate.
Posel/denar: ***
S potrpežljivostjo in iskreno komunikacijo boste dosegli veliko boljše rezultate in hitrejšo realizacijo. Zato začnite na skupnih srečanjih poslušati in odprto komunicirati, da odprete splošne tematike. Tako boste najbolje pomagali pri skupni usmeritvi.
Nasvet tedna:
Ta teden je Merkur še zadnjič v vašem znamenje, zato to izkoristite kot podporo v komunikaciji in ognjevitem razmišljanju. Ne cincajte, odločite se za tiste spremembe, ki ste jih že dlje časa potiho načrtovali in je zdaj čas, da jih izpeljete.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ***
Jasno vam bo, kaj vse je treba narediti, zato ne boste veliko razmišljali o svojem počutju, bolj o tem, kaj vse naj bi še naredili in se dogovorili. Jezili vas bodo nedorečeni projekti, a boste to sproti sproščeno reševali.
Ljubezen/odnosi: ***
Ne negujte zamerljive narave, temveč se odprite jasni in dobri komunikaciji. Če vam bo uspelo bližnje motivirati za skupne projekte, boste dosegli veliko večje, dolgoročnejše rezultate, zato se ne zapletajte v čustva, temveč jasno obelodanite vse svoje odločitve.
Posel/denar: ****
Sprejmite naključna povabila v različne projekte ali dogodke, saj vam bodo odprli nove horizonte, kar se bo poznalo predvsem pri vašem zaslužku in sprostitvi od vsega, kar se dogaja.
Nasvet tedna:
Ugodno obdobje, če si želite sprememb v materialnosti. Številne ideje bodo prihajale, zato se jim ne upirajte. Mlada luna vas podpira v novih začetkih, tako da poglejte za novimi službami ali investicijami, če ste kaj takšnega imeli v načrtu. To je obdobje večje aktivnosti, ko vam bo uspelo narediti veliko več, kot ste načrtovali.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ***
Omahovali boste pri vsem, kar boste počeli, a na koncu boste želeli hitro končati, da ne bi motili drugih. Popazite na svoje zdravje in ne dovolite, da vas prevzamejo negativne misli in sodbe, ki ste jih bili deležni v preteklosti.
Ljubezen/odnosi: ****
Veliko dogajanja bo v vašem domu in morda se boste lotili prenove vsaj svojih najljubših kotičkov. Konec tedna se bo počutje izboljšalo in prevzela vas bo ljubezen.
Posel/denar: ***
Nemirni boste in iskali boste vzroke za pomanjkanje dobrih rezultatov, a jih ne boste našli. Vse preveč stvari naenkrat se dogaja, zato ne boste mogli nikogar kriviti za neuspešnost, kvečjemu boste hvaležni, da ni še večjega kaosa in nemira. Naredili si boste seznam prioritet in ga tudi upoštevali, kar bo dolgoročno prineslo veliko uspeha.
Nasvet tedna:
Pripravite se za želene spremembe, ki vam bodo prinesle vse tisto, kar ste si potiho želeli. Zato ostanite osredotočeni na stvari, ki jih želite zastaviti na novo, saj prihodnji teden Merkur prehaja v znamenje bika in vas bo upočasnil, a na srečo tudi podprl v praktičnosti.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: **
Presenečeni boste nad sabo in opazovali, kako spreminjate svoj način dojemanja in delovanja. Ne bo vam čisto jasno, kaj se je zgodilo, a počutje ne bo slabo, ne glede na to, da boste ves čas pričakovali takšne ali drugačne težave.
Ljubezen/odnosi: ***
Mlaj na ponedeljek vas bo dobesedno zresetiral in morali se boste soočiti z določenimi izzivi glede materialnega obilja in želja glede svojega doma. Priznajte si svoje potrebe in se vsaj pogovorite z bližnjimi, da vas bodo bolje razumeli.
Posel/denar: ***
Lahko se boste zanašali na moč svoje volje in z vztrajnostjo boste prišli do želenih ciljev ter novega načina delovanja.
Nasvet tedna:
To, kar počnete v sedanjem obdobju, bo prineslo zelo pozitivne spremembe, če boste sprejeli podporo in ideje partnerja ter družinskih članov. Vztrajajte v čutenju zadovoljstva in sreče, ki vas navdaja, ko ste na pravi poti. Ne odzivajte se na psihične pritiske ali obrekovanja v okolici, temveč se raje osredotočite na iskreno čutenje in aktivnosti, s katerimi pridobite tako ugled kot materialno varnost.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ***
Vaše dobro počutje bo stabilno kljub nekaterim pritiskom iz okolja. Ti vas bodo sicer ujezili, a se boste dokaj hitro pomirili ter se znova usmerili v optimalno smer. Ponosni boste sami nase, da ste tako trdoživi oziroma neupogljivi.
Ljubezen/odnosi: ***
Ženske vam bodo malo zagrenile življenje in pri tem vztrajale, če se ne boste pravočasno izrazili. Ne čakajte, da se vse samo po sebi umiri, čas je, da postavite jasne meje v vseh odnosih, do kam spustiti ljudi in na kakšen način živeti.
Posel/denar: ****
Optimistični boste in številne priložnosti vas bodo podprle pri samostojnem delu. Morda boste čutili prevelike pritiske iz okolja, saj boste morali urediti čisto konkretne stvari, pa se bodo v vse skupaj vpletali ljudje, ki sicer ničesar ne prispevajo v vaše življenje.
Nasvet tedna:
Podpora zvezd bo v tem obdobju odlična, če le ne boste popuščali v odnosih, niti bližnjim, temveč boste sproščeno sledili svoji intuiciji in željam. Oboje vas bo dobro vodilo, da skozi sedanje preizkušnje izpeljete najboljše možnosti za dolgoročne spremembe.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: **
Precej občutljivi boste na prvo žogo, zato pozor, da si ne zaprete prehitro kakšnih vrat. Samo zavedanje svojih nežnih čustev vas bo rešilo, da ne boste prekinili odnosov, ki vam nekaj pomenijo. Ne blokirajte te situacije v sebi, temveč si priznajte, da potrebujete nežnejše okolje ali več počitka, predvsem pa dober objem.
Ljubezen/odnosi: ***
Vse se spreminja, zato opustite ugibanja, kaj bodo drugi povedali in kaj zares mislijo. Pustite se presenetiti, tako lahko čisto na novo doživite precej dobrih stvari ter si uredite odnose v bolj sproščenem vzdušju in iskrenih trenutkih.
Posel/denar: ***
Razmišljali boste o večjih spremembah, vendar si jih še ne boste upali izpeljati. Čutili boste, da ste čustveno prešibki, da bi lahko zahtevali spremembe bolj po svoji meri.
Nasvet tedna:
Prisluhnite najprej sebi, potem pa drugim, in ne da bi se takoj odzvali, razmislite o vsem, kar se dogaja. Mlaj vas bo podprl tudi v prenovi fizičnega telesa, kar vam bo dalo dodatno samozavest.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: *****
Sproščeni boste in optimistični ter predvsem povezani s svojo potjo življenja. Za nekatere bližnje boste postali prava enigma. Imeli boste precej notranje moči in volje za stvari, o katerih drugi še razmišljati ne bodo zmogli, ker preprosto ne boste odnehali. Šli boste svojo pot.
Ljubezen/odnosi: ****
Zanimivo boste sproščeni in spuščali vse, kar se dogaja okoli vas, kar mimo. Ne boste se več intenzivno vpletali v kakršnekoli težave, ne boste pa tudi dovolili, da vas drugi potegnejo v svoj vrtinec strahu, panike in negativnih predvidevanj.
Posel/denar: ***
S sledenjem svojim željam in spremembam boste doživeli večje materialne uspehe in se povezali s ključnimi ljudmi za vašo dolgoročno srečo.
Nasvet tedna:
Ne razmišljajte, ali je z vami kaj narobe ali ali bi se morali glede na situacijo bolj obremenjevati ali prilagajati, tega ste imeli v preteklosti že dovolj. Ohranite povezanost z naravo in dobrimi ljudmi. To vas bo popeljalo na nov življenjski nivo, po katerem hrepenite, zato samo vztrajajte in verjemite v čudeže.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: ***
Čas bo za drugačno življenje, česar se prav dobro zavedate. Vseeno se odmikate od dejanskih sprememb in jih odlagate, doler gre. Mlaj vas bo podprl pri dobrem razmisleku in konkretnih spremembah.
Ljubezen/odnosi: ***
Izvedeli boste nenavadne novice, ki vas bodo precej pretresle. To vam bo dalo nova izhodišča za odnose in vse, kar ste želeli doseči s pomočjo drugih. Kar naenkrat se vam določene stvari ne bodo več zdele tako težavne in veliko hitreje boste premostili svoje osebne težave.
Posel/denar: ***
Še vedno se boste upirali nasvetom drugih in se odmikali od tistih, ki si želijo, da bi vam uspelo razrešiti preteklost. Če dobro razmislite, se odmikate od tistih, ki verjamejo v vas, kar vas dela resnično osamljene. Razmislite, kako bi bilo, če bi to spremenili in zaživeli čisto drugače.
Nasvet tedna:
Ustavite se in dobro razmislite o svojih preteklih odločitvah ter se na novo povežite s tistimi, ki jim zaupate. Nekaj ne steče tako, kot si želite, ravno zaradi preteklih težav, ki so vas preveč dramatično odmaknile od ljudi, ki so vam naklonjeni. Odpravite napake iz preteklosti.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: ****
Odlično obdobje se pripravlja, ko boste polni optimizma in želje po ponovni aktivaciji. Optimizem boste želeli deliti z drugimi, z bolj ali manj uspeha.
Ljubezen/odnosi: ****
Domači vas bodo še vedno gledali malo postrani, saj še niso pozabili na pretekle neuspehe, v katere ste prepričali celo njih. Sreča vas bo spremljala, zato se ne boste obremenjevali z ničimer, samo sledili boste dogajanju, pri tem pa se lahko zgodi, da se ponovi pretekla zgodba, če se v njej niste naučili vseh potrebnih stvari. Prisluhnite prijateljem.
Posel/denar: ****
Deležni boste številnih idej in vaša samozavest bo rasla ob vseh, ki se bodo pozitivno odzivali na vaše načrte. Potrebno je le to, da za vse skupaj naredite dober načrt ter vse svoje želje in ideje povežete v smiselno celoto.
Nasvet tedna:
Imeli boste preveč energije, in ne glede na to, da boste želeli bližnje prepričati v sodelovanje, jim ne boste dobro prisluhnili, da bi videli, kaj jih zares muči. Če vam uspe to popraviti, boste imeli odlične uspehe, če pa boste želeli samo, da vam slepo sledijo, bo rezultat enak kot lani.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: ***
Zadovoljni boste z umikom ter se lotevali stvari, ki jih že obvladate, saj vas bo vsako vznemirjenje spravilo iz tira. Ne boste se mogli umiriti in morda se bo to poznalo tudi pri spanju.
Ljubezen/odnosi: ***
Čustveno boste zmedeni in še spomnili se ne boste, da je to ravno od tega, ko se tako izogibate spremembam, ki bi pokazale realno stanje in bi se začele stvari urejati same po sebi. Bližnji bodo začudeni nad vašo neodzivnostjo, kot da ste odmaknjeni od sebe in dogajanja.
Posel/denar: ***
Ne bo se vam ljubilo ukvarjati z nikomer in veseli boste, če bodo načrti padali v vodo in vam ne bo treba nič narediti. Skozi sodelovanje se vam bodo ponudile možnosti sprememb, ki pa se jim boste na vse pretege želeli izogniti.
Nasvet tedna:
Razmislite, kaj se zares dogaja v vas in o čem sanjarite, kaj pa ste pripravljeni konkretno narediti. Mlaj vas bo podprl ravno v dobrih spoznanjih, ki vas bodo aktivirala v bolj smiselno smer, da se začnete prebujati v pravo pomlad.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: *****
Optimistični boste in s tem boste močno vplivali na okolico. Skozi svoje želje in cilje boste uzrli širšo vizijo, ki jo želite realizirati za prihodnost.
Ljubezen/odnosi: ***
Dovolj boste imeli finančnih skrbi in večnega hitenja, zato se boste optimalno organizirali in v to vključili tudi svoje bližnje. Nihče se ne bo mogel izmuzniti, zato bo kar nekaj pregovarjanja.
Posel/denar: ****
Vse več boste pričakovali od skupnosti, od vsakega sodelavca posebej. Z voljo in sistematičnostjo boste aktivirali svoje energijske rezerve ter začeli uresničevati nekaj, česar še ne boste želeli deliti z drugimi, dokler ne prinese večjih rezultatov. Vaša vizija bo sicer dobro sprejeta, saj se ne bodo zavedali, koliko vsega je še potrebno, da se izpelje.
Nasvet tedna:
Ne odnehajte in spremenite vse, kar vas jezi in vam jemlje dragoceni čas. Ne skrivajte čustev, a se jim tudi ne predajajte preveč, saj je pomembno, da ste čim bolj uravnovešeni ter optimalno učinkoviti. Mudi se vam namreč urediti materialno stanje, kar vam bo tudi uspelo.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: ****
Začutili boste, da je čas za nove začetke, saj vas bodo zvezde podprle bolj kot kdajkoli prej. To bo okrepilo vašo kreativnost in notranjo moč ter vas napolnilo z vso potrebno energijo.
Ljubezen/odnosi: ****
Mlaj bo okrepil vašo notranjo povezavo in okrepil intuicijo, pa tudi voljo, da boste doma uvedli potrebne spremembe. Pogovorite se, da vas bodo domači razumeli in podprli vsaj z razumevanjem, če že ne s sodelovanjem v vaših projektih. Vaš uspeh navzven bo namreč prinesel spremembe tudi doma, zato se ne obnašajte, kot da je vse po starem.
Posel/denar: ***
Ne boste se več zanašali na druge, saj se vam bo okrepila samozavest, pa tudi volja do vsega, kar je treba narediti. Skozi nove dejavnosti boste še bolj cenili stvari, ki jih lahko samostojno počnete, zato se boste izogibali zunanjim vplivom in pritiskom iz okolja.
Nasvet tedna:
Ne trudite se več ustrezati drugim in igrati po njihovih pravilih. Sprostite se in pokažite svojo pravo naravo. To vas bo pomirilo, saj boste ugotovili, da so vsi s tem še najbolj zadovoljni. 

prejšnji članek
To so najbolj modni kosi te sezone!
Moda&Lepota
To so najbolj modni kosi te sezone!
naslednji članek
Samo zanjo! Kako do več spolnega poželenja?
Zdravje
Samo zanjo! Kako do več spolnega poželenja?