favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: veselo na delo, moč materializacije bo okrepljena

10. 5. 2021; 01.00
Avtor: Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Dobri dnevi vas bodo vodili v uspešno delo, odprti boste za darila, ki bodo prihajala k vam v različnih oblikah.

Mlaj v biku (11. maja) bo še okrepil vašo moč materializacije, zato poskrbite, da dan po mlaju začnete z novo navado ali okrepite tista področja, kjer bi želeli napredovati. Jupiter pride v znamenje rib, kjer bo okrepil moč intuicije, pomoč drug drugemu in predanost poslanstvu življenja.

Slovenski pregovor: Če Zofija (15. 5.) zemljo poškropi, vreme poleti prida ni.

Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: ***
Razdvojeni boste, saj vas bo dogajanje sočasno izčrpalo in spravilo v adrenalin. Pretirana čustva bodo vzela svoj davek in morda ponoči ne boste mogli dobro spati.
Ljubezen/odnosi: **
Ne obupujte prehitro in ne delajte drame doma zaradi tega, saj se začenja vaše novo obdobje, ko boste bolj praktični, sproščeni, pa tudi zaradi ljubezni v bližini pripravljeni na konkretne spremembe in dobro dejavnost. Samski boste morda našli simpatijo pri skupnem prostovoljnem delu.
Posel/denar: *
Bali se boste za svoje temelje in dobro boste razmislili o svojih naslednjih korakih. Žal vam je za preteklo zapravljanje, saj ste precej denarja in energije zapravili v prazno. Zato boste bolj previdni, a boste hkrati iskali hitre in optimalne ideje, ki bi vas vrnile v dobre posle, da bi se lahko sprostili.
Nasvet tedna:
Naj vam ne bo žal truda za stvari in ljudi, ki so vam pomembni. S tem sebi in drugim najbolj pomagate, da utrjujete medosebne odnose na vseh področjih in spodbudite tudi ostale v pozitivno smer. Tega ne bodo nikoli pozabili.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ***
Zmedeni boste od vse nove energije in pozornosti, ki vam bo dana. Zdelo se vam bo, da se morate odločati, a se nikakor ne boste znali in zmogli.
Ljubezen/odnosi: ****
Ljubezen vas bo aktivirala, vsepovsod jo boste zaznavali. Lahko pa, da boste prehitri v odnosih in boste celo dvomili o zvestobi svojega partnerja ali pa bo partner začutil vašo željo po spogledovanju.
Posel/denar: ****
Usmerjeni boste v skupno delo in pri tem boste uporabili vse svoje zvijače, da bi stvari izpeljali po svoje. Imeli boste namreč številne ideje, od tega bodo nekatere odlične, ne pa čisto vse, zato bi bilo dobro, da ne trmarite, temveč dovolite drugim, da pokažejo svoje mnenje, in sodelujete v vseh fazah.
Nasvet tedna:
Naredite vse potrebno, da se bolj sprostite in poskrbite za svoje telo, kar bo osnova za dobro počutje. Zaradi pretiranega dela vas lahko zgrabijo bolečine v hrbtenici ali krči v mečah. Poskrbite za sproščenost, odlično vam bodo pomagale masaže.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ***
Kljub dobremu dogajanju boste nemirni in si želeli čim prej zaključiti dobre spremembe, kar vas bo izčrpavalo. Ne znate se namreč odpreti sodelovanju v novostih in se bojite izpostaviti sebe in čustva, raje od vsega pobegnete.
Ljubezen/odnosi: ****
Iskreno komunicirajte in se zavedajte, da se lahko v sodelovanju uresniči čisto vse, kar ste si želeli v preteklosti in po čemer hrepenite še zdaj. Pazljivi boste v ljubezni, saj se zavedate, da ste pretirano občutljivi zaradi ran iz preteklosti, zato si boste vzeli dovolj časa, da spoznate simpatijo oziroma da se spoznavate počasi in gradite predvsem na zaupanju.
Posel/denar: ****
Če se ne boste preveč obremenjevali s tem, kako vas vidijo drugi, boste lahko začeli novo poglavje v odnosih. Odlično vam bodo šli vsi pogovori, dogovori, tako osebno kot poslovno, zato si upajte narediti korake naprej.
Nasvet tedna:


Prisluhnite iskreno in o vsem, kar vas zanima, ne ugibajte v samoti, temveč povprašajte osebo neposredno. Samo tako boste pomirjeni, zadovoljni in odprti za spremembe.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ***
Na hitro boste želeli popraviti posledice preteklosti, saj vas bo spoznanje, da ste ves čas bolj skrbeli za druge in računali na to, da za vas poskrbi usoda, pretreslo. Nemirni boste in iskali rešitve tudi za stvari, ki ste jih že rešili.
Ljubezen/odnosi: **
Ujeti boste v kalup in pričakovanja okolice, ki jih avtomatsko želite izpolniti. Na srečo tudi bližnji ne bodo imeli časa opaziti, kako ste z mislimi odsotni.
Posel/denar: **
Poglejte, kam vas je življenje postavilo v tem obdobju, in preverite sedanje možnosti, s katerimi lahko kaj izboljšate in izbrusite sebe v potrebnih smereh. Dokler se boste izogibali jasni komunikaciji in sodelovanju, se vam bodo izmikale tudi boljše priložnosti za napredovanje in dobre zaslužke.
Nasvet tedna:
Če se boste aktivno lotili svoje prenove, boste zelo hitro dosegli vidne uspehe. Bodite pozorni, da presežka energije ne vlagate ponovno v druge in da tudi sami ne sprožate dramatičnih dogodkov, kjer najhitreje izgubite največ energije. Ne spreminjajte fokusa in dokončajte začete stvari čim prej. To vam bo dalo moč in čas za novosti.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: *****
Iskali boste pot, da uresničite vse svoje cilje, tako osebne kot poslovne, in ne boste odnehali, dokler ne boste imeli nekakšnega zagotovila ali notranjega miru, da gre vse v pravo smer. To vas bo vsak dan prebujalo v dobro počutje in z lahkoto boste vse izpeljali.
Ljubezen/odnosi: **
Stabilizirali boste svoja čustva in izboljšalo se vam bo počutje in zdravje. Ne boste več dovolili, da vas kdorkoli čustveno izsiljuje ali manipulira z vami, saj ste čisto preveč časa izgubili že v preteklosti in se tega vse bolj zavedate.
Posel/denar: ****
Spreminjali boste svoj način življenja, svojo osebno filozofijo. Ob delu vas čakajo številna drobna spoznanja, ki pa vam bodo veliko pomenila, in te stvari boste začeli bolj ceniti in negovati.
Nasvet tedna:
Morda boste začeli z nečim novim, z malo stvarjo, ki bo prerasla v večjo in za vas pomembno, kar boste ves čas čutili. Zato sledite svojim instinktom in se odločajte po njih, ne glede na vplive iz okolja.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: ****
Kljub dobremu počutju boste malo prestrašeni ali zadržani, saj se vam bo zdelo, da vas spremembe ogrožajo, in notranja napetost kar ne bo hotela popustiti. Posvetite se dihanju, to bo čisto dovolj, da sprejmete pozitivne vplive zvezd v tem obdobju.
Ljubezen/odnosi: ****
Nova spoznanja v odnosih vas bodo presenetila in vam dala možnost tudi lastnih sprememb. Skozi pogovore bodite pripravljeni odpreti srce in odprle se vam bodo tudi številne nove možnosti za življenje.
Posel/denar: ****
Usoda vas podpira pri tem, da opustite vse stare in neuspešne projekte ter začnete na novo doživljati svoje življenje, tudi prek novih ljudi, ki vam bodo prihajali na pot. Dovolite si korenite spremembe v službi, če vam jih življenje ponuja. Ne bojte se nove kariere, ki vam bo bolj pisana na kožo.
Nasvet tedna:


Morda se ne boste mogli dokončno odločiti, v katero smer bi se obrnili, a nič ne hitite. Življenje vam bo pravočasno pokazalo, kaj je optimalno za vas, zato se ne odločajte po stari metodi, temveč samo opazujte, kaj se dogaja v vas in okoli vas.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: ***
Zmedeni boste in spremenljivo počutje vas bo odmikalo od drugih, saj ne boste več vedeli, kaj tako močno vpliva na vas. Počitek boste enačili z lenobo in se ga zato branili, čeprav bi prav to najbolj potrebovali.
Ljubezen/odnosi: ****
Vaš magnetizem bo pritegnil številne simpatije, kar vas bo rahlo zmedlo. Veliko dogajanja v odnosih vas bo tako ohranjalo budne globoko v noč in ne boste se mogli odločiti, kaj bi vam bilo ljubše.
Posel/denar: ****
Na srečo se vam ne bo treba odločati, a vam bo vsaj postalo jasno, kako bi radi živeli in česa več ne marate. Lažje boste razmišljali o vsem, kar se vam dogaja v odnosih, in sprejeli boste nekatere odločitve, ki bodo pozitivno vplivale na vse.
Nasvet tedna:
Izkoristite dobro energijo za lastne spremembe in telo razbremenite vsega, kar ste mu naložili v preteklih letih. Začutite, kaj vam ustreza, in sledite z intuicijo sebi vsak dan sproti. Ne pretiravajte pri pomoči drugim, saj je čas, da se naučite misliti nase.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: ****
Spremembe vas bodo osrečile in vam dale upanja za prihodnost, kar bo izboljšalo tako psihično kot fizično počutje. Lahko se boste otresli starega občutka ujetosti in zakrnelosti.
Ljubezen/odnosi: ***
Ženske vam bodo pomagale stabilizirati ali na novo vzpostaviti nekatere materialne stvari, kar vam bo v veselje, a boste hkrati brez moči, da bi kakorkoli vplivali na to. Optimizem vas bo tudi čustveno odprl, da si boste dovolili čutiti bližino ob posebni osebi.
Posel/denar: ****
Nekaj se bo dogajalo v vaše dobro, a tega ne boste tako razumeli, saj ste navajeni, da morate vedno vse sami sprožiti. Zdelo se vam bo nenavadno in nekaj novega, in boste previdnejši, a boste hkrati opazovali, kako gre vse bolje, če se ne vključujete preveč in samo spodbujate, da vsak naredi, kar lahko.
Nasvet tedna:
Jasno boste videli svoje življenje in kaj je treba urediti, spremeniti, zato si zapišite vse ideje, saj se vam bodo v tem obdobju pojavljale same najboljše in bi jih bilo škoda pozabiti.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: *****
Odlično se boste počutili v družbi in težko vam bo ostati doma. Iskali boste izgovore za različne poti, krajše izlete in druženja, ki vam bodo veliko pomenila in vam okrepila voljo do življenja.
Ljubezen/odnosi: ***
Svoboda vam bo veliko pomenila in z njo boste enačili ljubezen, flirtanje in simpatije, ki se vam bodo precej pogosto pojavljale na različnih poteh. Sreča vam bo naklonjena in izogibali se boste vsem odgovornostim, za katere boste slutili, da bi vam odvzele možnost novosti in gibanja po svojih željah.
Posel/denar: ***
Največ boste naredili z besedami in kratkimi sestanki, kjer boste druge navdušili za skupno delo in nenadoma postali vsaj čustveni vodja, na katerega se bodo vsi obračali po nasvet ter pri njem iskali dobro voljo.
Nasvet tedna:


Razmišljajte o življenju, kaj narediti, kako se reorganizirati, da bi lahko večino časa občutili strastno povezanost z vsem, kar se dogaja v vas in okoli vas. Ko ste srečni, namreč ustvarite veliko več dobrega.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: **
Komajda lezete iz starega oklepa. Preteklost vas je preveč obremenila, da bi se lahko samo sprostili in sprejeli vse, kar vam življenje ponuja, zato morda zdaj dobre spremembe občutite kot boleče odpiranje življenju.
Ljubezen/odnosi: ***
Odprite se idejam v pogovorih in okolici, samo tako boste lahko začeli sprejemati novosti, ki jih že dolgo čakate. Zato je izjemno pomembno, da opazite spremembe v okolici in spremenite način komunikacije.
Posel/denar: ***
Priložnosti se bodo kazale, vendar je vprašanje, ali boste v tem obdobju sprejeli nove izzive, saj se morate privaditi na to, da se spremembe res dogajajo, in boste malo počasni.
Nasvet tedna:
Namesto da se vsega novega branite, je smiselno, da pokažete zanimanje oziroma izrazite željo po času za razmislek ali testiranju novosti. Tako boste korak za korakom okrepili vzdušje sodelovanja in ugotovili, da se je o vsem mogoče dogovoriti bolj lahkotno. Sprememba bo vplivala na vaše materialno stanje in pomembne odnose.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: **
Morda bo nemir v odnosih in okolju vplival na vaše zdravje ali počutje bližnjih, kar vas bo dodatno utrujalo, a nikakor ne boste dojeli, da se na silo ne bo zgodilo nič dobrega.
Ljubezen/odnosi: **
Spremembe bodo vplivale na vaš način razmišljanja in komuniciranja. Morda si boste želeli urediti odnose z brati in sestrami, a ne boste prav uspešni, saj ne bodo sprejeli vaših pogojev. Tega pa nikakor ne boste razumeli.
Posel/denar: ***
Jasno boste videli, kaj je treba narediti za optimalno življenje, in želeli to čim prej predati drugim. Pozabili boste na njihove želje, saj se vam bo zdelo, da imate vsaj podobne, če že ne enake cilje. Nestrpni boste do vseh okoli sebe, ki bodo prepočasni ali pa se bodo preveč čustveno odzivali na vaše zahteve.
Nasvet tedna:
Preblizu ste dogajanju, da bi videli optimalne rešitve. Odmaknite se malo in sprostite, da boste od daleč lahko uvideli pravo problematiko. Tako vam bo hitro jasno, da so rešitve povezane z vsakim vpletenim in da s pritiskanjem na njih samo okrepite upor in nesproščenost.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: ***
Melanholični boste in čisto zadovoljni s tem, saj vas bo zajel občutek ležernosti. Potrebovali boste čas za razmislek o vsem, predvsem pa za počitek od vsega dogajanja, v čustvih in odnosih.
Ljubezen/odnosi: ***
Želeli si boste varnega doma in sproščenosti, a sploh ne boste opazili, da vi sami vedno, ko se stvari umirijo, izrazite določeno novo idejo ali željo, kaj bi bilo treba spremeniti, ki vznemiri vse domače.
Posel/denar: **
Ne iščite napak pri drugih, temveč ostanite povezani z lastno kreativnostjo in zadovoljstvom, ki vam ga daje opravljeno delo. S pozornostjo na sebi in svoji storilnosti boste naredili največ za vse. Sodelavci vas bodo pustili v miru, saj bodo čutili vaš odmik.
Nasvet tedna:


Priložnost boste imeli pomiriti se s sabo in iskreno pogledati, kaj si želite. Če ne boste odprti do drugih, vsaj sebi priznajte vse, kar vas muči, in česa ne želite več v življenju. Tako se bodo začele stvari samodejno spreminjati in se boste lahko končno počutili varne v domačem okolju.

prejšnji članek
S sivko do lepše, mladostnejše kože
Moda&Lepota
S sivko do lepše, mladostnejše kože
naslednji članek
Kako do stranske vloge v Najinih mostovih?
Svet slavnih
Kako do stranske vloge v Najinih mostovih?