vzajemna_pl_30.09.11 Svet24.si

Neverjetno! Vzajemna bo decembra znižala premijo ...

janez jansa dz (2) Svet24.si

Vlada v zapiranje države spet mimo ustave in ...

intenzivna-nega, bolnica, bolnišnica, covid-19 Svet24.si

Covid od lanskega marca vzel že 5000 življenj

bojan pozar-pl Reporter.si

Propadli politik Bojan Požar sedi na dobrem ...

andrej vizjak Necenzurirano

Vse afere in sporni posli ministra Vizjaka

Goran in Hana, oktober 2021 Njena.si

Zdaj je uradno: Hana in Goran znova par

doncic 21 re Ekipa24.si

KAKŠNA LJUBEZEN!!! Dončić preprosto NE MORE ...

Tedenski horoskop: Saturn bo pomagal urediti svet okoli vas
| Andreja Novak/Dobrakarma.si

Tedenski horoskop: Saturn bo pomagal urediti svet okoli vas

Saturn, PS

Saturn na binkoštno nedeljo, 23. maja, prehaja v retrogradno fazo do 11. oktobra ter vas bo vodil na dober in sistematičen način, če boste le vedeli, kaj bi radi.

Če ste sredi kaosa in vas nepredvidljive situacije odmikajo od sebe, vam bo Saturn pomagal urediti svet okoli vas. Če se boste upirali, vam to lahko povzroči bolečino ali čustveno izolacijo.

Slovenski pregovor: Kdor ne naredi nič za druge, ne naredi nič zase.

Foto: dreamstime - ženska

Oven 21. 3.–20. 4.

Počutje: **
Nemirni boste in šibki tako fizično kot psihično. Nikakor se namreč ne morete navaditi na spremembe, ki od vas želijo miru, sprostitve in harmoničnega sodelovanja.
Ljubezen/odnosi: ***
Ne bodite preveč pogumni in drzni v odnosih ter ne izzivajte z ničimer, če ne mislite resno. Morda se vam bodo pomembni odnosi kar naenkrat spremenili, saj domači ne bodo več želeli prenašati čustvenih manipulacij ali jamranja, zato bodo postavili pogoje in sami naredili spremembe.
Posel/denar: ***
Pozorno sledite dogovorom in ne iščite bližnjice v službi. Hitro se namreč lahko vname prepir, kar bo ogrozilo vaše osnovne temelje. Zato pazljivo in sodelujoče nastopite povsod, kjer ste povezani z drugimi.
Nasvet tedna:
Vaša stabilnost bo zamajana, zato dobro razmislite, kaj boste naredili. Domači vam ne bodo olajšali zadeve, saj niso odobravali nekaterih vaših dejanj iz preteklosti. Zato ne pojdite na vrat na nos v akcijo, ne izposojajte si denarja od nikogar in raje razmislite, kaj zares potrebujete ter kam boste usmerili svojo energijo za trajnejše dobre rezultate.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ***
Pokali boste od energije, a morda je ne boste na pravi način oddajali od sebe, zato boste sprožali reakcije ter v sebi kopičili nemir in nestrpnost. Navadite se telovaditi ali se vsaj dobro razgibati vsako jutro in čez dan.
Ljubezen/odnosi: **
Ne trmarite pri domačih, če si ne želite nakopati večjih zamer ali prepirov. Vaša nestrpnost do otrok ali mlajših oseb ne bo najbolje sprejeta. Raje se sprostite in jim posvetite nekaj časa za igro in druženje. Nestrpnost obrnite v skupen šport ali igre, v katerih boste lahko z vzgledom in humorjem lažje prenesli na njih svoje prave vrednote.
Posel/denar: ****
Kreativni boste in odprti za novosti, še posebej na službenem področju. Tja boste tudi vlagali vso energijo in si želeli sprememb, ki se vam lahko tudi uresničijo, če boste le dovolj potrpežljivi. Trmasto boste vztrajali v nekaterih idejah in rešitvah, kar bo poslovno uspešno, vsaj na dolgi rok.
Nasvet tedna:
Bodite pozorni, kaj nestrpnost naredi z vašim telesom in okoljem. Imeli boste večjo moč, kot se zavedate. Z njo podtalno sabotirate sebe in svoje bližnje.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: *****
Odlično obdobje za vas, ko sonce prehaja v vaše znamenje. Bolj boste začutili pomembnost svojih odločitev in dejanj ter podpore, ki vam jo nudi življenje. Če boste imeli težave z želodcem ali ledvicami, bo to zato, ker ste se toliko časa izogibali lastni pomembnosti.
Ljubezen/odnosi: *****
Z ljubeznijo boste premikali svoje svetove in odnose. Ljubezen vam ponuja lepe spremembe ali okrepitev partnerskega odnosa. Tudi samski imate odlično priložnost spoznati se ali povezati s sorodno dušo v tem obdobju.
Posel/denar: ****
Odprite se kariernim spremembam in dobrim odnosom v službi. Če si želite menjave, je zdaj optimalno obdobje, da ne samo gledate, kaj bi bilo primerno za vas, temveč aktivno kličete in komunicirate v tej smeri. Usmerite se jasno in konkretno v cilj, ki ga želite doseči.
Nasvet tedna:
Ničesar ne prelagajte na poznejši čas, ne kariere ne ljubezni. Zdaj je pravi čas za življenje, zato ga zajemite z veliko žlico.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ***
Razdvojeni boste čustveno in tehnično, kar vam bo jemalo energijo in ustvarjalo težave pri fizičnem počutju. Če niste zbrani in prisotni, se vam to lahko pozna na očeh in ledvicah.
Ljubezen/odnosi: ****
V ljubezni boste občutljivi in pripravljeni narediti vse, da bi ohranili dober stik z osebo, ki vam je tako pomembna. Samski poglejte okoli sebe, s kom se najbolje razumete in kdo vam buri domišljijo, ter pristopite s humorjem in odprtim srcem.
Posel/denar: *****
Srečni boste in napredovali v odnosih ter se z lahkoto dogovorili nekatere pomembne stvari, še posebej v poslu. Bolj ko boste natančni in sodelovali, več boste imeli sledilcev in podpore za dolgoročno sodelovanje.
Nasvet tedna:
Hrepeneli boste po večji spremembi, ki pa jo lahko dosežete samo z marljivostjo in delovno predanostjo, saj je povezana z vašimi izzivi v poslu ali preselitvijo. Ne dovolite, da preteklost vpliva na sedanjost, zato skrbno načrtujte svoje korake in rešili boste več težav naenkrat.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ****
Kreativnost vas bo vse bolj povezovala v strast do življenja, zato ne boste popuščali pod pritiski okolja, temveč vztrajali v vsem, kar vas osrečuje. Mirni boste ne glede na okoliščine in ne bo vas lahko spraviti iz tira.
Ljubezen/odnosi: *****
Morda se boste na novo zaljubili ali ponovno odkrili srečo v svojem partnerju. Vsekakor boste pripravljeni spreminjati svoj vsakdanjik zaradi ljubezni. Ne boste več izpustili dobrega življenja in optimizma, ki ga boste čutili ob posebni osebi in vam bo dajal navdih za vse, kar boste počeli.
Posel/denar: ****
Popolnoma boste usmerjeni v posel in službeno sodelovanje vam bo prinašalo veselje ter zadovoljstvo. Z lahkoto boste razmišljali in dobili številne dobre ideje.
Nasvet tedna:
Vse, kar ste želeli spremeniti, lahko naredite ali vsaj začnete v tem obdobju. Če ne gre drugače, se vsaj pogovorite o vsem, kar vas bremeni, in dovolite življenju, da vas preseneti z rešitvami.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: ***
Ne boste se mogli dobro odločiti, saj ne boste o ničemer res prepričani. To vam bo povzročalo preglavice, krivili boste pa druge za to.
Občutljivi boste na vse, kar bo izzivalo vaš način življenja, in na vse, ki jim boste morali karkoli dokazovati.
Ljubezen/odnosi: ***
Odnosi bodo lahko postajali dobri, a boste vseeno notranje nestrpni in želeli potrditev bližnjih, da so vam lojalni pri skupnih načrtih. Pomembna vam bo stabilnost, a sočasno boste sami postavljali dvom o vsem, kar boste počeli.
Posel/denar: ***
Lahko boste stabilizirali službo in si zagotovili urejene prihodke, kar vas bo precej umirilo in vam dalo možnosti optimalnega načrtovanja za naprej. Za vse to namreč potrebujete najprej osnovne pogoje, da sploh lahko začnete kreativno razmišljati.
Nasvet tedna:
Prisluhnite srcu in poskušajte harmonično delovati v vseh pogledih, pa si boste to obdobje zapomnili po odličnih dogodkih. Morda se boste lotili prenove doma ali vsaj pridobili potrebne papirje in ponudbe za to.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: ****
Razdvojeni boste v počutju, a ste tega že navajeni, zato se boste raje ukvarjali s prijetnimi stvarmi in negovali dobre kvalitete v sebi ter si dovolili razvajati se tudi z lenobo.
Ljubezen/odnosi: ****
Želeli si boste harmoničnih odnosov, a ne za ceno lastnega miru, zato se raje ne boste udeleževali resnih pogovorov in se boste izogibali prepirom. Ljubezen vam bo bolj zanimiva in boste razdvojeni med dvema osebama. A ker se zavedate, da niste vi tisti, ki se odloča, boste negovali ljubeče energije in računali, da vam življenje pokaže prave rešitve.
Posel/denar: ****
Usmerjeni boste v razumevanje v odnosih, pri tem pa ne boste več pozabili nase, kar je za vas izjemnega pomena. S tem si krepite kreativnost in svojo drugo naravo. Ne boste več skočili na prvo žogo, temveč boste raje počakali, da se pokaže, kaj zares lahko sami naredite in česa nima smisla delati.
Nasvet tedna:
Ne občutite krivde, če takoj ne ustrežete vsem in če se ne odzovete na stvari, ki se vas res ne zadevajo. Dovolite, da vas življenje postavi na pravo mesto v pravem času.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: ***
Malo boste zmedeni in ne boste točno vedeli, kako se lotiti vsega. Pomemben vam bo zaslužek, a se boste preveč ukvarjali s težavami. Ker pa ne boste sledili intuiciji, vam bo to pustilo slab občutek v telesu.
Ljubezen/odnosi: ***
Odnosi so tisto, kar vas spodbuja ali omejuje, in prek njih ne boste dosegli pozitivnega uspeha v poslu in drugje. Zato se odločite in začnite negovati pomembne in pozitivne odnose, preverite pa, ali je naklonjenost obojestranska, da ne boste avtomatsko pričakovali nekaj, kar vam ne bo dano.
Posel/denar: ****
Ne glede na vaše delovne izkušnje, sposobnost načrtovanja in pridnost, ki jo imate v sebi, vedite, da je vaš materialni uspeh odvisen od vaših odnosov, še posebej v tem obdobju.
Nasvet tedna:
Prisluhnite drugim, da vam povedo filozofijo življenja. Nekateri prijatelji so vam naklonjeni, vendar le takrat, ko od vas dobivajo. Obratno se le redko zgodi, zato ne bodite več naivni in jih ne podpirajte v smeri, za katero žrtvujete svoj čas in materialne dobrine, nazaj pa dobite posmeh ali tiho neodobravanje.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: **
Nenavadna dogajanja vas bodo prisilila v razmislek. Narediti boste morali inventuro življenja in pogledati tudi v temnejšo stran sebe, kjer se skrivajo nekateri strahovi, pa tudi dobri talenti, ki jih boste potrebovali za prihodnost. Ne odmikajte se od tega dela, da si ne nakopljete zdravstvenih težav, ki bodo posledično prišle.
Ljubezen/odnosi: ****
Pripravite se na spremembe, pri katerih bodo čustva še kako pomembna in jih ne boste želeli zatirati. Sledite najlepši energiji, pa ne boste imeli nobenega dvoma, kako se odločiti in odzvati.
Posel/denar: ****
Osredotočite se na to, da vzpostavite novo stanje glede vseh materialnih dobrin. Preglejte, kaj zares potrebujete in kako priti do tega. Ne pozabite na hvaležnost, naj vam bo vodilo prihajajočih dni.
Nasvet tedna:
Sledenje intuiciji in notranjim dobrim občutkom bo še posebej pomembno za vaše zdravje, saj boste vsak kompromis, ki ga ne bi smeli narediti, čutili prav na telesu in svojem počutju. Zato pazite, kaj komu obljubite in zakaj.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: **
Bodite pozorni, da ne pretiravate s časom, namenjenim drugim, saj lahko trpi vaše počutje. Zato svoj prosti čas namenite dobremu počutju ter ga ne zapravljajte za neumnosti in internet. Skozi sprostitev boste začeli dobivati drug občutek za čas in svoje življenje.
Ljubezen/odnosi: **
Skozi sodelovanje boste spoznali nekatere napake iz preteklosti in začeli na novo spremljati svoj uspeh tako v odnosih kot v drugih stvareh. Ne bojte se čustev in ne lovite pozornosti drugače kot iskreno in s srcem.
Posel/denar: ****
Pokazale se bodo odlične priložnosti za pozitivne spremembe v vašem materialnem statusu. Morda boste končno začeli uresničevati tiste želje, ki jih že od nekdaj načrtujete, kar vas bo močno povezalo z lepim številom ljudi. Ugotovili boste, kaj je vaše poslanstvo in kako ga lahko optimalno izpeljete.
Nasvet tedna:
Morda boste prenovili ne samo osebne vrednote, temveč tudi svoj dom. Ljubezen vam bo naklonjena, zato se odzivajte, ni pa še potrebe, da se čisto dokončno odločite.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: **
Strogi boste do sebe, še bolj pa do drugih, saj boste popolnoma osredotočeni na svoj uspeh in ne boste čutili povezanosti z ostalimi. Morda boste nestrpni do vseh, ki bodo tratili vas čas in energijo, ne glede na njihov namen.
Ljubezen/odnosi: ****
Bodite pozorni, da niste trmasti v smeri, ki vam bolj škoduje kot koristi. Če imate otroke, vam bodo s svojo trmo pokazali, kdaj je smiselno, da pogledate vase in vidite, kje ste podobni otrokom in si s trmo škodujete.
Posel/denar: ****
Odlično priložnost imate aktivirati dober prihodek z novimi idejami ali nečim, kar čutite, da je vaše poslanstvo. S sodelovanjem boste lažje dosegli vse, kar si želite, čeprav je pomembno, da sami izrazite ideje in se aktivno lotite kreativnosti. Tako boste srečni in zadovoljni z vsem, kar vam bo uspelo realizirati.
Nasvet tedna:
Ohranjajte svojo notranjo moč v dobro in se ne ozirajte na pripombe okolja ali domačih. Dobro je, da jih tudi ne priganjate ali spreminjate njihove smeri delovanja, saj mora vsak urediti svoje stvari.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: ****
Radi boste komunicirali in se pogovarjali o vsem. To vam bo sprostilo kreativnost in željo po dobrih spremembah, ki jih boste delili dalje, zato vam bodo vsi hvaležni.
Ljubezen/odnosi: ****
Sreča vam bo naklonjena in vsi vam bodo zaupali, kar vas bo lahko začelo obremenjevati. Ne boste našli hitre rešitve, boste pa pomagali preoblikovati sodelovanje tako, da bo vsem ustrezalo. Izkoristite to obdobje za vzpostavitev novih odnosov, spremenjenih povezav in novega načina sodelovanja.
Posel/denar: ****
Še preden se boste dobro zavedali, se boste znašli v navzkrižnem ognju prepirov in obremenitev, ki pa se ne bodo zares dotikali vas, vendar boste vseeno morali posredovati, če želite še naprej sodelovati z določenimi ljudmi. Zaupanje lahko izkoristite tudi za napredovanje in druge spremembe, ki pa si jih želite zase.
Nasvet tedna:
Ohranjajte notranji mir in odprte pogovorne poti za vse ne glede na govorice. Samo tako sebi ne boste zaprli nobenih poti, sočasno pa pomagali v okolju doma ali v poslu ohranili možnost konstruktivnega sodelovanja, za kar vam bodo vsi hvaležni.