Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Bodite pozorni na zmedo

30. 5. 2021; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Višek energije preusmerite v bolj kreativne stvari, saj boste tako najbolj koristni. Bodite pozorni tudi na svoje počutje in se ne izpostavljajte zahtevnim situacijam.

Bik

Zgodilo se bo precej dramatičnih novosti, da boste prisiljeni čisto drugače organizirati svoje življenje. Prenehali boste z nekaterimi hobiji in se odpovedali pohajkovanju.

Dvojčka

Bodite pozorni na zmedo in dogajanje ter se ne vpletajte v noben vroč pogovor. Smiselno je, da se vključite pozitivno, saj boste imeli pomiritveno moč besed.

Rak

Vroče vam bo, ko se boste srečali z nekaterimi ljudmi v soseski in boste spoznali, da slutijo, da ste jih ogovarjali. Če bo kdo želel razčistiti z vami, ne bežite, soočite se.

Lev

Spoznali boste, da lahko samo vi vplivate na svojo svobodo in če ne reagirate na manipulacije, le-te hitro izgubijo moč. Sreča vam bo naklonjena v dobrih novicah.

Devica

Iskreno sodelujte s čutenjem, spreminjanju in vseh dogodivšinah, ki vas bodo lahko na trenutke zmedle in vas postavljale pred odločitve, ko boste morali pokazati želje.

Tehtnica

Lahko, da se boste na novo zaljubili ali spoznali vrednost ljubezni, ki jo že imate. Samske bo usoda vodila v pravo smer, a mogoče se ne boste znali dobro odločiti.

Škorpijon

Vsi, ki so vam slepo zaupali, se malo odmikajo od vas, prisiljeni so namreč bili poskrbeti zase na drug način in vam ne morejo več dajati časa ali denarja kar tako.

Strelec

Spremembe vam lahko prinesejo izboljšave na vseh področjih, še posebej v počutju in v poslu. Imeli boste priložnosti stvari res začeti na novo, zato nikar ne cincajte.

Kozorog

Začutili boste, da je vaš notranji magnetni privlak v nasprotju z vašimi cilji in da je čas, da naredite nekaj s sabo. Okolica vas bo razumela, zato se ne bojte pogovorov.

Vodnar

Domišljija vam bo kazala optimalno pot, a boste preveč obremenjeni z delom in stresom, ki ste ga bili deležni v preteklosti. Hrepeneli boste po pravih spremembah.

Ribi

Skozi sodelovanje se vam bo okrepila notranja moč in lahko, da boste čutili nemir, če ne boste delovali v smeri, ki je za vas najboljša. Zdravje in počutje se bo izboljševalo.

prejšnji članek
Sanjski moški: Tako so poskrbeli za prehranjevaje deklet
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Tako so poskrbeli za prehranjevaje deklet
naslednji članek
Celine Dion srečnejša kot kadar koli
Svet slavnih
Celine Dion srečnejša kot kadar koli