vzajemna_pl_30.09.11 Svet24.si

Neverjetno! Vzajemna bo decembra znižala premijo ...

janez jansa dz (2) Svet24.si

Vlada v zapiranje države spet mimo ustave in ...

kate nekoc 1 Svet24.si

Kraljica išče čistilko, Kate pa rada reciklira

bojan pozar-pl Reporter.si

Propadli politik Bojan Požar sedi na dobrem ...

andrej vizjak Necenzurirano

Vse afere in sporni posli ministra Vizjaka

Goran in Hana, oktober 2021 Njena.si

Zdaj je uradno: Hana in Goran znova par

doncic 21 re Ekipa24.si

KAKŠNA LJUBEZEN!!! Dončić preprosto NE MORE ...

Horoskop: Ne nihajte več in se ne odločajte stokrat o isti stvari
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne nihajte več in se ne odločajte stokrat o isti stvari

Fotografija je simbolična, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Vse se vam bo postavilo na glavo in prav oddahnili si boste, ker ne bo potrebno več skrivati svojih nagibov. Lahko se boste odkrito pogovorili in priznali šibke točke.

Bik

Ne vztrajajte pri svojem, odprite se za sodelovanje na dolgi rok. Trmo preusmerite v nov način delovanja, ki vam bo prinesel večje rezultate, mogoče celo idealno selitev.

Dvojčka

Nov način delovanja vam bo všeč in hitro se boste prilagodili ter želi prve uspehe. Približali se boste številnim ljudem, ki vas bodo cenili na pravi način. Hvaležni boste.

Rak

Ne nihajte več in se ne odločajte stokrat o isti stvari. Ko se enkrat odločite, samo sledite tej poti, še posebej kar se tiče odnosa z javnostjo in znanci, pa tudi strankami.

Lev

Veselili se boste sprememb, ki se obetajo in nič vam ne bo težko narediti. Z lahkoto se boste vse dogovorili in vse vam bo postalo jasno, kaj je potrebno narediti. Uspeh vam bo sledil. 

Devica

Zdelo se vam bo, da ste se preveč razkrili, ko ste nekomu zaupali. Presenečeni boste, ko se to ne bo poznalo na vašem odnosu, zato boste začeli ponovno zaupati.

Tehtnica

Optimistični boste in sejali navdušenje med ljudmi. Zadovoljni boste s sabo in odzivi partnerja ali simpatije, zato se boste lažje sprostili in še bolj zablesteli v družbi.

Škorpijon

Odločno boste nastopili in sledili intuiciji, ki vas bo podpirala pri vseh aktivnostih v javnosti. Skozi sprostitev idej boste dobili moč, da se bo vse uredilo v vaše dobro.

Strelec

Spremembe v službi vas bodo sprostile, da boste lahko zadihali in vzpostavili svoj način delovanja. Dokler si ne boste dobro spočili, boste precej občutljivi v odnosih.

Kozorog

Ne glede na to, kolikokrat ste se že odločili o spremembah, jih boste izpeljali, ko boste sledili svoji strasti. Ne boste se mogli izogniti nekomu, ki bo zamajal vaš svet.

Vodnar

Občutljivi boste na vse, kar se bo dogajalo v odnosih, zato se boste na vse optimalno pripravili. Čisto prehitro boste odreagirali na besede, ki ne bodo tako hudo mišljene. Sprostite se.

Ribi

Srečni boste z novimi načrti in podporo, ki jo boste deležni. Ne boste se zavedali, kaj se dogaja, samo sodelovali boste in si popravili ugled v poslu ter pridobili zaveznike.