testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: pričakujte več energijske podpore pri vsem

21. 6. 2021; 01.00
Avtor: Andreja Novak/Dobrakarma.si
lev horoskop

Levi želijo biti v središču pozornosti. foto: Profimedia

Sprostitev kreativnih energij, notranje strasti ter želja po dobrih spremembah vas bodo vodile ta teden.

Merkur postane direkten in Venera konec tedna preide v leva, kar bo okrepilo magnetni privlak vsega, kar vam je ljubo, ter okrepilo pozitivne misli in pristop k rešitvam. Ker Neptun postane retrograden, boste lahko začutili večjo energijsko podporo pri vsem, kar se bo dogajalo.

Slovenski pregovor: Življenje je cvet, ljubezen v njem je med.

vesolje foto: Profimedia

Oven 21. 3.–20. 4.

Počutje: ***
Nemir vas bo vodil v iskanje pozornosti, kar vam bo še poslabšalo počutje. Nikakor se ne boste mogli umiriti, kljub temu da boste želeli samo pomiritev z okoljem, kar pa se nikakor ne bo zgodilo. Zato boste čutili preganjavico in morda se ponoči ne boste mogli sprostiti.
Ljubezen/odnosi: ****
Situacije vas bodo prisilile, da se boste morali bolj posvetiti odnosom, če boste želeli doseči vse, kar ste si zastavili. Zdaj se ne morete več odmikati, temveč morate samo nadaljevati začete stvari.
Posel/denar: ***
Ne pretiravajte z ukazovanjem, saj vam sodelavci ne bodo več popuščali, počasi imajo dovolj, da se postavljate nad njih. Lahko si boste celo nakopali večje težave v javnosti, saj boste težko postavili mejo po iskanju pomoči, ki je ne potrebujete.
Nasvet tedna:
Preveč boste samozavestni, kar lahko izkoristijo stari neprijatelji, ki vam bodo nastavili past, v katero se boste ujeli. Zato pozorno z besedami in dejanji, predvsem pa z obljubami, da jih ne boste delili na vsakem koraku.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ***
Sproščeni boste, vendar bolj zadržani v pogovorih, saj se vam ne bo dalo razlagati vsega, kar zares mislite. Dovolj vam bo, da boste pri sebi vedeli, kaj zares želite, in da boste lahko najprej v domišljiji izpeljali stvari do popolnosti.
Ljubezen/odnosi: ****
Pozornost posvetite bližnjim, ki bodo v vas spodbudili pozitivna čustva in tudi dobro prenovo v ljubezni. Vse rešitve boste našli v ljubečih pogovorih in spodbujanju rešitev v skupnih idejah in kreativnosti, ki izpolni vse vas. Ne zamudite te priložnosti, saj si tako odprete najboljše poletje in hvaležnost vseh domačih.   
Posel/denar: ***
Počakajte z uresničevanjem novih idej, dokler se vam ne okrepi moč in želja po poslovnih uspehih. Brez notranje dobre naravnanosti boste namreč v prazno poslušali druge, in tudi pogovori ne bodo potekali v dobro smer.
Nasvet tedna:
Posvetite se kreativnosti in ne bodite nestrpni do domačih. Vzpostavite nov, ljubeč in povezovalen način sodelovanja ter se izognite pritiskanju na bližnje, ki niso vedno pripravljeni slediti vašim željam in načrtom, saj imajo svoje.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ****
Prijatelji iz preteklosti, pa tudi nekatere stare zaobljube vas bodo preusmerili na bolj kreativno pot. Vse bolj se boste zavedali, kaj vas osrečuje, in ne bo vam težko se o vsem pogovoriti. To vam bo dalo psihično moč za dobre vizije, čeprav bo telo zahtevalo več počitka. Prisluhnite mu.
Ljubezen/odnosi: ****
Iskreno sledite svojim čustvom, čeprav boste nihali in želeli počakati, da se vse umiri. A nadaljujte, saj se vam odpirajo nove priložnosti na podlagi vsega, kar ste do zdaj odkrili predvsem o sebi.
Posel/denar: *****
Če iščete novo službo ali napredovanje, potem je za to odlično obdobje. Morda se boste morali odločati med dvema priložnostma, kar bo precej težavneje, kot ste si predstavljali. Oboje bo zanimivo in privlačno, a nič zagotovljeno na dolgi rok.
Nasvet tedna:
Korak za korakom boste dosegali vse zastavljene cilje, če boste le pravočasno izrazili svoje želje in cilje. Sprotno komuniciranje vam bo prineslo velike dosežke in naučili se boste, da se vse najboljše reši, če se odzovete takoj, tudi v ljubezni.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: *****
Sproščeni boste in pozitivno usmerjeni v vse, kar se bo dogajalo. Morda vas bo prevelika sprostitev vodila v pretirana čustva, saj vam Venera  daje podporo v romantičnih dosežkih, pri tem pa lahko zanemarite druge vidike življenja.
Ljubezen/odnosi: ****
Srečo boste imeli in vsi bodo prijazni do vas, torej vam naklonjenosti ne bo manjkalo. Zdaj imate priložnost pozdraviti stara čustva in tiste stare rane, ki ste jih skrili najgloblje, tudi pred sabo.
Posel/denar: ***
Ne odmikajte se v varno zavetje, temveč iskreno sodelujte v vsem, kar se bo dogajalo, saj boste samo tako prišli v stabilnejše vode poslovanja oziroma vsaj odnosov v službi. Nihajoče počutje vam daje napačen sloves nezanesljivega človeka, ki ga ne popravite zaradi čustev.
Nasvet tedna:
Ne bojte se pokazati, kdo ste in kaj želite, ter opustite stare obrambne mehanizme ter iskanje krivcev za vse, kar se vam je slabega zgodilo v preteklosti. Morda se boste morali prav v tem času odločiti, ali se boste odzvali na star način ali pokazali, kako si res želite živeti.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ***
Sproščeni in zadovoljni boste, čeprav malo utrujeni od vsega, kar se je dogajalo v preteklosti. Predvsem čustvene spremembe so vas izčrpale, zato si privoščite počitek v dobri družbi.
Ljubezen/odnosi: *****
Čustveno boste občutljivi in želeli poskrbeti za vse, ki vam nekaj pomenijo. Odnosi se vam bodo začeli odpirati na nov način in pomembno vam bo, da pokažete svojo naklonjenost kljub svojemu ponosu. Aktivni boste v vseh pogledih in nič vam ne bo težko narediti, zlasti da bi impresionirali ljubljeno osebo.
Posel/denar: *****
V službi boste aktivni in dosegli večje uspehe s pomočjo nekaterih, ki jih že dolgo niste videli, pa so se vrnili v vaše življenje ravno v pravem času. Pomembno vam bo, da boste navzven vzpostavili nov red in sistem delovanja, ki vam bo prinesel dobre rezultate na dolgi rok.
Nasvet tedna:
Ne obremenjujte se s čustvi drugih, temveč si dovolite, da pokažete svoje iskrene namene in srce, kar bo mnoge pretreslo v pozitivno smer. Sprejmite odgovornost za svoje življenje, kar zajema tudi čustva do vsega in vseh, ki vas obdajajo.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: ***
Nemirni boste, vse dokler ne boste padli v delovni elan, ki vam bo dal moči in adrenalina za premike predvsem v poslu. Vseeno boste bolj malo spali in več razmišljali o potrebnih spremembah.
Ljubezen/odnosi: ***
Preveč časa boste namenili za delo in kreativne premike, zato ga za odnose ne bo nič ostalo, česar vam domači ne bodo zamerili, dokler ne boste začeli vi njim očitati, da nimajo časa za vas. Takrat boste doživeli hladen tuš.
Posel/denar: ****
Precej odločitev bo pomembnih v tem obdobju, zato ne prestavljajte načrtov na kasnejši čas. Zdaj vas zvezde optimalno podpirajo, da izpolnite svoje srčne, pa tudi poslovne želje. Možnosti so, da vas tujina povabi v sodelovanje ali da se odprete popolnoma novi filozofiji življenja, v kar vas bodo usmerile dobro izpolnjene sprotne želje.
Nasvet tedna:
Večje spremembe se vam bodo dogajale, če se boste opogumili in se pravočasno izrazili. Pri tem bodite iskreni in ne prilagajajte resnice glede na to, komu jo izražate. To vas lahko precej zaustavi, saj boste sami sebe spravili v dvome.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: *****
Veliko boste razmišljali ali meditirali ter si vzeli dovolj časa zase, kar vam bo izboljšalo počutje in se jasno videlo v vašem sprotnem razpoloženju. Bližnji in prijatelji bodo opazili vaše spreminjanje.
Ljubezen/odnosi: ****
Nekateri vas bodo presenetili v dobro, drugi v slabo stran. Uspelo vam bo ohraniti notranji mir. Zato boste bolj povzeli vlogo opazovalca in se odzvali samo na najmočnejše energije ljubezni. Mlačnost vam ne bo več všeč in boste zadržani do vseh, ki jo bodo prakticirali.
Posel/denar: ***
Sprotne stvari boste opravljali bolj zaradi tega, da ohranite mirno kri med sodelavci, kot zaradi pretirane želje po delu. Ne boste se namreč mogli dobro zbrati za delo, dokler ne boste ponovno obudili smisla za vse, kar počnete, kar pa še ne bo tako kmalu.
Nasvet tedna:
Usmerite se v svoje počutje, in ko boste dodobra poskrbeli zase, se bo okrepila tudi motivacija za druge stvari. Ne skrbite, vse se bo pravočasno zložilo, zlasti če boste iskreno sledili svoji srčni poti.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: ****
Povsod boste naredili dober vtis in ljudi bo vleklo v vašo bližino. Skozi pogovore bodo bolj dojemali vašo filozofijo življenja in vas tako spustili precej bližje. Želeli boste sebi ali svetu dokazati, da ste vredni ljubezni in vsega, kar vam življenje ponuja, zato se boste lotili doseganja ciljev konkretno in učinkovito.
Ljubezen/odnosi: ***
Samski boste imeli priložnost odkrivati lepote ljubezni, če si boste le dovolili opustiti pretirane obrambne mehanizme. Ljubezen vam bo namreč vsem na voljo na vsakem koraku, a lahko boste psihično še preveč obremenjeni, da bi se čisto sprostili.
Posel/denar: **
Dokler ne boste izpeljali potrebnih sprememb navzven, se ne bo nič spremenilo na bolje, saj bodo vsi računali na vaše zaloge denarja, ki pa jih že dolgo ni več.
Nasvet tedna:
Razmislite o potrebnih korakih in jih dajte v načrt, da vas ne bo življenje presenetilo s potrebno spremembo. Nekaj časa še imate, da se samovoljno odločite za vse, kar je treba spremeniti, saj bo cena lahko večja, ko se bo življenje odločilo namesto vas.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: **
Zdelo se vam bo, da ste razcepljeni na preveč strani in da sami vlečete celoten voz, kar vas bo precej psihično utrujalo. Pričakovali boste pomoč bližnjih, ki bo sicer obljubljena, a ne pravočasno izvedena.
Ljubezen/odnosi: **
Ne boste mogli več samo slediti romantičnim zahtevam bližnjih. Želeli boste, da spremembe prinesejo nove materialne koristi, da boste spet motivirani za sodelovanje in se boste ponovno vsem z veseljem posvetili.
Posel/denar: ***
Ne vztrajajte tam, kjer se nič ne premakne, tudi pregovarjajte se ne več. Raje se odprite za sodelovanje s tistimi, ki vam vračajo naklonjenost in se držijo dogovorov, pa naj bodo to sodelavci ali prijatelji.
Nasvet tedna:
Če ne boste naredili selekcije, bo življenje poskrbelo, da se ustavite in vzamete čas za globlji razmislek o naslednjih korakih življenja. Zato začnite na vse gledati z distance, da boste spoznali, kje so skupni problemi za vsa področja življenja, ki jih boste hitro lahko razrešili.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: ***
Zmedeni boste in se zato čisto instinktivno predali življenju. Spoznanja bodo zanimiva. Dobro bo, ko boste začeli popuščati nadzor nad vsem.
Ljubezen/odnosi: ****
Bližnji prijatelji ali domači vas bodo izzvali, da razširite svoje meje sodelovanja oziroma javnega izpostavljanja, kar vas bo najprej razveselilo. Ko pa boste bolje razmislili, se vam to ne bo več zdela pametna ideja. Vseeno boste prisiljeni slediti, saj vam bo nerodno prelomiti dano obljubo. Izkazalo se bo, da je to super sprememba za vas in da ste premagali neki strah, ki vas je držal nazaj, da zares niste zaživeli na polno.
Posel/denar: ***
Nova spoznanja o sebi boste počasi vpeljevali tudi v poslovne odnose in spremenil se bo način dela in sodelovanja. Imeli boste večje uspehe, ko boste popolnoma sprejeli odgovornost do sebe.
Nasvet tedna:
Zadovoljni boste in se tako lotili večjih sprememb. Ne pretiravajte, pojdite korak za korakom, da se navadite tudi na odzive ljudi. Lahko se namreč zgodi, da boste s pretiranimi predlogi dregnili v stare rane nekoga, ki tega ne bo tako mirno gledal.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: ***
Nemirni boste in ostri do vseh okoli sebe, a tega še opazili ne boste. Res, da boste malo utrujeni tudi od njihovih odzivov, a vas bo psihična volja vodila naprej brez prestanka. Lahko, da boste težje zaspali ali imeli težave z zbranostjo, saj boste prepolni adrenalina ob dogajanju.
Ljubezen/odnosi: **
Vse okoli sebe boste aktivirali po svoje in se čudili, čemu takšno vzdušje. Vztrajni boste pri svojih načrtih in pri tem avtomatično vodili vse ostale, pa če bodo želeli ali ne.
Posel/denar: ***
Ponosni boste na svojo močno voljo in energijo, ki vam je ne bo zmanjkalo kar tako, nestrpni pa do vseh, ki bodo kakorkoli želeli ugovarjati v vsem dogajanju. Navidezno boste prisluhnili njihovim željam, a sproti pozabljali, da bi jih vključili v svoje načrte.
Nasvet tedna:
Želeli boste narediti čim več, in veliko vam bo res uspelo organizirati, a tudi za ceno nekaterih odnosov, ki se bodo v tem času malo ohladili. Odmik bo trajal tako dolgo, da se ne boste uspešno sprostili in prisluhnili tistim mnenjem, ki ne potrjujejo vaših misli.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: ****
Dobri občutki vas bodo zajemali in končno boste začeli uživati v vsakem dnevu sproti.
Ljubezen/odnosi: *****
Lahko si boste zaželeli novih srečanj in odnosov, ki vas bodo razbremenili od nenehnega razmišljanja v eni in isti smeri. Zato pojdite med ljudi in se pogovarjajte o vsem, kar pride na vrsto, ne izmikajte se katerikoli tematiki, pa čeprav se na trenutke ne boste počutili čisto sproščeno. Velika verjetno je namreč, da boste skozi pogovore prišli do najboljših rešitev, in možno tudi, da vas bo presenetila nova ljubezen.
Posel/denar: ****
Nekatere meglene situacije glede financ in materialnih odgovornosti se bodo razblinile. Precej stvari se vam bo sestavilo v konkreten načrt za prihodnost, zlasti glede denarja. Ohranite optimističen pristop, a sočasno začnite razmišljati o spremembah, ki si jih želite.
Nasvet tedna:
Ne čakajte več na boljše čase, saj so prav zdaj tukaj. Odlična podpora zvezd vas vodi v spremembe in samo ob upiranju boste čutili težave, ob sodelovanju pa vas bo življenje vse bolj podpiralo v dobro smer. 

prejšnji članek
Vrhunska moda po izjemnih cenah
Moda&Lepota
Vrhunska moda po izjemnih cenah
naslednji članek
Usain Bolt postal očka dvojčkoma
Svet slavnih
Usain Bolt postal očka dvojčkoma