aleksander sekulic slovenija af Svet24.si

Selektor Sekulić prepričan, da bodo Francozi ...

medved Svet24.si

Pozor, na območju Dobja opazili hlačati medveda

meghan-markle Svet24.si

Meghan praznuje 40 let! Tako ji je voščila ...

traven purgar rdeca zvezda Reporter.si

Svetlana Makarovič bi ob tem ponorela: ...

20210716-01071570 Necenzurirano

Šircelj bi odprl Slovenijo tujim loterijskim ...

tanja-fajon Odkrito.si

TANJA FAJON: Obkrožali so jo morski psi!

ditka Njena.si

Ditka žalovanje prepletla v večen spomin

Horoskop: Iskren pristop vam bo omogočil realizacijo želja
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Iskren pristop vam bo omogočil realizacijo želja

Horoskop, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Skrivali boste nekatere svoje namene, saj ne boste želeli, da se kdo vtika v vas. Strast vas bo vodila dlje, kot ste načrtovali, zato pazite, da se sami ne zagovorite o vsem.

Bik

V nestrpnem pogovoru vam bodo na hitro ušle nekatere stvari, ki jih boste takoj obžalovali, saj bodo zrušile ključno zaupanje, lahko, da v službi, pa tudi v okolici.

Dvojčka

Samo z iskrenim pristopom si boste lahko zagotovili dobro realizacijo v projektih, ki so vam pomembni. Zato samo iskreno v pogovore, ki bodo zajemali vse vidike.

Rak

Potrebovali boste čas za razmislek in ureditev nekaterih stvari iz preteklosti. Sicer lahko, da boste zapadli v čustva preteklosti, kjer ste se slabo odrezali in vam bo žal.

Lev

Samski boste lahko zamudili lepo priložnost za odlično vezo, če se ne boste odzvali na iskrice strasti. Vezani dovolite, da vam ljubezen samodejno vse sestavi v dobro.

Devica

Ne boste mogli pobegniti od sebe, zato se ne skrivajte. Nihali boste v različnih vizijah doma in lahko, da se prav v tem obdobju morate odločiti, kako oz. kje bi radi živeli.

Tehtnica

Podporo boste imeli v vseh ljudeh v okolju, zato boste izjemno dobre volje in lažje vam bo šlo kot sicer. Počasi se boste začeli prebujati na polno v svoji kreativnosti.

Škorpijon

Ne boste želeli z nikomer preveč razporavljati, a vseeno vam bo pomembno, da se domači strinjajo z vami. Razmislite o svojih iskrenih namigih in takoj vam bo boljše.

Strelec

Izbirati boste morali med novostmi in srečo, na bolj naiven način, ali pa zagrenjenost na star in preverjen način. Zdelo se vam bo, da ne morete zgrešiti, a ne bo lahko.

Kozorog

Pomembno bo, da sami veste, kaj si res želite in odgovornosti za srečne odnose ne prelagate na druge. Odkrijte si svoje skrivne načrte in srčne želje. Zanimivo bo.

Vodnar

Optimistično boste spodbujali vsakega, a glede lastnega doma in financ boste precej nemirni in nestrpni tudi do vseh, ki bodo želeli to komentirati ali vam dati nasvet.

Ribi

Vedeli boste, da še ni pravi čas, a da se je potrebno na vse dobro pripraviti, da se bodo lahko načrti tako na polno izpeljali, kot si želite. Izrazite pa svoje želje pravi čas.