Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Čas je, da razmislite o svoji prihodnosti

5. 7. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, astrologija

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Zdelo se vam bo, da lahko z zapeljevanjem dosežete vse. To vam je postal najbolj normalen način komunikacije, da niti ne opazite več, kako se sprožite v to smer.

Bik

Odlične pogoje boste imeli za okrepitev zdravja in dobrega počutja, če boste le sledili svojim željam in manj časa posvetili izpolnjevanju želja drugih. Čas je za spremembo.

Dvojčka

Stabilizirali boste počutje doma in zdelo se vam bo, da se lahko o vsem pogovorite. Ne pozabite, da se je potrebno aktivirati pogovor tudi na temo manj prijetnih stvari.

Rak

V tem obdobju boste občutljivi na vse opazke, pa tudi na okoliščine, zato čuvajte čustva in počutje. Na vse poglejte kreativno za prava spoznanja in hitro pomoč.

Lev

Čustveni boste, a sočasno zadovoljni s sabo in odločitvami. Lahko, da še ne boste pokazali javnosti vsega, saj ne boste želeli, da vas prepričujejo v obratno smer.

Devica

Jasno skomunicajte vse, kar vam je pomembno in lahko, da vam bo vaša boljša polovica pomagala pri zelo pomembnih odločitvah namesto vas. Srečni boste.

Tehtnica

Imeli boste odlično podporo, da se lotite krepitve fizinčega počutja in naredite dober in malo nenavaden način za lastne treninge. Vztrajajte v tem ne glede na okoliščine.

Škorpijon

Navidezno boste zmedeni, ko se boste obračali po pomoč, a zares boste prav dobro vedeli, kaj želite in kaj lahko naredite s svojo zapeljivostjo in navidezno nemočjo.

Strelec

Začenja se novo obdobje. Lahko, da vas bodo nekateri dogodki spodbudili, da boste morali konkretno razmisliti o vsem, kar že imate v življenju in kako bi želeli živeti.

Kozorog

Presenečeno boste odkrili, da ste brez težav spletli lepo mrežo prijateljstva, ki se bo v še poglobila in zadovoljni boste, ko boste čutili, da so res vsi iskreno na vaši strani.

Vodnar

Zdelo se vam bo, da ste odrinjeni od vsega in ne boste pomislili, da ste si sami tako uredili ter se čisto ogradili do spontanega druženja. Razmislite, če še to res želite.

Ribi

Višek energije vas bo navduševal in želeli boste pokazati dobro pot vsem, da bi se tudi drugi veselili. A sočasno pazite, da sledite svoji, ki se vam bo na polno odpirala.

##IMAGE-1198996##

prejšnji članek
Maruša: Res nisem vedela, kaj bo naredil
Svet slavnih
Maruša: Res nisem vedela, kaj bo naredil
naslednji članek
Anja (Sanjski moški): O ljubezni ne moremo govoriti
Resničnostni šovi
Anja (Sanjski moški): O ljubezni ne moremo govoriti