Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne dovolite, da vas preteklost izčrpa

6. 7. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Zakoračili smo v teden oddiha. foto: dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Zmedeni boste, saj boste polni energije, dobre volje in notranje moči, a po drugi strani boste imeli kup nevšečnosti, ki vas bodo delale nervozne. Pustite želje drugih.

Bik
Začeli se boste zavedati nekaterih talentov in postalo vam bo jasno, kakšen magnetni privlak so vaše misli. A videli boste tudi, kakšna velika odgovornost je zares to.

Dvojčka
Izčrpani boste še od preteklosti, tako da se ne boste mogli upirati dogodkom in boste samo sodelovali in še sami sebe presenetili s sproščenostjo, ki se bo pojavljala v vas.

Rak
Ne boste mogli več skrivati svojega nemira in želeli se boste odmakniti od določenih ljudi, da ne bi opazili vaših napetosti. Bližnjim ne boste mogli čisti skriti svojih težav.



Lev
Navidezno bo vse v najlepšem redu in trudili se boste, da nihče ne bo posumil o spremembah, ki jih načrtujete. Zadovoljni boste, saj ste končno mirni glede vsega.

Devica
Počutje vam bo nihalo. Če boste sproščeni in optimistični, vas bo usoda za to dobro nagradila, če pa se boste bali stopiti malo v neznano, potem si boste zapirali poti.

Tehtnica
Polni boste optimizma in ga želeli podeliti z bližnjimi in okolico, pa boste kaj kmalu dobili hladen tuš. To vas bo presenetilo, saj ste samo želeli, da se vsi dobro počutijo.

Škorpijon


Nestrpni boste od vse prekipevajoče energije, s katero boste želeli le ustvarjati. Zdelo se vam bo, da imate moč nad drugimi, saj se bo vse odvijalo točno tako, kot si želite.

Strelec
Prisluhnite svojemu telesu in se orientirajte po dobrem počutju, ki vas bo vodilo tja, kjer se bo boljše odvijalo za vas. Če boste trmarili, se bo to poznalo na vašem zdravju.

Kozorog
Navdušenje in nemir se bosta izmenjevala v vas, tako da ne boste mogli več čakati ali mirovati. Življenje vas bo klicalo v akcijo, kar lahko, da vas bo psihično obremenilo.

Vodnar
Zdelo se vam bo, da se vse spreminja, a boste vi sami spreminjali svoje poglede na svet in bližnje. Čutili boste, da nekaj manjka in našli veselje, na katerega ste pozabili.


Ribi
Zdelo se vam bo, da morate nujno nekaj narediti, a ne boste točno vedeli kaj. Zato boste nemirni, pripravljeni na akcijo v vsakem času in pozorni na vse v okolici.

prejšnji članek
Zlato palmo bodo podelili režiserki Jodie Foster
Kultura
Zlato palmo bodo podelili režiserki Jodie Foster
naslednji članek
Poskočni znova našli svoj obraz in stopili na pravo pot
Svet slavnih
Poskočni znova našli svoj obraz in stopili na pravo pot