aleksander sekulic slovenija af Svet24.si

Selektor Sekulić prepričan, da bodo Francozi ...

medved Svet24.si

Pozor, na območju Dobja opazili hlačati medveda

meghan-markle Svet24.si

Meghan praznuje 40 let! Tako ji je voščila ...

traven purgar rdeca zvezda Reporter.si

Svetlana Makarovič bi ob tem ponorela: ...

20210716-01071570 Necenzurirano

Šircelj bi odprl Slovenijo tujim loterijskim ...

svetlobne nergije Dobra karma

Samo kamen, a je idealna zaščita na ...

werner Odkrito.si

WERNER: »Sram vas je lahko«

Horoskop: Ne dovolite, da vas preteklost izčrpa
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne dovolite, da vas preteklost izčrpa

Zakoračili smo v teden oddiha., dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Zmedeni boste, saj boste polni energije, dobre volje in notranje moči, a po drugi strani boste imeli kup nevšečnosti, ki vas bodo delale nervozne. Pustite želje drugih.

Bik
Začeli se boste zavedati nekaterih talentov in postalo vam bo jasno, kakšen magnetni privlak so vaše misli. A videli boste tudi, kakšna velika odgovornost je zares to.

Dvojčka
Izčrpani boste še od preteklosti, tako da se ne boste mogli upirati dogodkom in boste samo sodelovali in še sami sebe presenetili s sproščenostjo, ki se bo pojavljala v vas.

Rak
Ne boste mogli več skrivati svojega nemira in želeli se boste odmakniti od določenih ljudi, da ne bi opazili vaših napetosti. Bližnjim ne boste mogli čisti skriti svojih težav.

Lev
Navidezno bo vse v najlepšem redu in trudili se boste, da nihče ne bo posumil o spremembah, ki jih načrtujete. Zadovoljni boste, saj ste končno mirni glede vsega.

Devica
Počutje vam bo nihalo. Če boste sproščeni in optimistični, vas bo usoda za to dobro nagradila, če pa se boste bali stopiti malo v neznano, potem si boste zapirali poti.Tehtnica
Polni boste optimizma in ga želeli podeliti z bližnjimi in okolico, pa boste kaj kmalu dobili hladen tuš. To vas bo presenetilo, saj ste samo želeli, da se vsi dobro počutijo.

Škorpijon
Nestrpni boste od vse prekipevajoče energije, s katero boste želeli le ustvarjati. Zdelo se vam bo, da imate moč nad drugimi, saj se bo vse odvijalo točno tako, kot si želite.

Strelec
Prisluhnite svojemu telesu in se orientirajte po dobrem počutju, ki vas bo vodilo tja, kjer se bo boljše odvijalo za vas. Če boste trmarili, se bo to poznalo na vašem zdravju.

Kozorog
Navdušenje in nemir se bosta izmenjevala v vas, tako da ne boste mogli več čakati ali mirovati. Življenje vas bo klicalo v akcijo, kar lahko, da vas bo psihično obremenilo.

Vodnar
Zdelo se vam bo, da se vse spreminja, a boste vi sami spreminjali svoje poglede na svet in bližnje. Čutili boste, da nekaj manjka in našli veselje, na katerega ste pozabili.

Ribi
Zdelo se vam bo, da morate nujno nekaj narediti, a ne boste točno vedeli kaj. Zato boste nemirni, pripravljeni na akcijo v vsakem času in pozorni na vse v okolici.