maska, silhueta, moški, zaščita Svet24.si

Po sporu zaradi maske ustrelil uslužbenca ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

pct-pogoj, preverjanje, koronavirus Svet24.si

Z odlokom o nujnosti pogoja PCT ni mogoče ...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

kmetija Njena.si

Kmetija: Si je očrnjena Maria oprala ime?

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Horoskop: Pazite na svoje besede
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Pazite na svoje besede

Horoskop, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Samski, drznite se predati poletni ljubezni. Ne boste si mogli kaj, da ne sprejmete povabila usode in zapletete v iskrice ljubezni. Vezani boste na preizkušnji strasti.

Bik
Precej neumnosti boste govorili v družbi in spodbujali še druge. Premislite, kako bi se počutili na mestu svojega partnerja, ko gleda, kako se izpostavljate po nepotrebnem.

Dvojčka
Lahko, da se bo sprostila ljubezen doma in boste lahko začeli načrtovati spremembe, ki ste si jih že dolgo želeli. Vsekakor se vam bo življenje postavilo na glavo v trenutku.

Rak
Na polno se boste usmerili v delo, obnovo doma ali okolice ter pri tem računali, da ne bo toliko časa za pogovore, v katerih bi vi morali polagati račune, ki pa niso jasni.

Lev
Ne glede na strast, ki vas bo preplavljala, boste ohranili trezno glavo in najprej želeli razčistiti vse odnose za nazaj, da boste bolj mirno začeli novo poglavje življenja.

Devica
Ne trmarite o vsem, kar je bilo v preteklosti. Če želite, se lahko na novo dogovorite o sodelovanju in opustili pretirano delo v prazno. Razmislite o svoji sreči, ki si jo želite.Tehtnica
Razen intimnih odnosov, vas drugi ne bodo razumeli in bodo iskali napake v vašem načinu razmišljanja in komuniciranja. Lahko , da vas bodo želeli ustaviti v delovanju.

Škorpijon
Dosegli boste večji uspeh, kot ste kakorkoli pričakovali. Užaljeni pa boste, če ne bodo želeli drugi sprejeti vašega mentorstva, za katerega niso prosili. Pogovorite se.

Strelec
Veselite se časa, ko boste končno lahko zadihali po svoje. Čeprav je to čisto odvisno od vas. Ne bodite navezani na stare odnose, saj vam novi ljudje prinašajo veliko več.

Kozorog
Ljubezen bo lepa, odprite se ji. Odlično bo, ker ne boste imeli časa o vsem temeljito razmisliti, temveč boste samo reagirali. Zato bo vse šlo veliko bolje kot v preteklosti.

Vodnar
Reševanje stvari za druge vam ni prineslo velikih rezultatov. Še vedno imate željo po uspešnosti, a boste morali odnehati, še posebej pri domačih. Ne boste jih premaknili.

Ribi
Navduševali boste s svojo skrivnostnostjo. Ugotovili boste, da imate tako večjo svobodo in da lahko pridete do dobrih rezultatov brez, da se zapletete v odnosih.