prazna denarnica, Svet24.si

Inflacija je zagotovo tukaj; cene bodo rasle vsaj ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

cepljenje Svet24.si

Obvezno cepljenje da ali ne? Trije pravniki ...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

kmetija Njena.si

Kmetija: Si je očrnjena Maria oprala ime?

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Horoskop: Občutljivi boste na vse
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Občutljivi boste na vse

Kakšen dan je pred vami?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Začutili boste moč nad nasprotnim spolom, kar vam bo okrepilo samozavest, a sočasno boste ugotovili, kako hitro se lahko človek ulovi v lastno past. Pazite nase.

Bik
Ljubezen se vas bo dotaknila bolj, kot ste pričakovali. Toliko poklonov že dolgo niste dobili in to vas bo čisto raznežilo. Samski, ne upirajte se ljubezni, vezani pa previdno.

Dvojčka
Naključno srečanje vas bo razveselilo in vas obrnilo v popolnoma drugo smer. Veseli boste presenečenja, ki vas bo odprlo za dogodivščine, ki ste jih že kar malo pogrešali.

Rak
Občutljivi boste na vse, kar se bo dogajalo na področju denarja in dobrin ter s tem ustavljali dogajanje v pozitivno smer. Česa se tako bojite, da res ne želite sprememb?

Lev
Jeza vam bo dala moč, da boste izpeljali tiste stvari, za katere ste že dolgo časa čakali, da se drugi strinjajo. Sedaj boste to izpeljali po svoje in se odprli novostim.

Devica
Precej dela ste si nakopali v zadnjem trenutku, kar vas muči, še posebej, ker veste, da ne bo nihče cenil dodatnega truda. Razmislite, če ne bi raje prekinili dane obljube.Tehtnica
Elegantno boste sledili svoji poti brez, da bi se zapletali v težave drugih, kar vam bo kar precejšnji uspeh glede na preteklost. Strastna vizija vam bo krepila vztrajnost.

Škorpijon
Ne upirajte se spremembam, pa čeprav ne boste takoj vedeli, kaj prinašajo. Naučili se boste korak za korakom sodelovati v vsem, kar bo postalo prava dogodivščina.

Strelec
Odlične novice vam bodo popestrile dan in z dobro voljo se boste odpravili na pot, kjer vam bo šlo vse kot po maslu. Začutili boste, da se začenja res dobro poletje.

Kozorog
Želite si postaviti svoje cilje na prvo mesto, a vam tega še ne bo uspelo. Sprostite se in opazujte, kako se lahko vseeno vse zgodi v prav smer, če le sproti komunicirate.

Vodnar
Imeli boste dobre načrte, ki pa se ne bodo izšli po vaše. Čustva vas bodo zapeljala v drugo smer, da boste komaj sledili dogajanju in se še spomnili ne boste nase.

Ribi
Ponosni boste na svoje dosežke in se boste čisto preveč razgovorili v družbi o tem. Pozor, da ne izdate pomembnih informacij, ki jih lahko kdo zlorabi proti vam.