tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

tina-kunakey Odkrito.si

Prej z Monico, sedaj z NJO ...

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Horoskop: Pomirite se s prijatelji
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Pomirite se s prijatelji

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Strast in iskrice v očeh vaše simpatije vam ne bodo dale spati. Bali se boste svojih intenzivnih čustev in zdelo se vam bo, da ste začarani. Ljubezen bo imela veliko moč.

Bik
Odličen sloves si boste po naključju pridobili. Imeli boste srečo in se ob pravem času znašli na pravem mestu. To pa vam bo dalo moči, da se boste lotili stvari na novo.

Dvojčka
Klepetavi boste in preko pogovorov našli vse rešitve za težave. To vam bo potrditev, da je vaš način sodelovanja pravi. Vse boste skozi poletje reševali samo z besedami.

Rak
Aktivni boste in ponosni na svoj napredek. Če ne želite, da vam drugi vzamejo kos pogače, je boljše, da o stvareh ne razlagate naokoli, vsaj dokler ni vse stabilno.

Lev
Strast se bo počasi, a vztrajno krepila v vas in ne glede na to, da ji ne boste dajali pretirane pozornosti, se boste pogosto zavedli družbe, ki vam okrepi to energijo.

Devica
Imeli boste velik vpliv na druge, ki pa se ga ne boste zavedali, zato boste pretiravali v nekaterih stvareh in šele reakcije drugih vam bodo pokazale, kolikšna je vaša moč.Tehtnica
Samozavestni boste in ne bo vam težko se dogovoriti za stvari, ki so vam pomembne. Malo prevelik ponos vas bo zapletel v pogovore, ki se ne bodo tako z lahkoto končali,

Škorpijon
Sprostite se in pomirite s prijatelji, saj nima smisla, da ste jezni na pretekle nesporazume, v katerih ste vi imeli glavne niti. Če vam to uspe, pridobite največ vi.

Strelec
Pogovorite se o vsem, kar vas muči, to bo pregnalo dvome in odprlo nove priložnosti. Veliko dogajanja bo in srečni boste, ko boste ugotovili, da ste še vedno priljubljeni.

Kozorog
Če imate jasen cilj, potem boste hitro prišli do njega. Ne ozirajte se na druge, saj je vse odvisno od vas. Rezultati bodo dobri in ponosni boste na nov način življenja.

Vodnar
Strogi boste pri stikih z novimi ljudmi, kar bo izzvalo precej začudenja, a ne boste odnehali. Želeli boste namreč prenehati s tem, da na koncu vi poslušate vse naokoli.

Ribi
Vehementno boste sledili dogajanju in pretiravali v komunikaciji, kar pa vam ne bo nihče zameril. A ne krivite drugih, da ste zapravljali čas, saj se ne bo dobro končalo.