prazna denarnica, Svet24.si

Inflacija je zagotovo tukaj; cene bodo rasle vsaj ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

cepljenje Svet24.si

Obvezno cepljenje da ali ne? Trije pravniki ...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

kmetija Njena.si

Kmetija: Si je očrnjena Maria oprala ime?

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Horoskop: Za uspeh se jasneje usmerite proti ciljem
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Za uspeh se jasneje usmerite proti ciljem

Horoskop, ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Sodelovali boste in sproti, brez pretiranega truda dosegali večje uspehe, kar vam bo malo nenavadno, a ne boste protestirali. Magnetni privlak boste za nasprotni spol.

Bik
Doma boste strogi in polni starih pravil in zapovedi, ki jih nihče ne bo smel kršiti, a navzven vas bo premagala strastna energija življenja. Razdvojeni boste, kako dalje.

Dvojčka
Vezani boste iskali način za poglobitev partnerske ljubezni, sicer vas bodo zamikali skoki čez plot. Sreča vam bo naklonjena in želja po spremembah bo prevladala.

Rak
Nihče vas ne bo mogel prepričati v nič, zato boste pobegnili od vseh, ki bodo kakorkoli želeli vplivati na vas, pa čeprav čisto dobronamerno. Jezili se boste na vse.

Lev
Danes vstopi sonce v vaše znamenje, kar vam bo dalo dodatne moč za uveljavitev svojega optimalnega življenja. Vaš ljubezenski magnetizem bo pritegnil simpatije.

Devica
Veliko časa boste preživeli doma, prav izogibali se boste hoditi kamorkoli na izlete ali na dopustovanje. Najbolje se boste sprostili doma ob pogovorih in branju knjig.Tehtnica
Usmerjeni boste k zanimivim ljudem, nenavadnim idejam in praktičnim predlogom skupnega druženja, ki ne bodo zahtevali priprav, temveč se boste na hitro odločili.

Škorpijon
Bližnji se vam bodo malo odmikali, saj se jim ne bo dalo poslušati vašega glasnega razmišljanja. Zato se raje sami lotite nekaterih dobrih idej, ki jih boste hitro realizirali.

Strelec
Imeli boste občutek sreče pri vsem, kar boste počeli in vse vam bo šlo z lahkoto. Lahko, da se boste lotili prenove doma ali vsak dekoracije vam ljubih točk doma.

Kozorog
V dom boste pripeljali novo ljubezen ali pa vam bo partnerstvo kar naenkrat zacvetelo. Drug v drugem boste videli dobro in seksualna energija vas bo pomladila.

Vodnar
Usmerjeni boste v rezultate in pri tem ne boste trpeli nobenih ugovorov. Navzven boste dajali dober občutek zadovoljstva in samozavesti, zato boste zelo privlačni.

Ribi
Kreativni boste in predani projektom, kjer boste uživali. Skozi sodelovanje pa lahko, da boste pretiravali s svojimi idejami ali kontrolo drugih, kar ne bo najboljše izpadlo.