aleksander sekulic slovenija af Svet24.si

Selektor Sekulić prepričan, da bodo Francozi ...

medved Svet24.si

Pozor, na območju Dobja opazili hlačati medveda

meghan-markle Svet24.si

Meghan praznuje 40 let! Tako ji je voščila ...

traven purgar rdeca zvezda Reporter.si

Svetlana Makarovič bi ob tem ponorela: ...

20210716-01071570 Necenzurirano

Šircelj bi odprl Slovenijo tujim loterijskim ...

svetlobne nergije Dobra karma

Samo kamen, a je idealna zaščita na ...

ditka Njena.si

Ditka žalovanje prepletla v večen spomin

Horoskop: Ne delajte drame iz vsega
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne delajte drame iz vsega

HOROSKOP, px

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Če se ne boste odzivali na energije ljubezni, potem se lahko zgodi, da boste zdravstveno bolj občutljivi. Zato začutite notranje prebujanje strasti, ki vas poživlja.

Bik
Nihali boste v počutju in skozi odnose želeli uveljaviti svoje interese, kar lahko, da vam bo uspelo, če boste le pametni in čim manj nestrpni. Razmislite in spočijte si.

Dvojčka
Sreča in ljubezen vam bosta sledili in povsod se vam bodo porajale priložnosti za ljubezen. Iskrice strasti vas bodo oživljale in začeli se boste zavedati novega življenja.

Rak
Ne popravljajte situacije, temveč se osredotočite na sedanjost. Tako se boste dobro počutili v družbi, kjer se bo lahko razvilo dobro sodelovanje s čisto novimi ljudmi.

Lev
Pomembno vam bo, kako določena oseba gleda na vas in še preden se boste zavedli, vam bo zaljubljenost o prišla v vse pore telesa. Vezani boste imeli o čem razmišljati.

Devica


Lahko, da boste dobili zanimive ideje, ki jih boste razvijali za prihodnost, ali pa gostili številne prijatelje in znance, ki bodo vaš dom izkoristili kot svojo izletno točko.

Tehtnica
Uspešni boste, čeprav ne boste delali nič več kot sicer, a se bodo končno začeli kazati rezultati daljšega obdobja, v katerem ste delovali celovito in tudi prekomerno delali.

Škorpijon
Bolje je, če v sedanje projekte ne vključujete drugih, ker se takoj zgodi zmešnjava in kaos v vsem, kar se dogaja. Tudi vi postanete šef namesto sodelavec, kar ni najbolje.

Strelec
Želeli si boste poletje preživeti preprosto, sodelujoče in v kreativnih pogovorih, a manj v izvajanju teh idej. To boste raje prepustili drugim in jih dobro motivirali.

Kozorog
Z lahkoto boste vse realizirali, saj se ne boste imeli časa obremenjevati z vsemi. Tako se bo vse bolje izšlo kot sicer, ko se na vse pripravljate. Učite se sproščenosti sproti.

Vodnar
Naj vas usoda lahko poveže z zanimivimi novimi ljudmi. Zvezde vas z naklonjenostjo podpirajo pri vsemu dogajanju ter sodelovanju predvsem navzven, v širšo javnost.

Ribi
Znašli se boste sredi prepirov, ki jih niste niti želeli niti načrtovali. Dovolj je, da se sprostite in bolj optimistično pogledate na vse okoli sebe. Ne delajte drame iz vsega.