favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Obžalovali boste besede in čustvena priznanja

17. 7. 2021; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Odlično počutje vas bo spremljalo in samozavestni boste v vsem. Lahko, da boste malo pretiravali v željah, ki bi vam jih naj drugi izpolnjevali, a vam bo celo uspevalo.

Bik
Skrbno se boste pripravil na vsa dogajanja. To vam bo dalo dober občutek sodelovanja in uspešni boste. Če se boste predali čustvom, ne boste obžalovali.

Dvojčka
Osredotočeni boste na vse odnose, a vas bo določena oseba čisto prevzela, da ne boste razmišljali nič drugega. To vas bo presenetilo, niste računali na zaljubljenost.

Rak
Obžalovali boste besede in čustvena priznanja, ki jih boste podelili z nekaterimi prijatelji, saj boste imeli občutek, da ste jih prestrašili in bodo to usmerili proti vam.

Lev
Jezili se boste, če ne bo vse po vaše, a ne bo nihče protestiral proti vaši jezi. Doma vam sicer ne bo uspelo vzpostaviti reda, zato se raje usmerite na posel ali službo.

Devica
Preobčutljivi boste in vsak pogled in beseda vas bo prizadela. To vam bo dajalo zmeden občutek nemoči. Želeli si boste ustvariti red in harmonijo za širše okolje.



Tehtnica
Optimistični boste, saj boste videli rešitve na dolgi rok in nič vam ne bo težko narediti v tej smeri. Če boste sodelovali v aktivnostih, si boste pridobili veliko naklonjenosti.

Škorpijon
V sproščenem okolju se bodo dogajale spremembe, a to bo vidno šele kasneje. Zdelo se vam bo, da imate možnosti spremeniti vse, kar je res, zato sprejmite ta izziv.

Strelec
Ne glede na to, kako se boste trudili pri delu, bodo simpatije brenčale okoli vas in vam mešale glavo ter ustvarjale zmedo. Usmerite vse skupaj v dobro smer.

Kozorog
Če se boste predali intuiciji in sproti komunicirali, se lahko zgodijo dobre, celo čudežne stvari. Z lahkoto boste spremenili način življenja in se osamosvojili.

Vodnar
Poiskali boste pomoč starih prijateljev, da boste lahko v službi ali poslu naredili nekaj čisto novega. To vam bo povečalo ugled, pa tudi dobro uredilo marsikatere odnose.

Ribi


Optimistični boste in čustveni, čeprav boste na koncu le prisluhnili praktičnemu razumu in naredili vse potrebno. Ugotovili boste, da vas čustva drugih utrudijo.

prejšnji članek
Gregor Čeglaj v resnici vzkipljiv in živčen?
Resničnostni šovi
Gregor Čeglaj v resnici vzkipljiv in živčen?
naslednji članek
Ljubezenska zgodba: Vestni gospodinjec
Zdravje
Ljubezenska zgodba: Vestni gospodinjec