EU Digitalno COVID potrdilo Svet24.si

Pozor, če ste digitalno covidno potrdilo ...

rešilec Svet24.si

V Mariboru odjeknila eksplozija, poškodovana ena ...

Mitja Okorn Svet24.si

Avtor dokumentarca o covidnih bolnikih "v šoku"

igor zorcic bobo1 Reporter.si

Igor Zorčič bo ustanovil stranko do konca leta, ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Lepo je biti minister Dikaučič #kolumna

Natalija Bratkovič Odkrito.si

Natalija Bratkovič priznava: Ni enostavno stati v...

iztok cop luka spik m24 Ekipa24.si

Neee! Je to res on? Nekdanji slovenski šampion je...

Horoskop: Ste pripravljeni na nove dogodivščine?
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ste pripravljeni na nove dogodivščine?

Fotografija je simbolična, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Strast in čutna povezava s simpatijo ali partnerjem vas bo omamila, a izgovarjali se boste na vročino in na skrbi. Vseeno boste boste zmedeni, a polni dobre volje.

Bik
Srečni boste in pripravljeni na več dogodivščin kot običajno. Presenečeni boste, ko vas bodo prijatelji in bližnji popolnoma sprejemali in ne bo prav nobenih ugovorov.

Dvojčka
Zmedeni boste od vseh čustev in zdelo se vam bo, da nimate kam pobegniti. Vseeno se ne boste kar tako dali in boste vztrajali, da skupaj razčistite nastalo situacijo.

Rak
Še zavedali se ne boste, koliko moči imajo vaše misli in besede. Zato boste pretiravali in si nakopali precejšnje reakcije, tako da bo potrebno razčistiti, kaj ste zares želeli.

Lev
Močni boste v odločitvah in se ne boste pustili premamiti. Ne boste želeli več se ukvarjati s stvarmi, ki jih ne marate, zato se boste tudi odmaknili od določenih ljudi.

Devica
Želeli se boste pogovoriti o idejah in sodelovanju, končali pa v strastnem objemu in se čudili, kako se je vse to zgodilo. Sprostili ste se in sledili neponovljivim energijam.Tehtnica
Jasno imate postavljene cilje, kar vas bo sprostilo, saj so realni in dosegljivi. Z lahkoto se boste lotili vsega in se tudi o vsem dobro dogovorili. Prijatelji vas bodo podpirali .

Škorpijon
Strast vas bo potegnila na stara pota in ne boste se mogli odtrgati od občutka moči in obvladanja situacije. Samo iskreno, ne zapravite naklonjenosti vseh, ki vas podpirajo.

Strelec
Srečanja v bližini vas bodo vznemirila in vam dala idejo za spremembe. Končno boste bolj realno videli, kaj si zares želite in neka ženska vas bo pri tem dobro podprla.

Kozorog
Sanjarili boste o dobremu življenju, a če se ne boste premaknili, ne bo nič. Samo skozi konkretna dejanja si lahko obetate spremembe. Nič se ne bo zgodilo kar tako.

Vodnar
Precej dela ste si naložili, za kar se jezite na druge, ki pa niso nič imeli s tem. Sprostite se in ne kontrolirajte drugih. Red, ki ga ustvarjate sedaj, bo koristen predvsem vam.

Ribi
Vztrajali boste v smeri, ki prinaša dobre rezultate. Čeprav veste, da trenutno ne bo sprememb, boste vseeno igrali na dolgi rok, saj vam bo to v edino zadovoljstvo.