klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ljudje vam bodo precej naklonjeni

19. 7. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Vsi vam bodo jedli iz roke kjerkoli boste. Samozavestni boste in se odzivali na vse iskrice strasti ter sijali ljubezen vsepovsod. Samski, odlične priložnosti se obetajo.

Bik
S pogovori boste na hitro spremenili domače načrte. Nestrpni boste do vsakogar, ki vas bo pri tem oviral in ne boste najboljša družba, a pri delu boste izjemno učinkoviti.

Dvojčka
Izkoristite optimalen čas za vse, kar si želite. Vse vam bo na voljo in le stežka se boste zadržali, da ne boste šli čez meje moralnega. Odlično obdobje tudi za službene stvari.

Rak
Cveteli boste v druženju ter si nabirali moči in samozavesti. Ljudje vam bodo precej naklonjeni. Pazite pa, v kolikšni meri jih boste razkrili svoje osebno, intimno življenje.



Lev
Vaša magnetna privlačnost, ki se je seveda zaradi kaosa okoli vas, ne boste zavedali, bo pritegnila številne simpatije. A vi boste imeli čisto svojo dobro vizijo za življenje.

Devica
Čustveno boste odprti, kar vam bo nenavadno. Veselilo vas bo, da bodo številne vaše ideje lepo sprejete. Tako boste okrepili ugled navzven, kar vam bo zelo pomembno.

Tehtnica
Miroljubno boste naravnani in nič vam ne bo težko narediti. Sproščeni boste ter polni sreče, ki bo privabljala nasprotni spol v vašo bližino. Samski odprite se za novo vezo.

Škorpijon


Dom vam bo pomemben in naredili boste vse, da si ustvarite vse potrebne pogoje za delovanje. Če boste jasni in iskreni ter opustili kontrolo, se bo veliko stvari realiziralo.

Strelec
Sreča vas bo spremljala in imeli boste občutek, da lahko premikate gore. Ne boste se mogli izogniti flirtanju, ki lahko preraste v kaj več. Pazljivo, partner ne bo navdušen.

Kozorog
Sreča vas bo spremljala v pogovorih in na izletih po bližnjih krajih. Odličen čas je tudi za dela doma, saj bodo vsi mojstri prišli po dogovoru in naredili vse več kot odlično.

Vodnar
Prizanesljivo boste opazovali dogajanje okoli vas, a ko bo prešlo meje, boste hitro postavili bližnje na svoje mesto. Z nestrpnostjo boste odreagirali in se ubranili kaosa.


Ribi
Odlično počutje, ljubezen ter kreativnost vas bo spodbujala, da boste veliko naredili tako za službo kot za zdravje. Z lahkoto vam bo vse šlo in rezultati bodo hitro vidni.

prejšnji članek
Gregor Čeglaj novim izzivom na proti
Zdravje
Gregor Čeglaj novim izzivom na proti
naslednji članek
MasterChef: Ljubislav Petrovski razvaja prijatelje
Resničnostni šovi
MasterChef: Ljubislav Petrovski razvaja prijatelje
#nasazenazenska
nasazenazenska