aleksander sekulic slovenija af Svet24.si

Selektor Sekulić prepričan, da bodo Francozi ...

medved Svet24.si

Pozor, na območju Dobja opazili hlačati medveda

meghan-markle Svet24.si

Meghan praznuje 40 let! Tako ji je voščila ...

traven purgar rdeca zvezda Reporter.si

Svetlana Makarovič bi ob tem ponorela: ...

20210716-01071570 Necenzurirano

Šircelj bi odprl Slovenijo tujim loterijskim ...

fokača, focaccia Odkrito.si

RECEPT: Fokača malo drugače

werner Odkrito.si

WERNER: »Sram vas je lahko«

Horoskop: Ne prosite za pomoč ljudi, v katere ste metali blato
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne prosite za pomoč ljudi, v katere ste metali blato

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Veliko volje in moči boste imeli za konkretno delo in tako vam bo sodelovanje v veselje samo, če bo zajemalo konkretne rezultate, saj se vam ne bo dalo govoriti.

Bik

Preobremenjeni boste z delom in dogajanjem okoli vas, kar vas bo izčrpalo predvsem psihično. Nestrpni boste doma in med prijetlji, kjer se boste želeli le sprostiti.

Dvojčka

Precej truda boste vlagali v dobro počutje in se držali sistema za zdravo življenje, ki ste si ga sami oblikovali. To vam bo v veliko veselje, saj boste opažali dobre rezultate.

Rak

Odlično boste razpoloženi in pretiravali s časom za ljudi, ki jih boste srečali. Zdelo se vam bo pomembno, da se družite in sodelujete v ustvarjanju nove dobre družbe.

Lev

Dobro počutje vas bo spremljalo, če boste sledili svojim idejam in ne boste sklepali kompromisov pri stvareh, ki so vam pomembne. Zaupajte si, usoda je na vaši strani.

Devica

Če boste sprejeli svoja čustva, boste okrepili svoje počutje do zavidljive ravni. Če pa se boste temu upirali, boste lahko imeli znake panike, težkega dihanja in spanja.

Tehtnica

Aktivni boste v partnerstvu ter poskrbeli, da vajina veza zacveti. Samski boste z lahkoto uresničili ljubezenske sanje, če boste le začeli z aktivnostim v pravi smeri.

Škorpijon

Odnosi vam bodo definirali počutje. Nekateri ljudje vas tako izčrpajo in morate po srečanjih počivati. Vzrok je v vaši občutljivi hrbtenici. Okrepite svoj imunski sistem.

Strelec

Zasanjani boste in miselno odsotni, kar vam bo povzročilo rahle glavobole in slabo počutje. Utrujenost bo večja, ker boste pretiravali z vsem in se prekomerno trudili.

Kozorog 

V dobri kondiciji boste, a vznemirjajoča pričakovanja lahko, da vam bodo povzročala zmedo, slabost, vrtoglavice in vas preusmerjala na staro pot ter ustavljala v novostih.

Vodnar

Sistematično boste skrbeli za telo in to se vam bo obrestovalo. Ne boste pa se čisto mogli odmakniti od vplivov okolja, kar vas bo še bolj podžgalo v načrtih za svobodo.

Ribi

Sproščeni boste in pripravljeni na uvide o sebi in svojih željah ter omejitvah. Nič ne boste spustili, saj boste vraževerni okoli vsega, kar se bo dogajalo z vami in okoli vas.