kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

la-palma, lava, izbruh-vukana Svet24.si

FOTO: Lava golta vse pred sabo, a naravi se je ...

blaz1 Svet24.si

Blaž Švab o tem, kaj je počel med poletjem, in ...

milan kucan 1990 bobo Reporter.si

Ljerka Bizilj: Kako sem postala »Kučanova ...

oshkosh, lkov 4x4, matej tonin Necenzurirano

Zakaj Tonin ni razkril, da bo kupil še 100 ...

kmetija, ambrož, nina-radi Njena.si

Nina Radi na Kmetiji našla svojega sanjskega ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Horoskop: Imate dobro podporo zvezd
| Andreja Novak

Horoskop: Imate dobro podporo zvezd

Horoskop, Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Ne glede na dopustniško razpoloženje v vaši okolici, boste delovno usmerjeni in želeli impresionirati okolico. Natančni in vztrajni boste glede vsega, kar bo zadevalo denar.

Bik

Komunikacija vam bo šla dobro od rok, kar boste s pridom izkoriščali predvsem v službi ter pri dogovarjanju glede denarja. Z dobrimi idejami jih boste vse navdušili.

Dvojčka

Imate dobro podporo zvezd za večje dosežke, če boste le pokazali večjo vztrajnost. Ne odnehajte ob prvi nezaiteresiranosti, ki jo dobite iz okolice in sledite samo srcu.

Rak

Potrebujete dober počitek in sprostitev, a ker se boste potiho želeli izmaknili nekaterim delovnim obveznostim, se boste raje “izgubili” v družbi in pestro bo.

Lev

Odličen čas za napredovanje in za uspehe na način, ki vam ustreza. Sproščeni boste, ko boste ugotovili, da vam gre vse kot po načrtu in da dobivate vse večji ugled.

Devica

Z veliko lahkoto boste dosegali vse zastavljene cilje, še posebej, če boste nadaljevali z jasno in prijetno komunikacijo. Ne boste se upirali, zato vam bodo vsi bolj naklonjeni.

Tehtnica

Zvezde vas bodo prisilile k sistematični skrbi zase na vseh področjih. Če boste vztrajali, boste marsikoga presenetili, predvsem pa doživeli hitro dobre rezultate.

Škorpijon

Če se boste odzivali na srečo in jo predajali naprej, potem boste cveteli od zadovoljstva. Če pa se boste lotili na star način, vam bo dobro počutje hitro upadlo.

Strelec

Odprite se novostim, ki vas bodo razbremenile. V pogovoru prisluhnite drugim in sprejemite njihova mnenja, vsaj razmislite o njih, da vam razširijo vaša obzorja.

Kozorog

Ne dajte preveč pozornosti na stare simptome in skrbi ter ljudi iz preteklosti. Poskrbite za redno knajpanje in sledite novim načrtom in doživljanju sebe v polno.

Vodnar

Odličen čas, ko boste imeli čas za razmislek in boste lahko različne ideje preverili iz različnih strani. To vam bo dalo precej samozavesti, da boste res začeli z novostmi.

Ribi

Če boste iskreno sledili svojim nagibom, boste dobil nadvse dobra spoznanja in obilo volje za pogovore in komunikacijo, ki bo res nujna in koristna. Odprite se življenju.