tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

Katarina Keček in Goran Obrez Odkrito.si

Nov par na slovenski sceni?!

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Horoskop: Dobri odnosi bodo ključnega pomena
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Dobri odnosi bodo ključnega pomena

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Ljubezen vas bo mamila in iskali boste načine, kako jo osvojiti. Ne glede na to, ali ste samski ali vezani, se boste potrudili in naredili vse, da ugodite posebni osebi v bližini.

Bik 

Razpeti boste med svoje različne načrte, saj ne boste mogli vsega izpeljati. Lahko, da boste zaradi tega nesrečni in nemirni, zato vas bodo domači gledali malo postrani.

Dvojčka

Načrti se vam bodo dobro odvili in javnost jih bo podprla. Ne čakajte na druge, nadaljujte. Uspeh bo koristen za večjo skupino ljudi, kar vas bo izjemno veselilo.

Rak

Povsod se boste zapletli v pogovore ali prepire. Vse boste jemali osebno in težko vam bo kdo dopovedal nasprotno. Koristno bo, ker boste vi spremenili odnos do drugih.

Lev

Vaš magnetni privlak bo pritegnil simpatije, kar vam bo v zadovoljstvo. A bližnji ne bodo srečni, zato boste imeli napetosti doma, ki se lahko končajo tudi z razhodom.

Devica

Čisto drugače boste pristopili v pogovore. Želeli boste urediti odnose s sosedi ter se bolj povezati s sosesko. To vam lahko v tem obdobju dobro uspe, zato se potrudite.

Tehtnica

Ljubezen vas bo popeljala na manjši izlet, a namesto tega boste na koncu doživeli pravo dogodiščino in odkrili zanimive kraje. Družba vas bo popolnoma prevzela.

Škorpijon

Dobri odnosi bodo ključnega pomena, zato se ne izogibajte komunikaciji in čustvom, ki bodo prihajala na plano. Uredili boste lahko tudi bolj zakomplicirane odnose.

Strelec

Ljubezen vas ne bo spustila iz primeža in pripravljeni boste narediti marsikaj, ne glede na to, ali ste samiski ali vezani. Ves čas se boste pripravljali na potrebno akcijo,

Kozorog

Strast vas bo zajela in nihali boste v pogovorih s simpatijo. Ne boste zares želeli osvojiti to osebo, a vseeno boste delali na tem, da ohranite aktivno komunikacijo.

Vodnar 

Prijatelji vam bodo pomagali pri urejevanju pomembnih stvareh. To vas bo sprostilo in vam okrepilo notranjo moč in veljo, da postavite svoje stvari čisto na novo.

Ribi

Druženje vam bo koristilo, če boste vi določali o času za to. Vse bolj boste sproščeni in pozitivni v vsem. Spoznali boste, kako malo zares potrebujete, da ste srečni.