tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

hana Njena.si

Sanjski moški: Goran in Hana spet skupaj!?

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Horoskop: Bremena čustev preteklosti bodo padla na vas
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Bremena čustev preteklosti bodo padla na vas

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Ne boste zadovoljni z dogovori, ki ste jih na hitro sklenili. Pokličite in se na novo pogovorite, saj je pomembno, da ste zadovoljni, sicer bodo kasneje večje težave.

Bik
Organizirajte se drugače in to čimprej. Poskrbite za vsaj nekaj sproščenih trenutkov v dnevu, da vas v to ne prisili telo samo. Tako boste bolj učinkoviti, srečni in zdravi.

Dvojčka
Potrudite se in nadaljujte z dobrim režimom zase, ne glede na to, da vam bo primanjkovalo časa. To bo najboljša investicija v imunski sistem ter dobro počutje.

Rak
Bremena čustev preteklosti bodo padla na vas in pobegnili boste v delo. Odmaknili se boste od prijateljev in bližnjih ter se posvetili zapoznelim delovnim nalogam.

Lev
Ne hitite, samo nadaljujte v svojem ritmu in ohranjajte ponos na svoje delo. Odlično vam bo šlo vse, kjer boste naredili po svoje. Vztrajajte ne glede na mnenja drugih.

Devica
Pomembno za vaše dobro življenje je, da si čimprej naredite dober načrt za prihodnost in prilagodite svojo filozofijo življenju, saj se obratno ne bo zgodilo.

Tehtnica
Polno dobrih idej bo aktiviralo vaše veselje do življenja. Preveč boste zapravljivi, saj boste želeli izkusiti vse, kar vas bo zanimalo. Sprostite se in preglejte vse novosti.

Škorpijon
Ne dovolite, da vas občutek večvrednosti, po drugi strani pa strahovi ujetosti med ljudi, ki vas ne razumejo, onesposobijo. Preverite, če je vse res, kar se vam dozdeva.

Strelec
Ne vključujte se v vse stvari v okolici, ki se vam zdijo preveč enostavne, a vedno zahtevajo več časa, kot je bilo mišjeno. Sedaj nimate ne volje ne moči za karkoli.

Kozorog
Dogajajo se globlje spremembe, ki pa jih morate v sebi sprejeti in potiho v sebi reči življenju “JA.” Samo tako vas bo usoda lahko učinkovito podprla pri spremembah.

Vodnar
Popolnoma jasno vam bo, kaj želite doseči, a če ne boste predstavili vsem vpletenim na jasen način, kaj pričakujete od njih, bo okoli vas zavladala predvsem zmeda.

Ribi
Ne razmišljajte ves čas o prihodnosti in o vsem, kar nameravate še narediti. Bodite tukaj in zdaj. Tako se boste ob vsaki odločitvi začeli počutiti bolje in srečnejše.