favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Zbrali boste pogum

8. 8. 2021; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop fairy

Horoskop foto: ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Ne poslušajte nasvetov prijateljev, ki vas vidijo čisto drugače ter želijo, da ste potrpežlivi, sodelujoči in da se umikate takrat, ko ste jezni. Razmislite, zakaj je tako.

Bik
Z delom počakajte na ugodnejši čas. Sedaj je čas za bolj zanimive stvari. Sproščenost vas bo pripeljala v objem ljubezni, trma pa ravno stran od tega, po čemer hrepenite.

Dvojčka
Nadvse privlačne možnosti sprememb se bodo pokazale, zato bodite pozorni na vse, kar se dogaja okoli vas. Presenetili boste sami sebe s svojimi čustvenimi reakacijami.

Rak
Sproščenost in podpora v službi vam bo veliko pomenila in se boste z veseljem lotili dodatnih nalog. To bo zelo dobrodošlo, saj se bo hitro pokazal smisel vašega dela.

Lev
Ne glede na okoliščine in delo, ki vas čaka, boste zadovoljni in srečni v vsem, kar boste počeli. Ohranili boste vam pomembne stvari in smer, po kateri želite živeti.

Devica


Pomembno vam bo, da izpeljete stvari točno tako, kot ste si zamislili. Mnogi vam bodo pri tem pomagali, za kar boste hvaležni, a boste tudi previdni, da ne bo zmede.

Tehtnica
Umaknili se boste v svoj kretivni svet ter želeli čimveč časa preživeti v samoti. Zmeda iz okolice vam bo preveč naporna in ne boste več želeli poslušati enih in istih zgodb.

Škorpijon
S sproščenostjo in sodelovanjem boste dosegli veliko, kar vam bo dalo pogum in navdih za načrtovanje vizije za naprej. Zbrali boste pogum in se odločili za novosti.

Strelec
Precej časa boste preživeli s prijatelji in lahko se stkejo ljubezenske vezi. Če ste samski, bo to odlično, v nasprotnem primeru pa partner doma ne bo tako navdušen.

Kozorog
Zelo jasna sporočila boste dobivali s strani usode, na vas pa je, da se odločite, kaj želite. Če boste aktivni, se bodo stvari hitro odvijale, sicer bo vse precej počasneje.

Vodnar
Prijateljstvo vas bo odmikalo od družinskih načrtov, zato boste imeli slabo vest, če se boste veselili druženj brez rezultatov. Preverite pri domačih, če je to potrebno.

Ribi


Odlično dan, ko boste blesteli v družbi in še vse kreativne naloge odlično izpeljali ter si s tem pridobili nov status, pa tudi novo znanje in dobre priložnosti za naprej.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Dragan pred presaditvijo las neprepoznaven
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Dragan pred presaditvijo las neprepoznaven
naslednji članek
Pasti priljubljene poletne pijače: Opeklina margarita ali fitofotodermatitis
Zdravje
Pasti priljubljene poletne pijače: Opeklina margarita ali fitofotodermatitis