Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Iskrenost se bo obrestovala

9. 8. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Odlične priložnosti se vam bodo ponudile, sprejmete jih. Kar naenkrat se boste znašli v vrtincu odnosov, kjer boste prijetno presenečeni, saj bodo vsi navdušeni nad vami.

Bik
Iskrenost se bo obrestovala in ponosni boste nase, ko boste s sistematičnim pogovorom vodili dogajanje v okolici v splošno zadovoljstvo in uspeh. Srečni boste.

Dvojčka
Vztrajali boste pri svojih zahtevah dobili podporo številnih bližnjih. Dovolj imate vsega in želite, da se začnejo stvari reševati in ne samo pometati pod preprogo.

Rak
Ponosni boste nase in na dosežke, ki bodo kratkega daha, če jih boste povsod obelodanili. Najprej poskrbite, da bo za vse poskrbljeno tako, kot ste se dogovorili.

Lev
Vaša strast bo marsikoga premaknila iz cone udobja in simpatije vas bodo obletavale. Lahko pa se zgodi, da vas srečanje aktivira v iskrice strasti in v zamujeno ljubezen.

Devica


Ljubezen se vas bo dotaknila, a dovolite ji, da se lepo in po korakih razvije. Tako se boste lahko pravočasno odzivali in iskreno pokazali svoje namere in čustva.

Tehtnica
Dovolj energije in idej boste imeli za vse, kar vas bo veselilo. Nikakor pa ne boste mogli sodelovati v dolgočasnih stvareh, zato se čimprej odmaknite od vsega tega.

Škorpijon
Dokler si ne razjasnite svojih namenov, se ne boste mogli o ničemer prav pogovoriti. Začnite od začetka in si postavite prioritete v življenju. Spremembe bodo sledile.

Strelec
Srečni boste, če se ne boste preveč poglabljali v družinske zadeve ali razmišljali, kaj vse morate še narediti. Najraje boste zabavni čas preživljali s sosedi ali sorodniki.

Kozorog
Sedaj ni čas za odločitve, temveč za prava spoznanja, pa tudi nasvete iz strani žensk. Ne upirajte se več pomoči in dovolite, da vas usoda usmeri v bolj smiselno smer.

Vodnar
Pogovori vas bodo reševali, zato se jih ne izogibajte. Preko besed boste razvozlali zagate. A prisluhnite čisto vsem, da se ne boste še vi se zavozljali v daljšo dramo.

Ribi


Zadovoljni boste s spremembami. Želeli boste biti v svoji najboljši izdaji, zato boste začeli z dramatičnimi treningi za svoj dober izgled in uspeh bo neverjetno hiter.

##IMAGE-969474##

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Kontroverzna tekmovalka bo šokirala čisto vse
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Kontroverzna tekmovalka bo šokirala čisto vse
naslednji članek
Adelina ljubezenska skrivnost
Svet slavnih
Adelina ljubezenska skrivnost