Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Začetek tedna bo učinkoviti

9. 8. 2021; 01.00
Avtor: Andreja Novak/Dobrakarma
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Če sledite svojim poletnim ciljem ali kreativno ustvarjate, potem bo šlo v teh dneh enostavno naprej.

V začetku tedna boste učinkoviti in marljivi ter naredili celo več, kot ste načrtovali, zato se boste lažje predali veselju in druženju, ki vas bo vabilo ob koncu tedna. Če ste samski, nikakor ne ostajajte doma, saj je ljubezen v zraku in jo zvezde podpirajo.


Slovenski pregovor: “Vreme, ki ga Lovrenc (10.8.) naredi, do konca jeseni drži.”

ljubezen vesolje foto: dreamstime

Oven 21. 3.–20. 4.


Počutje: ***
Vaše telo bo kot lakmusov papir in v vsakem trenutku boste čutili, kakšne energije so okoli vas, zato bodite pozorni, kje in kako začenjate pogovore. Ne provocirajte.
Ljubezen/odnosi: ***
Ne boste najboljša družba, saj se bo v vas nabiral nemir iz okolja in boste nestrpni, lahko celo nesramni. Prav iskali boste razloge za prepir in želeli razčistiti nekatere stvari, ki so že zdavnaj mimo.
Posel/denar: ****
Delovni boste in se želeli o vsem pogovoriti. Pretiravali boste z besedami in vznemirili sodelavce. Izkoristite čas za dober razmislek in načrt, kako napredovati v smeri, ki vam ustreza.
Nasvet tedna:
Pazite, da se vam zaradi nezbranosti in klepetavosti ne zgodi kakšna nezgoda, saj bo okoli vas precej nemira in nestrpnosti. Če ste nagnjeni k visokemu pritisku, v tem obdobju popazite na fizično počutje. Nikakor ne bodite prehitri in neučakani ter raje razčistite vse potrebne stvari, da se boste lahko ob koncu vsakega dneva sprostili in dobro naspali.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ***
Zaverovani boste vase, saj vas bo motivirala želja po ureditvi življenja na vseh področjih, in precej boste zamišljeni, pa tudi sodelujoči v vsem, kar boste potrebovali.
Ljubezen/odnosi: ****
Velik vpliv boste imeli na dogajanje okoli sebe, česar se na srečo ne boste zavedali. S svojo pojavo boste marsikoga spodbudili k pozitivnim spremembam, za kar vam bodo vsi hvaležni. V vas bo dober magnetni privlak, da boste v bližino pritegnili zanimive ljudi in nenavadne dogodke, ki vam bodo dali misliti o načinu življenja, ki bi vam bolj ustrezal.
Posel/denar: ****
V službi boste imeli polno podporo žensk. Pazite na svoja čustva, saj se lahko zgodi, da se boste zapletli in se zaljubili tam, kjer bo najmanj primerno. Občutljivi boste na poglede in strast, ki jo boste vzbujali okoli sebe.
Nasvet tedna:
Opazite spremembe, ki vam jih odpira življenje, in sodelujte v novostih. Ne bodite tako močno osredotočeni samo na svoje želje in spremembe. Poglejte, kaj vam okoliščine odpirajo, in se pred vsako odločitvijo sprostite.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ***
Ne bo vam čisto jasno, kaj se dogaja, a počutili se boste dobro, saj se bodo stvari čisto drugače razvijale, kot predvidevate, in boste dobili dober občutek za dogodivščino. Življenje vam bo privlačno in ob jutrih se boste prebujali z zadovoljstvom.
Ljubezen/odnosi: *****
V javnosti se vam bo povečal ugled in starejše osebe vam bodo z veseljem priskočile na pomoč, saj bodo v vas videle dober potencial. Dobro vam bo šlo in nizali boste uspeh za uspehom.
Posel/denar: ****
Jasno vam bo, v čem so vaše napake in kaj je treba narediti, da si izboljšate delovne pogoje in situacijo v službi. Ker je to zelo povezano z vašim počutjem in zdravjem, je še toliko pomembneje, da ne odlagate potrebnih stvari in se vsega lotite takoj. Dosežete lahko odlične rezultate tako v financah kot v odličnem nakupu, ki ste ga že dlje načrtovali.
Nasvet tedna:
Vztrajajte in ne pustite, da vas okolica provocira in odmika od začrtanih ciljev. Ohranite v sebi jasnost in mir ter vztrajajte v vsem, kar želite.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ***
Ponosni boste nase in veliko se bo dogajalo, kar bo okrepilo vašo samozavest in podobo v javnosti. Čutili boste podporo energij in življenje se vam bo zdelo lepo. Potiho že odštevate dneve poletja, saj vas obremenjuje misel na jesen in kako se boste prilagodili vsemu, predvsem družini.
Ljubezen/odnosi: ***
Želeli boste dokončati nekatere stvari, da bi naredili vtis na partnerja, in samski, da bi si utrli pot do simpatije. Imeli boste velike načrte, ki pa se ne bodo uresničili ravno zaradi pretiranega druženja s prijatelj, simpatijo ali partnerjem.
Posel/denar: ***
Kljub dopustu boste delovno usmerjeni, saj vas preganjajo stare stvari, ki ste jih obljubili, pa še niste našli časa. Morda bodo znanci in prijatelji užaljeni, saj ste tudi njim obljubili pomoč, zato previdno z obljubami in organizacijo časa.
Nasvet tedna:
Hrepenite po določenih spremembah, a ni dovolj, da o njih razmišljate in se čustveno udejstvujete, potrebna bodo konkretna dejanja in predvsem vztrajnost.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: *****
Optimistični boste in dobre volje, čeprav boste svoje glavne razloge skrivali. Navzven boste kazali strogo, resno ter urejeno podobo. Vse vam bo šlo kot po maslu. Veseli boste, da so se stvari končno začele premikati v dobro smer, zato boste precej bolj potrpežljivi do vsega okoli sebe.
Ljubezen/odnosi: ****
Načrti za prihodnost so vam dokaj jasni in veseli vas, da imate veliko podporo tistih, za katere vam je mar. Ker boste srečni, vas bodo simpatije redno obkrožale in spogledovanje vas bo zabavalo.
Posel/denar: *****
Kreativni boste in ideje pripravljali na dolgi rok, nikamor se vam ne bo mudilo. Sproščeni boste in se predajali čustvom v okolju, ob čemer se boste zavedali, da je v vaši moči izbrati, kaj zares želite v življenju.
Nasvet tedna:
Ohranite zbranost na sebi in nadaljujte vse, kar vam je pomembno. Z opazovanjem in dobro voljo boste odkrili vse, kar je potrebno za vaše dobro sodelovanje, obenem pa boste dovolj sproščeni, da se boste dobro spočili in regenerirali kljub pomanjkanju časa.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: **
Nervozni boste in nestrpni. Ne boste se mogli umiriti in zdelo se vam bo, da morate vse urediti ter se z vsemi pogovoriti, da bi se lahko sprostili.
Ljubezen/odnosi: ***
Razumeli se boste z vsemi, ki bodo dovolili, da je tokrat vse po vaše in izpeljete stvari tako, kot si želite.
Posel/denar: ***
Ponos vam ne bo dal miru, da ne bi še zadnjič poskusili s spremembami v službi. Želeli boste pridobiti nekatere sodelavce ali stranke na svojo stran in pri tem boste nadvse komunikativni, vendar morda malce agresivni. Dobro razmislite, zakaj si česa želite in kako bi to izpeljali. Če boste temeljiti in sproščeni, pa tudi pošteni v tem, kako bi sodelovali z drugimi, se vam lahko v tem času življenje obrne povsem drugače. Veliko bolje, kot pričakujete.
Nasvet tedna:
Sprostite se, saj vaš vladar Merkur v sredo zvečer za daljše obdobje prehaja v vaše znamenje, in to na vašem najboljšem področju: v službi in dobrem počutju. Torej boste imeli več kot odlično podporo slab mesec, da se o vsem jasno in konkretno pogovorite.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: ****
Sproščeni in delovni boste, a ne boste želeli začenjati novih projektov ali sprejemati novih nalog, saj čutite, da je čas, da poskrbite zase in za svoje dobro počutje. Skrbni boste do vsega, predvsem do telesa in svojega časa.
Ljubezen/odnosi: ****
Okolica bo začudena, saj boste dovolili, da vsak deluje po svoje, in ne boste več skrbeli, kako bodo drugi izpeljali svoje stvari. Nekateri dogodki vam bodo prebudili stara čustva in čas bo, da jih čisto pozdravite in opustite.
Posel/denar: ***
Vse bolj vam bo jasno, kaj želite več početi v življenju in česa v službi ne morete sprejemati. Brez prepirov se boste z lahkoto vse dogovorili, saj se ne boste upirali dobrim rešitvam. Vse tiste, ki ne bodo želeli sodelovati z vami ali bodo postajali težavni, boste preprosto izpustili in se ne zapletali več v pogovore ali skupne projekte.
Nasvet tedna:
Ker vam gredo nekatere stvari prepočasi, si dnevno organizirajte čas zase, ki naj bo namenjen tistim dejavnostim, ki vas veselijo ter koristijo vašemu psihofizičnemu zdravju.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: ***
Fizično boste dovolj sproščeni, da boste zadovoljni s sabo, a psihično ne boste vedeli, kako se lotiti vsega skupaj, zato boste želeli pobegniti v spanje ali naravo.
Ljubezen/odnosi: ***
Zmedeni boste v odnosih, saj bo preveč starih stvari prihajalo na plano in ne boste znali ločiti preteklosti in sedanjosti. Zato se boste raje odmikali in počakali, da se vse razjasni.
Posel/denar: ***
Poprosite prijateljice ali sodelavke za pomoč, saj vam intuicija ne bo najbolje delovala, ne glede na to, kako se boste trudili. Če se boste povezali v sodelovanje, vam bo to prineslo ne samo več sreče, temveč tudi hitrejšo pot uresničitve.
Nasvet tedna:
Sprejmite in prepoznajte svoja čustva ter si dovolite, da pridejo na plano. Ne skrivajte jih več pred sabo ali drugimi, saj vam to lahko povzroča zdravstvene težave ali zmedo v tem, kaj in kako se česa lotiti. Ne begajte okoli, temveč se ustavite in pogovorite s prvo osebo, ki vas bo pripravljena poslušati. Ne bojte se, če boste dobili natančno analizo svojega stanja, saj je čas, da na vse skupaj pogledate bolj tehnično.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: ****
Zadovoljni boste, saj vas bodo reakcije okolice, zlasti simpatij, navdihovale. Zabavale vas bodo tudi reakcije prijateljev in znancev, ki jih boste na skrivaj opazovali. Potrudili se boste za svoj videz, saj vas bo ljubosumje motiviralo, lahko pa tudi, da se boste resno zaljubili.
Ljubezen/odnosi: ****
Ne glede na to, da se boste aktivirali v dogajanju okoli sebe, boste vseeno na neki način notranje odmaknjeni. To bodo bližnji takoj zaznali, zato vas bodo ves čas spraševali, kaj vam je. Ne boste jim želeli razlagati, saj boste v sebi čutili velik ponos in močno kreativno energijo, pa tudi strast, ki jo bodo potencialne simpatije začutile na prvi pogled.
Posel/denar: ****
Službeno boste sicer delovni, a se boste raje o vsem dobro pogovorili, saj ne boste želeli delati v prazno. Zanimivo obdobje se obeta, ko vam bodo vsi želeli ustreči ter se bodo za vas bolj potrudili kot kdajkoli.
Nasvet tedna:
Ne izkoriščajte dobrih energij in podpore zvezd, temveč vse izkoristite maksimalno za svoje preboje v življenju, ki jih želite narediti.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: ***
Sproščeni boste, če boste vsaj malo sodelovali z ljudmi in javnostjo. Če pa se boste ves čas držali stran od okolja in se zaprli v družinski ali notranji svet, se lahko zgodi, da se vam bo počutje, predvsem psihično, nenadoma spremenilo in boste lahko čutili panične napade.
Ljubezen/odnosi: ***
Radi se boste družili s prijatelji in težko vam bo samevati doma. Ne marate, da vas ljudje jemljejo za samoumevne, zato se boste sprostili in hodili na izlete ter se poskušali čim kreativneje udejstvovati.
Posel/denar: ***
Srečni boste, če se boste le sprostili in dovolili, da vas tradicionalna pričakovanja bližnjih ne ujezijo ali omejujejo. Razmislite, na kaj ste najbolj ponosni, in to tudi pokažite ali se še bolj ukvarjajte s tem, kar vas res veseli.
Nasvet tedna:
Zavedajte se, da so vaša dejanja vidna javnosti in imate vpliv na okolico, zato ga smiselno in koristno uporabite. Tako si boste pridobili še več dobrih zaveznikov, ki vas bodo podpirali v tistih časih, ko boste podporo potrebovali.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: ***
Zadržani boste in v slabih pričakovanjih, ki se bodo izkazala za nesmiselna. Tako boste lažje spoznali, koliko stresa si ustvarite z negativnimi pričakovanji.
Ljubezen/odnosi: ***
Koristila vam bo notranja stabilnost in pozitivna usmerjenost do vseh ljudi. Tako vam bo sreča hitro naklonjena, zlasti ob sproščenih srečanjih in stikih z ljudmi, kjer se ne boste zadrževali ali upoštevali tradicionalnosti bontona. Širšo boste imeli družbo, boljše bo vaše počutje.
Posel/denar: *****
Čas je, da postanete resnično unikatni, iskreni in ponosni na svoje dosežke. Ne skrivajte se za uniformiranimi sporočili ter običajnimi pričakovanji, saj niti sami ne boste zadovoljni s tem. Sprostite se in kreirajte s strastjo ter sproščenostjo, pa si boste v javnosti zagotovili odličen položaj in vse vam bo šlo lažje. Nikakor ne čakajte, da se stvari same zložijo, saj je na vas, da potegnete prave niti.
Nasvet tedna:
Sprostite se in se odzivajte na situacije iskreno in srečno brez preverjanja, kakšni so ozadje in nameni vsakega.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: ***
Ne glede na to, da se ne bo nič slabega dogajalo, boste malo zmedeni in ne boste prav vedeli, kako se lotiti stvari. Izgubili boste veliko časa za to, da bi se dobro organizirali, a nekako ne bo šlo v pravo smer. Nezadovoljni boste s sabo in vas bodo razveselila laskajoča mnenja s strani okolja.
Ljubezen/odnosi: ****
Odprti boste za ideje, še bolj za pohvale. Čutili boste, da ste na pravi poti, saj boste ob dobrih idejah dobivali tudi podporno energijo in voljo, da se vsega skupaj lotite.
Posel/denar: *****
Sprostili se boste in morda boste v tem času imeli zanimive sanje ter ideje, ki vas bodo povezale z zanimivimi načrti ter idejami za službo. Lepota vam bo pomembna, prav tako dobro sodelovanje, predvsem z ženskami, ki jih boste z lahkoto očarali s svojimi idejami in iskrenostjo.
Nasvet tedna:
Sprostite se, posvetite se sebi in nadaljujte s kreativnostjo. Če pa se ne morete sprostiti, vam bo koristilo dodatno spanje, še bolje meditacija ali daljši sprehodi v naravo. 

prejšnji članek
Vas je lastnik apartmaja pretental? Ukrepati je potrebno takoj!
Zdravje
Vas je lastnik apartmaja pretental? Ukrepati je potrebno takoj!
naslednji članek
Metka Albreht je to naredila prvič po 30 letih
Svet slavnih
Metka Albreht je to naredila prvič po 30 letih