Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne reagirajte na provokacije

10. 8. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Pretiravali boste v poslovnih dogovarjanjih in si povzročili zdravstvene zaplete zaradi izčrpanosti. Bodite pozorni na besede in ne obljubljajte, kar ne morete izpeljati.

Bik
Preuredili boste videz in dosegli dobre reakcije v okolici. Samozavest vam bo povečala vpliv. Ljubezensko se boste zapletli z nekom v službi, a le za kratek čas.

Dvojčka
Želeli boste napredovati in vzpostaviti novo delovno okolje, a bo optimizem le trenuten. Spoznali boste, da se morate na nekatere stvari res bolje pripraviti.

Rak
Preden se jezite in si pokvarite nekatere odnose ali nove priložnosti, preverite, če je to, kar mislite – čutite - zaznavate, resnica, ali zgolj posledica preteklosti v vas.

Lev
Optimistični boste in dobre volje, čeprav boste svoje glavne razloge skrivali. Navzven boste kazali strogo in resno ter urejeno podobo. Vse vam bo šlo kot po maslu.

Devica


Nervozni boste in nestrpni. Ne bostese mogli umiriti in zdelo se vam bo, da morate vse takoj urediti in se z vsemi pogovoriti, da se boste potem lahko končno sprostili.

Tehtnica
Potrebovali boste precej moči in osebne sprostive, da boste lahko nadaljevali v smeri, ki ste si jo začrtali. Ne reagirajte na provokacije in se ne trudite za druge.

Škorpijon
Danes ne odlašajte, samo začnite s prvimi koraki, pa se vam bodo odpirale poti dalje. Tudi to boste lahko rešili samo s strastjo ter željo po optimalnih rezultatih zase.

Strelec
V pogovoru bodite čuteči ali vsaj prisluhnite temu, kar vam želijo drugi povedati. Tako se boste odprli za lepo ljubezen, pa tudi dobra služba bo na dosegu roke.

Kozorog
Sproščeni boste, če boste vsaj malo sodelovali z ljudmi v okolici. Javno imate namreč večjo podporo, kot pričakujete, kar vas bo pozitivno presenetilo in vam dalo veselja.

Vodnar
Danes bolj nevtralno, od daleč poglejte na svoje življenje. Kaj se res dogaja, od kod izvirajo težave ali rešitve in kaj je pomembno, da spoznate in tudi sedaj naredite.

Ribi


Ne glede na to, da se ne bo nič slabega dogajalo, boste malo zmedeni in ne boste prav vedeli, kako se lotiti stvari. Izgubili boste veliko časa zato, da bi se organizirali.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Jovica odločno v boj za Samanto
Svet slavnih
Ljubezen na vasi: Jovica odločno v boj za Samanto
naslednji članek
Greta Thunberg tokrat kritična do mode
Svet slavnih
Greta Thunberg tokrat kritična do mode
#obraziavenija
obraziavenija