Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Opustite željo, da uredite vse za nazaj

11. 8. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, astrologija

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Ne reagirajte na stare rane in stara čustva ter opustite željo, da uredite vse za nazaj. Poskrbite za sedanjost, čisto konkretno, saj imate možnost vse spremeniti v dobro.

Bik
Sreča vam bo naklonjena povsod. Ženske vas bodo podprle v novostih in marsikdo vas bo občudoval. Skrbno boste načrtovali naslednje korake, kar se bo obrestovalo.

Dvojčka
Ponosni boste na svoje odlično počutje, pa tudi na službene uspehe, ki so bodo še odpirali. Zato boste polni elana in nič vas ne bo ustavilo v načrtih, ki ste si jih zadali.

Rak
Ne dovolite, da vam čustvene reakcije preteklosti krojijo usodo. Poskrbite, da se sprostite in realno preverite svoje misli in dejanja, da se ne boste vrteli v krogu.

Lev
Veseli boste, da so se stvari končno začele premikati v vam dobro smer, zato boste precej bolj potrepežljivi. Imate jasne načrte za prihodnost in dobro ekipo ob sebi.

Devica


Razumeli se boste z vsemi, ki bodo dovolj sproščeni, da bodo dopustili, da je tokrat vse po vaše in da izpeljete stvari točno tako, kot si želite. Bodite hvaležni za njih.

Tehtnica
Z veseljem in strastjo boste opravljali vse, kar je potrebno, a ne boste ravno poželi pohval in odobravanja, saj ne bodo imeli časa za vas in bodo želeli, da vse naredite.

Škorpijon
Danes se sprostite se in dovolite, da se vse postavi na svoje mesto brez vašega velikega vpletanja. Cenite dobro družbo in sprejmite njihovo pomoč pri urejanju.

Strelec
Potrudite se, da ohranite sproščenost in optimističnost. Vse ostalo vas namreč vračalo nazaj v preteklost, kjer ste se zapletli v slabe odnose in pritegnili težave.

Kozorog
Če se boste držali stran od dogajanja in se izolirali ali čisto zaprli v svoj družinski ali notranji svet, se lahko zgodi, da se vam bo počutje, predvsem psihično, spremenilo.

Vodnar
Nemirni in nestrpni boste, če se ne boste od vsega malo odmaknili, tudi od najbližjih, ki vas ves čas zaposlujejo. Ne dovolite, da se vam vrne delovna kletka preteklosti.

Ribi


Nezadovoljni boste s sabo in vas bodo razveselila laskajoča mnenja s strani okolja. Odprti boste za ideje, še bolj za pohvale, to vas bo nekako usmerilo v pravo stran.

##IMAGE-969474##

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Milena poskrbela za najbolj bizarne prizore
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Milena poskrbela za najbolj bizarne prizore
naslednji članek
Catherine Zeta-Jones in Luis Guzman skupaj v Addamsovih
Svet slavnih
Catherine Zeta-Jones in Luis Guzman skupaj v Addamsovih