Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Zaverovani boste vase

12. 8. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Vaše telo bo kot lakmusov papir in prav čutili boste, kakšne energije so okoli vas, zato bodite pozorni, kje in kako začenjate pogovore. Raje ne provocirajte nikogar.

Bik
Zaverovani boste vase, saj vas bo motivirala želja po ureditvi življenja. Precej časa boste zamišljeni, pa tudi sodelujoči, vendar samo v tem, kar boste potrebovali.

Dvojčka
Ne bo vam čisto jasno, kaj se dogaja, a počutili se boste dobro, saj se bodo stvari čisto drugače razvijale. Dobili boste dobili dober občutek za dnevne dogodivčine.

Rak
Danes boste bolj izmuzljive narave in se ne boste želeli preveč pogovarjati o ničemer.
Čutili boste, da vas željijo vsi samo vplesti v težave, zato boste od povsod pobegnili.

Lev
Čustveno boste sproščeni in super zadovoljni, saj boste spoznali, da imate vso podporo od ljudi, za katere vam je mar. Ljubezensko boste nadvse privlačni.

Devica


Odločili se boste za službeno bitko. Dosegli boste uspehe, ki pa bodo kratkotrajni, saj se boste morali za stvari na daljši rok bolje pogovoriti in s sodelavci skleniti premirje.

Tehtnica
Ne sprejmite delovnih nalog od drugih, ne glede na to, da boste svoje kmalu zaključili. Raje se osredotočite na počitek in dobro počutje, saj hvaležnosti ne bo.

Škorpijon
Samski lahko danes ustvarite dobro poznanstvo, ki se bo razvilo v nekaj več. Vezani pa si priznajte, kaj si zares želite, ko se vse umiri in uredi. Kako bi radi zaživeli?

Strelec
Danes na vse poglejte bolj od daleč in se ne zapletajte v malenkosti, saj boste izgubili preveč časa. Razmislite, kaj zares potrebujete od vsega tega in se sprostite.

Kozorog
Pretirano razmišljanje, obremenjevanje z vsem iz preteklosti in ohranjanje strahov vam lahko povzroči večje težave. Lahko, da jih boste zaznavali kot panične napade.

Vodnar
Preverite, kam se je skril vaš optimizem in kaj vas sprosti in umiri. Privoščite si čas zase, prost dan, ko ne boste ugajali nikomur, niti delali nič za kogarkoli. Je možno?

Ribi


Čutili boste, da ste na pravi poti, saj boste ob dobrih idejah dobivali tudi podporno energijo in voljo, da se vsega skupaj lotite. Zadovoljni boste in se sprostili v vsem.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Zakaj so tega kandidata izrezali iz šova?
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Zakaj so tega kandidata izrezali iz šova?
naslednji članek
Johnnyju Deppu nagrada za življenjsko delo, španske ustvarjalke so proti
Kultura
Johnnyju Deppu nagrada za življenjsko delo, španske ustvarjalke so proti