reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: S trmo boste dosegli dobre spremembe

13. 8. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Horoskop za torek, 25.8. foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
S trmo boste dosegli dobre spremembe v službi in to vam bo v zadovoljstvo. Popazite pa na svoje zdravje in se ne žrtvujte za sodelavce, temveč poskrbite bolj za svoje telo.

Bik
Velik vpliv boste imeli na dogajanje, česar se na srečo ne boste zavedali. S tem boste marsikoga spodbudili k pozitivnim spremembam, za kar vam bodo resnično hvaležni.

Dvojčka
Življenje vam je privlačno in zjutraj ste se verjetno že prebudili zadovoljni. V javnosti se vam bo povečal ugled in starejše osebe bodo z veseljem vam skočile na pomoč.

Rak
Slej ko prej se bo treba ustaviti in pogledati strahovom in danim obljubam v oči. Prenehajte s preusmerjanjem pozornosti in dovolite, da se stvari posledično uredijo.

Lev
Ker boste srečni, vas bodo simpatije redno obkrožale in spogledovanje vas bo zabavalo. Kreativni boste, a počasni, saj se vam ne bo nikamor mudilo. Uživali boste.

Devica


Odlične službene ideje boste predali naprej in vsi bodo zadovoljni z vami. Malo se bo zakompliciralo, ko bodo želeli, da prevzamete odgovornost za njihovo realizacijo.

Tehtnica
Malo boste razočarani, ker se drugi ne bodo držali dogovorov, a se boste naučili, da sledite sebi za vsako ceno in da ohranjate samo ztisto, kar vam je zares pri srcu.

Škorpijon
Fizično boste precej sproščeni, tako da boste zadovoljni s sabo. A glava vam ne bo dala miru. Nemirni boste iskali rešite in ne boste vedeli, kako se lotiti vsega skupaj.

Strelec
Zadovoljni boste, saj vas bodo reakcije okolice, še posebej simpatij, navdihovale. Zabavale vas bodo tudi reakcije prijateljev in znancev, ki jih boste skrivaj opazovali.

Kozorog
Radi se boste družili s prijatelji in težko vam bo samevati doma. Ne marate, če vas ljudje jemljejo za samoumevne, zato se boste sprostili in šli na izlet ter v družbo.

Vodnar
Zadržani boste in v slabih pričakovanjih, ki pa se bodo izkazala za nesmiselna. Tako boste lažje spoznali, koliko stresa si ustvarite s prekritičnimi videnji vsega naokoli.

Ribi


Sprostili se boste in lahko, da boste v tem času imeli zanimive sanje ter ideje, ki vas bodo povezale z zanimivimi načrti ter idejami za službo. Lepota vam bo pomembna.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Milena spregovorila po odmevni drami
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Milena spregovorila po odmevni drami
naslednji članek
Batmanov soborec Robin je del skupnosti LGBTQ+
Svet slavnih
Batmanov soborec Robin je del skupnosti LGBTQ+