favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Občutljivi boste na vse, kar se bo dogajalo okoli vas

15. 8. 2021; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop fairy

Horoskop foto: ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Uspešni boste, a občutljivi na vse, kar se bo dogajalo okoli vas. Družina vas bo podpirala, a sočasno očitala, da preveč delate in se preveč obremenjujete s službo.

Bik
Sreča vas bo spremljala in srečali boste prijetne ljudi, ki vas bodo razumeli in vam odpirali nove priložnosti. Sprejmite povabila, tudi tista, ki bodo nenadoma prišla.

Dvojčka
Presenečeni boste, kako hitro se bodo stvari uredile in izpolnile želje. Ne boste pa opazili, da ste tudi sami bolj umirjeni in pozitivno komunikativni, kar je pomembno.

Rak
Ponosni boste nase in dogodki bodo okrepili vašo samozavest in podobo v javnosti. Čutili boste sprejemanje iz okoljla, kar vam bo zelo dragoceno. Prenovili se boste.

Lev
Sreča vam bo naklonjena in čutili boste svobodo in srečo. Kreativni boste dosegli več. Odprti boste za spremembe, a nikakor ne boste dovolili drugim, da vas omejujejo.

Devica


Dobro razmislite, zakaj si nekaj tako močno želite, a sočasno se ne potrudite, da bi to resnično izpeljali. Če boste temeljiti in sproščeni v sodelovanju, se bo vse uredilo.

Tehtnica
Želeli se boste odmakniti od okolja, saj boste preveč občutljivi na vse, a še ne boste imeli te priložnostil. Zato boste zelo natančni v tem, kaj počnete s kom in koliko časa.

Škorpijon
Zdelo se vam bo, da je vse v najlepšem redu, a bodo stari prijatelji aktivirali številne težave iz preteklosti ter vas spomnili na trenutke, ki bi jih najraje pozabili. Sodelujte.

Strelec
Odličen navdih boste imeli, ki pa ga drugi ne bodo tako z veseljem sprejeli, kot pričakujete. Zato se boste s trmo lotili stvari po svoje in jih tudi dobro razrešili.

Kozorog
Vztrajajte pri svojih željah, če želite priti do cilja. Ne bo vam žal, bo pa potrebno precej volje in moči, da presežete notranje strahove in navade ter posmehe iz okolja.

Vodnar
Saj že veste, da z unikatnostjo in ne s sledenjem pravilom delate dobre premike. Zato se stabilizirajte in se pozitivno usmerite v pomembne odnose ter skupno delovanje.

Ribi


Spogledovanje je postalo del narave, zato se ne obremenjujte z reakcijami drugih. Bolj se posvetite sebi in stiku z naravo ter svoji kreativnosti. Odlično vam bo šlo.

##IMAGE-969474##

prejšnji članek
Znani Slovenki v enakih kopalkah - katera jih nosi bolje
Svet slavnih
Znani Slovenki v enakih kopalkah - katera jih nosi bolje
naslednji članek
Hitri testi na podlagi vzorca sline niso več veljavni
Zdravje
Hitri testi na podlagi vzorca sline niso več veljavni
#obraziavenija
obraziavenija