Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Strast bo premagala dvome

16. 8. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
astro love ljubezen dlani horoskop

Čas je za ljubezen foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Občutljivi boste na besede in boste to raje pokazali z dejanji. Strast vas bo spontano premamila in priznali boste nekaj partnerju ali simpatiji, kar se boste kasneje kesali.

Bik
Jasno vam bo, kaj vse je potrebno narediti za uresničitev svoje največje želje. Uspešno boste izpeljali, če se le ne boste nestrpno zapletali v odnose z domačimi.

Dvojčka
Strast bo premagala dvome. Ne boste več skrivali čustev, čutili boste moč, da presežete sramežljivost in iskreno pokažete svoje interese, kar bo vse spremenilo.

Rak
Sproščeni boste in predani odnosom. Prijatelji vas bodo spodbudili k veseljačenju, v katerem vam bo čas pobegnil. Domači vas bodo čakali in ne bodo prav razumevajoči.

Lev
Optimistični boste. Odlični dogodki vam bodo potrdili načrte in vse bolj boste zadovoljni s tem, kako živite. Tudi ljubezensko hrepenenje se lahko uresniči.

Devica


Mislili boste, da imate vse pod kontrolo, a bodo besede privrele na plano in skrita ter zatrta čustva z njimi. Če bo povezano z ljubeznijo, bo dobro, sicer boste težje uredili.

Tehtnica
Odlične spremembe se bodo zgodile brez vašega truda. Imeli boste srečo v pogovorih in predstavili nekaj, kar vam bo prineslo povišico ali uspešne projekte.

Škorpijon
Jasno pokažite, kaj je vaš interes in za kaj se zavzemate. Ni več časa za taktiziranje. Pomembno je, da sprejmete določene poteze in odločitve, ki bodo razrešile vse.

Strelec
Odlične finančne spremembe se obetajo. Organizirajte se. Lahko se zgodi, da vas bodo premamili stari prijatelji, da boste tudi tokrat zaradi veseljačenja vse prestavili.

Kozorog
Ne čakajte več na znake usode, čas je za spremembe. Velik vpliv imate na okolje, zato je smiselno, da ga uporabite ter izpeljete tiste stvari, ki jih želite aktivirati.

Vodnar
Navzven boste delovali strogo in nedostopno, a v sebi boste drugačni, bolj sproščeni in sodelujoči. Razmislite, zakaj potrebujete to zaščito in se pokažite iskreno, odprto.

Ribi


Sreča vam bo sledila in srečali boste zanimive ljudi, ki vam bodo odkrili popolnoma novo perspektivo delovanja in življenja. Lahko začnete vse čisto na novo.

##IMAGE-969474##

prejšnji članek
Ljubezen na vasi : Bahra ima sestro dvojčico
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi : Bahra ima sestro dvojčico
naslednji članek
Pevka Regina pravi, da ni zasvojena s telefonom
Svet slavnih
Pevka Regina pravi, da ni zasvojena s telefonom