vzajemna_pl_30.09.11 Svet24.si

Neverjetno! Vzajemna bo decembra znižala premijo ...

janez jansa dz (2) Svet24.si

Vlada v zapiranje države spet mimo ustave in ...

dežnik, dež, oblačno Svet24.si

Konec lepega vremena

bojan pozar-pl Reporter.si

Propadli politik Bojan Požar sedi na dobrem ...

andrej vizjak Necenzurirano

Vse afere in sporni posli ministra Vizjaka

kmetija Njena.si

Kmetija: Nagrada za zaupanje je nož v hrbet

navijaci pm Ekipa24.si

BRUTALEN NAPAD navijačev! 'Dedka' pretepli zaradi...

Horoskop: Pogovor je danes ključnega pomena
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Pogovor je danes ključnega pomena

Zakoračili smo v teden oddiha., dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Dobro se boste počutili, če boste sproti se pogovorili o vsem potrebnim. To je danes osnovnega pomena. Polna luna v nedeljo vas bo nagradila, če boste pripravljeni.

Bik

Če boste upoštevali svoj notranji mir, se boste odlično počutili. Ne reagirajte na vsak namig iz službe in ne padajte na provokacije sodelavcev, ki so samo ljubosumni.

Dvojčka

Nemirni boste in iskali najhitrejše poti, da realizirate vse želeno. Dokler ne boste vsaj začeli, se nikakor ne boste mogli umiriti. Zato čimprej naredite prvi korak, še danes.

Rak

Čutili boste potrebo po svobodi in lahko, da si jo boste brez posebnih besed vzeli. Omamljeni boste od vsega dogajanja in zdelo se vam bo, da lahko počnete čisto vse.

Lev

Jasni uvidi v celotno življenje se vam bodo dogajali. Ko boste dojeli, kaj vse vam je zares na voljo, boste zelo optimistični in odprti za neverjetne čustvene spremembe.

Devica

Zavedajte se, da ste na vrhuncu moči in da prihaja vaš čas, zato ne sodite drugih, niti se ne primerjajte z njimi, temveč se čisto in predano osredotočite na svoje življenje.

Tehtnica

Uspelo vam bo ohraniti pozornost na sedanjost, saj se boste prav odlično počutili ne glede na to, kar se bo dogajalo okoli vas. Naredili boste načrt za spremembe videza.

Škorpijon 

Priložnost boste imeli za večje materialne dosežke, kar vas bo sproščalo in sočasno aktiviralo v pozitivno sodelovanje. Koristno pa je, da spremenite način komunikacije.

Strelec

Pretirano boste občutljivi na vse, kar vas bo omejevalo, a se ne boste prepirali, samo se odmaknili in nadaljevali po svoje. Čustva in občutek svobode vam bo mešal glavo.

Kozorog

Nihali boste v razpoloženju, saj boste čustveno čisto razpeti med dogajanju. Po eni strani boste želeli ohranjati status quo v materialnosti, a hrepeneli po spremembah

Vodnar 

Nemir se vas bo polastil in težko boste izrazili svoja čustva, saj še sami ne boste vedeli, kaj bi zares želeli. Preverite svoje počutje in čustva ter razmislite o situaciji.

Ribi

Iz udobja doma boste želeli delati večje sprembe na vseh področljih. In mogoče vam celo uspe, če boste brutalno iskreni s sabo, kaj res želite. Navdušeni boste nad sabo.