vzajemna_pl_30.09.11 Svet24.si

Neverjetno! Vzajemna bo decembra znižala premijo ...

janez jansa dz (2) Svet24.si

Vlada v zapiranje države spet mimo ustave in ...

dežnik, dež, oblačno Svet24.si

Konec lepega vremena

bojan pozar-pl Reporter.si

Propadli politik Bojan Požar sedi na dobrem ...

andrej vizjak Necenzurirano

Vse afere in sporni posli ministra Vizjaka

Goran in Hana, oktober 2021 Njena.si

Zdaj je uradno: Hana in Goran znova par

navijaci pm Ekipa24.si

BRUTALEN NAPAD navijačev! 'Dedka' pretepli zaradi...

Horoskop: Dobre spremembe vas čakajo
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Dobre spremembe vas čakajo

Kaj so vam napovedale zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Zdelo se vam bo, da ste pozabljeni od vseh, kar vas bo precej obremenilo. Ne boste vedeli, kaj narediti, zato se boste še bolj vrgli v delo in v skrb za svoje zdravje.

Bik

Odmaknili se boste od napornega dela in dovolili drugim, da naredijo po svoje. To vas bo sprostilo in dalo poguma za spremembe, ki jih boste v kratkem začeli izvajati.

Dvojčka

Želeli si boste čimprejšnjih rezultatov, a bo toliko vsega za urediti, da boste naredili nov načrt za daljši rok, saj boste spoznali, da nepotrebno preveč utrujate sami sebe.

Rak

Hrepeneli boste po druženju s prijatelji, a sočasno želeli več samote za razmislek. Zato boste podzavestno bojkotirali vsa povabila v družbo in se potem kesali.

Lev

Optimistični boste in novi cilji se bodo zdeli dosegljivi, še posebej, ker boste računali na pomoč prijateljev. Z natančnostjo pri začetnih korakih, se bo dobro odvijalo.

Devica

Če se boste preveč obremenjevali s službo, lahko, da se vam bo to kmalu poznalo na zdravju. Zato se raje odločite in še v tem obdobju iskreno povejte, kaj vas muči.

Tehtnica 

Kreativnost vas bo prevzela in z zadovoljstvom boste sodelovali povsod, kjer bodo znali ceniti vaše talente. Nekateri se bodo odmaknili, kar bo super sprostilo vaš čas.

Škorpijon

Prijatelji vas bodo medli in vam sicer želeli pomagati, a bo njihova pomoč bolj moteča, kot koristna. A se ne boste obremenjevali, temveč samo vztrajali pri svojem.

Strelec

S prijateljicami se boste odlično razumeli, kar pomeni, da boste pretežno v ženski družbi. To bo dobro, saj se boste lažje sprostili in se navdušili nad boljšim življenjem.

Kozorog

Dobre spremembe vas čakajo, če boste prestopili moralne okvirje in začeli slediti srcu. Ne ozirajte se na to, kaj bodo drugi rekli, temveč pokažite svoja čustva in želje.

Vodnar

Predani boste kreativnosti in nestrpni do vseh, ki bodo želeli ugovarjati temu, kar počnete. Delo vas bo osvobajalo, a boste vse bolj nejevoljni, da delate zaradi drugih.

Ribi

Ogromno dela bo za vami in rezultati se bodo začeli kazati tudi navzven. Skozi sprostitev s prijatelji boste dobili nove energije za nove projekte, ki vas že čakajo.