vzajemna_pl_30.09.11 Svet24.si

Neverjetno! Vzajemna bo decembra znižala premijo ...

janez jansa dz (2) Svet24.si

Vlada v zapiranje države spet mimo ustave in ...

dežnik, dež, oblačno Svet24.si

Konec lepega vremena

bojan pozar-pl Reporter.si

Propadli politik Bojan Požar sedi na dobrem ...

andrej vizjak Necenzurirano

Vse afere in sporni posli ministra Vizjaka

Goran in Hana, oktober 2021 Njena.si

Zdaj je uradno: Hana in Goran znova par

navijaci pm Ekipa24.si

BRUTALEN NAPAD navijačev! 'Dedka' pretepli zaradi...

Horoskop: Ureditev domačih temeljev bo dobro napredovala
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ureditev domačih temeljev bo dobro napredovala

Fotografija je simbolična, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Previdni boste, saj vam bo samozavest malo pošla. Iskali boste razloge, zakaj se počutite odrezane od vseh in lahko, da boste koga prehitro obsodili za slabe namene.

Bik 

Zvezde vas podpirajo za ugodne premike v službi. Lahko se dogovorite za vse, kar si želite, samo izrazite se in prisluhnite nasvetom starejših, bolj izkušenih prijateljev.

Dvojčka 

Odličen čas za uresničitev materialnih želja. Aktivirajte se in bodite vztrajni tudi če ne bo vse takoj šlo kot ste pričakovali. Vztrajnost, tudi trma se vam bo tokrat izplačala.

Rak

Navidezno boste optimistični in sodelujoči, a vas bodo čustva odmikala od realnega stanja. Z glavo boste v oblakih in nič vas ne bo prizemljilo. Popazite pa na zdravje.

Lev

Veseli boste in imeli dobro motivacijo. Skozi sodelovanje v službi boste odkrili svoje nove vrline in sprejeli napredovanje. Samozavestno boste odprti za ljubezen.

Devica

Ureditev domačih temeljev bo dobro napredovala. Hrepeneli boste po daljšem dopustu ali potovanju, ampak vas bodo obveznosti držale bolj doma. Ne bo vam žal.

Tehtnica

Srečni boste in se veselili načrtov za bližnjo prihodnost. Usoda vas je spodbujala, da ste na številnih področjih uvedli red in nov sistem življenja, kar se vam končno pozna.

Škorpijon

Sprostitev vam bo koristila, da boste bolj temeljito pogledali na vse načrte ter opustili tiste stvari, ki vam vzamejo preveč časa in dajo res premalo rezultatov.

Strelec

Čustva vas bodo zanesla in usoda bo poskrbela, da se bodo stvari drugače odvijale, kot ste načrtovali. Sočutje in ljubezen bo energija, ki pa vam bo prinesla vso srečo.

Kozorog

Pazite, da ne boste filozofirali takrat, ko bo potrebno delovati in obratno. Če imate možnost, pojdite na daljše potovanje ali se prijavite na zanimivo izobraževanje.

Vodnar

Na udaru boste, saj bodo vsi od vas pričakovali navodila in nasvete. Sprejmite ta način, saj vam je pomembno, kako se dela in niste mirni, dokler ni vse popolne.

Ribi

Prijateljstva vas bodo podprla pri spremembah. Zato sledite intuiciji in čustvom, ki vas bodo dobro povezala z javnostjo. Spremembe bodo sproščene in pozitivne.