mateja logar, janez poklukar Svet24.si

Najprej sledi nočno zapiranje lokalov? To so ...

zdravko pocivalsek bobo (3) Svet24.si

Minister Počivalšek je omenil "lockdown"

alenka bratusek bobo Svet24.si

Poslanci spregovorili o sanaciji bank in se ob tem...

le pen jansa tw Reporter.si

Janša se je srečal s »sovražnico EU« Marine ...

98b5b6f92a9f3beeb7d1822596bef985 Necenzurirano

Matoz in Snežič skupaj po zemljišča na Obali

Tanja Ribič Odkrito.si

BRRRRR, TO počne Tanja Ribič?!

doncic re 1 Ekipa24.si

AKCIJA VEČERA! Dončić podal sebi, nato ...

Horoskop: Sprejmite, da čas prinese nova odkritja
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Sprejmite, da čas prinese nova odkritja

Horoskop, ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Ne trmarite, raje si spočijte in prenehajte z dokazovanjem, še posebej tistim, ki vas ne podpirajo, temveč iščejo dlake v jajcu. Sprejmite, da čas prinese nova odkritja.

Bik
Imeli boste občutek, da ne spadate nikamor in se boste želeli čisto odmakniti. Ne prehitevajte realnosti in se ne trudite na vsak način vzpostaviti novih razmer.

Dvojčka
Nihali boste med konzervativnimi idejami, ki jih bodo od vas pričakovali v službi in med genialnimi idejami, za katere ste prepričani, da bi imele večji uspeh za vse.

Rak
Razmislite, zakaj takoj vse ideje in predloge jemljete kot kritiko in si s tem naredite odmik tistih, ki jim je najbolj mar za vas. Spočijte si in razmislite o reorganizaciji.

Lev
Srečali boste ljudi ali se vam bodo zgodili dogodki, ki vam bodo dvignili kvaliteto življenja. A boste počasni, previdni in natančni, saj ne želite nikjer ustvarjati zmede.

Devica
Ne boste si mogli predstavljati, kam vse vas bo življenje vodilo, a boste tvegali in naredili prvi korak. Želeli boste vpeljati red, a ne boste več pripravljeti toliko delati.

Tehtnica
Raziščite v sebi, kakšni pogoji morali biti izpolnjeni, da ste v harmoniji s čustvi, telesom in psiho ter vizijo za prihodnost. To je ključ, ki vas vedno znova sprosti.

Škorpijon
Nujno je, da spremenite odnos do denarja in vseh materialnih stvari, če res želite trajnejše spremembe. Zvezde vas namreč podpirajo pri temeljitih spremembah.

Strelec
Ignorirajte svoje dvome in slabe občutke, še posebej govorice ter bodite odprti samo za ljubezen. Tako boste najboljše sodelovali z zvezdami in odkrili,še mnogo poti.

Kozorog
Sicer še imate želje po večjih konkretnih spremembah, a sočasno že veste, da vse potrebuje svoj čas in se tega lotevate korak za korakom. Danes malo pohitite.

Vodnar
Optimistični boste in si zaželeli bolj svobodnega odločanja in sodelovanja. Nestrpni boste do sodelavcev in okrepili napetosti v službi, a se boste izogibali pogovoru.

Ribi
Vztrajajte v načrtovanju novih idej, saj si s tem ne samo odpirate dobro prihodnost, temveč tudi krepite svojo motivacijo in budite življenjsko energijo. Zato sledite sebi.