Lauren Hunter Daman Svet24.si

Pred kamero se je ustrelila v vagino

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa pl 3 Reporter.si

Je Janša sodobni Valjhun, ki skuša čim bolj ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Državni HSE plačuje Snežičeve tožbe proti ...

tjaša-vrečič Njena.si

Kmetija: Tjaša razkriva svojo plat ljubezenske ...

anamarija lampic Ekipa24.si

JO PREPOZNATE? Anamarija Lampič JEMLJE DIH! Naša...

Horoskop: Pretekle priložnosti se bodo ponovno pojavile
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Pretekle priložnosti se bodo ponovno pojavile

Fotografija je simbolična, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Pazite nase, da se prehitro ne sprostite, saj obstaja nevarnost nezgode. Zato ohranite zbranost, izogibajte se dolgih voženj ali česarkoli, kjer bo potreben dober fokus.   

Bik  
Razburjeni boste, saj vam bodo službene ali zdravstvene razmere onemogočale, da bi se lahko sprostili z domačimi. Organizirajte se sami in poskrbite za svoje želje.

Dvojčka  
Nekatere pretekle priložnosti se bodo ponovno pojavile in tokrat jih boste zagrabili. Vsa znanja, ki jih že imate, vam bodo prišla prav, tudi podpora javnosti bo velika.  

Rak  
Čutili se boste preveč podrejene določenemu sistemu in redu, ki ni zares vaš, a se ne boste prepirali, raje boste počakali na primerno priložnost, da se o vsem pogovorite.  

Lev  
Zbrani boste v vsem, kar bo mnoge čudilo. A z enim očesom boste budno spremljali vse, tako da oste pripravljeni na hitre spremembe v smeri, ki si jo želite. Zanimivo bo.  

Devica  
Zadvoljni boste s stanjem doma, kar vam bo okrepilo samozavest. Ne pretiravajte s samohvalo ali načrti, ki vam lahko spodnesejo dobro situacijo, kot že v preteklosti.  

Tehtnica  
Komunikativni boste in sodelovali s predlogi, a ker ne boste želeli prevzeti odgovornosti za njih, boste lahko deležni precejšnje kritike, ki bo upravičena.

Škorpijon  
Aktivni boste in natančno izpeljali nekatere projekte, ki so vitalnega pomena za vaš posel in počutje. Ne pretiravajte s strogostjo, da ne boste zanetli prepirov.  

Strelec   
Samozavest se vam bo vrnila in okrepil se vam bo magnetizem do nasprotnega spola, čeprav boste previdni z besedami, saj si ne želite ponovne čustvene zmešnjave.

Kozorog  
Nihali boste med tem, da se posvetite sebi in bolj sistematično poskrbite za zdravje ter fizično kondicijo. Povabite domače na izlet in iz tega naredite dober dogodek.  

Vodnar  
Pazite, da se ne zapletete v poslovne govorice, saj nimate pravih informacij in lahko sprožite težave, ki jih boste težko razrešili in bodo posledice bolj dolgotrajne.

Ribi  
Odločno boste nadaljevati s svojimi novimi načrti in pri tem se boste precej zabavali, vsekakor pa ne boste trpeli nobenega ugovarjanja, niti od tistih, ki z vami sodelujejo.