Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Skrivnosti bodo okrepile optimizem

6. 9. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
znamenja

horoskop foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Prenehajte iskati spomine iz otroštva ter stopite v realnost. Sprejmite novo energijo za drugačno življenje. Prisluhnite intuiciji in dovolite, da se usoda čisto preobrne.

Bik
Zdelo se vam bo, da ste optimistični in darežljivi z domačimi, a bo vse to zgolj znotraj vas.. Zato se potrudite in zmehčajte pogled in glas, če želite, da začutijo, kar je v vas.

Dvojčka  
Razpeti boste med ljudmi, saj boste imeli občutek, da morate vse osrečiti. Bolje je, da se umirite in dovolite drugim, da naredijo po svoje ter sodelujete tam, kjer želite.

Rak  
Prisluhnite instinktu, ki vas vodi v skrbno delo in sodelovanje na praktični način, ki ga nujno vpeljite v življenje. Ni čas za sanjarjenje, temveč za dajanje v vseh oblikah.

Lev  
Srečali boste znance in prijatelje, ki bodo veseli želeli obujati spomine. Začeli  se boste zavedati, koliko svobode in veselja ste že imeli. Želeli boste vse to nazaj.

Devica  


Pozitivni boste in sodelujoči. Vse boste delali z lahkoto, pa čeprav boste pretirano občutljivi. A ravno skozi to občutljivost se vam bodo dogajale same lepe stvari.

Tehtnica  
Radi boste doma in iskali način, da bi zaživeli čisto po svoje. Počutje se vam bo hitro izboljševalo, saj boste končno spočiti. Zato se boste upirali dodatnim nalogam.

Škorpijon  
Bolj kot boste temeljiti v službi in pri spoštovanju svojega zdravja, boljše vam bo šlo tudi doma. Moč imate, da brez truda vplivate na vse domače. Uporabite to.

Strelec
Zdelo se vam bo, da je spet prišla pomlad. Razcveteli se boste v ljubezni in videli priložnosti za flirtanje. Pogovori vas bodo sproščali in naklonjenost nekaterih laskala.

Kozorog
Dolgočas vam bo s predvidljivimi ljudmi. Čustva preteklosti vas bodo razjedala. A če se boste predali strasti, ki se lahko poraja v službi, se bo vse precej spremenilo.

Vodnar
Zdelo se vam bo, da morate vse obvladovati, zato si ne boste upali odkrito vsega pokazati, pa čeprav bo prijetno in kreativno. Skrivnosti bodo okrepile optimizem.

Ribi


Prebudili se boste iz večletnega globokega spanca. Vse boste začeli videti na novo in se čudili nekaterim stvarem, ki ste jih naredili v preteklosti. Postali boste aktivni.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Marijan in Patty po poroki deležna napadov
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Marijan in Patty po poroki deležna napadov
naslednji članek
Neda Ukraden razkrila, kako skrbi za svojo postavo!
Svet slavnih
Neda Ukraden razkrila, kako skrbi za svojo postavo!
#nasazenazenska
nasazenazenska