Kaloh Svet24.si

Poslanec Kaloh jih je skupil od neznanca

italija, covid potrdilo Svet24.si

Covid-19 potrdila bodo obvezna za vse delavce v ...

voznik, alkohol, pijan Svet24.si

Pijanega ustavili že v Avstriji, nato še v ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

lorde, met-gala-2021 Odkrito.si

Trdi, da jih ima 24, a v resnici ...

sveča Ekipa24.si

Cela regija je v solzah! Umrl je največji trener ...

Horoskop: Rešite se čustvenih obremenitev
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Rešite se čustvenih obremenitev

Horoskop, ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Polni boste elana in samozavesti ter se pripravljali na podvige, ki vam bodo okrepili srečo v življenju, še posebej, če boste prekoračili svoje omejitve in se predali usodi.

Bik
Če boste sledili svoji intuiciji, bo vaše počutje odlično, saj boste vse počeli ob pravem času in se kljub številnim obveznostim sprostili. Zato ne cincajte, prisluhnite sebi.

Dvojčka
Nenavadno se boste počutili, saj boste vse bolj zaznavali svoje talente in energije, ki vas bodo podpirale. Zato boste radi v naravi in z ljudmi, s katerimi se lahko sprostite.

Rak
Obremenjeni boste s čustvenimi izhodišči, kar bo vplivalo na vaše počutje. Če si ne boste priznali ljubosumja in ga razrešili, se lahko zgodi, da ne boste mogli spati.

Lev
Pomirjeni boste in zadovoljni, saj ste si pri sebi razčistili vse, kar vas je mučilo in točno veste, katere korake želite narediti v prihodnosti. Srečni boste s stanjem.

Devica
Odločeni boste izpeljati svoje želje in to vas bo odlično krepilo in vam vlivalo dodatne moči skozi dan. Vsega se boste lotevali natančno in se pri tem počutili odlično.Tehtnica
Radi boste razmišljali o prihodnosti in se veselili sprememb, za katere pa se vam še ne bo dalo preveč potruditi. Zato boste raje načrtovali in se igrali v mislih o vsem.

Škorpijon
Sproščeni boste in končno se boste počutili kot vladar svojega življenja. Številne ideje ali lepo potovanje vas bo tako navdušilo, da se nikakor ne boste več upirali življenju.

Strelec
Sproščeni boste, saj se vam bo zdelo, da življenje leži pred vami in da so vam vse poti odprte. Čutili boste moč v sebi, kar vam bo dalo poguma za bolj nenavadne podvige.

Kozorog
Nemirni boste v pričakovanju, čeprav ne boste točno vedeli, koga ali kaj. Zdelo se vam bo, da morate biti pozorni in res se bodo dogajali večji premiki, ki jim sledite.

Vodnar
Odlično počutje vas bo prevzemalo, saj boste imeli stvari pod kontrolo in zdelo se bo, da lahko ustvarite čisto vse, kar želite. Deloma je res, deloma pa sledite zvezdam.

Ribi
Odprti boste za dogajanje in dobro naravnani na prijatelje in znance. Usoda vas bo podpirala in videli boste številne dobre priložnosti, ki vam jih sproti nudi življenje.