divji prašič Svet24.si

Kdo je v vinogradu ustrelil prašiča?

italija, covid potrdilo Svet24.si

Covid-19 potrdila bodo obvezna za vse delavce v ...

voznik, alkohol, pijan Svet24.si

Pijanega ustavili že v Avstriji, nato še v ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

lorde, met-gala-2021 Odkrito.si

Trdi, da jih ima 24, a v resnici ...

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Horoskop: Sledite pozitivnim čustvom
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Sledite pozitivnim čustvom

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Uživali boste v kreativnostih, a pazite, da ne boste pretiravali s kontrolo drugih, saj se lahko zgodi, da boste zaradi tega sami nazadovali, bližnji pa se bodo samo odmaknili.

Bik
Strast se bo prižgala v nekaterih službenih odnosih in vas čisto presenetila. Nikakor ne boste želeli iti v takšne podvige, a lahko, da ne boste imeli moči samoodločanja.

Dvojčka
Sedaj ni čas za zunanje podvige, raje si naredite dober strateški načrt za naprej in počakajte na bolj ugodne priložnosti. Sedaj imate moč v načrtovanju in ne navzven.

Rak
Čustva bodo kriva za vaše slabo ali odlično zdravstveno počutje. Zato se odločite za pozitivno sodelovanje s svojim življenjem in se zavedajte, da so vaša čustva del vas.

Lev
Sproščeni in igrivi boste z vsemi. Pogovori vas bodo osrečevali in z lahkoto boste uredili vse potrebne stvari, tudi tiste, ki se jih v preteklosti niste upali niti omeniti.

Devica
Preveč vsega boste želeli realizirati, kar se ne bo tako preprosto izšlo, ne glede na vašo energijo in želje po spremembah. Osredotočite se na harmonično sodelovanje.Tehtnica
Strastno boste ustvarjali svoje najboljše stvari in v veselje vam bo sodelovanje in načrtovanje. Lahko, da vas bo ljubezen presenetila in prinesla večje spremembe.

Škorpijon
Sprostili se boste v ustvarjanju in sodelovanju. Če ste pozabili na svoje zdravje, se lahko zgodi, da boste morali sedaj za to poskrbeti, si spočiti in se regenerirati.

Strelec
Sledite pozitivnim čustvom, saj vas bodo vodila v nove priložnosti dobre usode. Svoboda vam bo veliko pomenila, a vedite, da se za njo ni potrebno prepirati.

Kozorog
Zdelo se vam bo, da ste na udaru in da vsi kontrolirajo vaša dejanja in čustva. A bodo samo zvezde poskrbele, da se boste končno prebili v ospredje življenja in zasijali.

Vodnar
Izzvani boste v dobro sodelovanje, a bo potrebna sprotna komunikacija, ki vas bo obremenila. Niste navajeni, da izražate mnenja, dokler vsega čisto ne razmislite.

Ribi
Javnost vas bo podprla in doživeli boste uspehe z vsem, kar boste počeli. To vas bo še bolj kreativno spodbudilo k delu in ideje, ki jih boste realizirali se bodo kar vrstile.