Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Usmerite se v poslovne spremembe

12. 9. 2021; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Dovolj imate pritiskov in vplivanja na vas. Zato boste jasno postavili svoje meje in se tudi kreativno lotili vsega, kar vas muči. Ne boste več čakali, da se vse samo uredi.

Bik
Nasprotni spol vam bodo kar kazal naklonjenost, še posebej v službi in najprej boste mislili, da je nekakšna past. A vas bodo čustvene epizode prepričale obratno.

Dvojčka
Usmerite se v poslovne spremembe, saj imate podporo zvezd, da s kreativnostjo naredite dobre spremembe na dolgi rok in začnete delati iz bolj sproščenih energij.

Rak
Čustva se vas bodo močno dotaknila in se boste le stežka ubranili njihovega magnetnega privlaka. Občutek boste imeli, da ste začarani in se tako tudi obnašali.

Lev
Načrti vam bodo šli odlično od rok, kar vas bo sprostilo in vam dalo še več volje. Čutili boste ljubečo naklonjenost in samski imeli priložnost začeti odlično ljubezensko vezo.

Devica
V odličnem obdobju ste, a pazite, da ga ne boste pokvarili z egoizmom in pretiranim napuhom. Sprostite se in dovolite, da vas življenje osreči in popelje v nove vode.



Tehtnica
Imeli boste možnost izpeljati načrte širše, a na daljši rok, kot ste načrtovali. Ne boste imeli izbire, a vas bo to veselilo, saj se boste dobro počutili z vsemi sodelujočimi.

Škorpijon
Strast vas bo vodila v nove vode, ki pa se lahko pokažejo za zelo obetavne. Skozi čustva boste odkrili, kako z lahkoto se lahko vse realizira, če ste le bolj sodelujoči.

Strelec
Zaključite stvari v službi, dokler še lahko. Sicer se lahko zgodi, da vas bodo drugi po tem sodili in boste izgubili priložnosti za dobre spremembe. Jasnost je pri tem nujna.

Kozorog
Aktivirali se boste in na novo postavili vizijo, s katero boste vsem jasno predstavili želje in jih povabili k sodelovanju. Začudeni boste, ko se bodo pozitivno odzvali.

Vodnar
Ne čakajte, da vas življenje prisili v novosti kot v preteklosti. Raje prevzemite iniciativo in se lotite tega, kar bi želeli v prihodnosti uresničiti. Podpora je velika.

Ribi


Ponosni boste na svoje dosežke in ideje, kar se bodo pokazale za zelo praktične. Uspešni boste v vsem, česar se boste lotili in to vam bo še okrepilo delovno vnemo.

prejšnji članek
Na kmetiji še dva para in babica tekmovalke?
Resničnostni šovi
Na kmetiji še dva para in babica tekmovalke?
naslednji članek
Rok Ferengja odpovedal nastop na Popevki
Svet slavnih
Rok Ferengja odpovedal nastop na Popevki