vzajemna_pl_30.09.11 Svet24.si

Neverjetno! Vzajemna bo decembra znižala premijo ...

janez jansa dz (2) Svet24.si

Vlada v zapiranje države spet mimo ustave in ...

westlotto, igra 6 od 49 Svet24.si

Našla ga je "sreča", zdaj ga iščejo, ker ga ...

bojan pozar-pl Reporter.si

Propadli politik Bojan Požar sedi na dobrem ...

andrej vizjak Necenzurirano

Vse afere in sporni posli ministra Vizjaka

kmetija Njena.si

Kmetija: Nagrada za zaupanje je nož v hrbet

navijaci pm Ekipa24.si

BRUTALEN NAPAD navijačev! 'Dedka' pretepli zaradi...

Horoskop: Ohranite harmonijo v sebi
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ohranite harmonijo v sebi

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Držali se boste doma. Vse, kar bo potrebno, boste reševali na daljavo, kar bo bližnje malo jezilo. Vztrajajte na svojem, saj res ne bo razlike, če greste urejevat na teren.

Bik
Vse bo pripravljeno za ureditev službenih zadev in pričakovano sprostitev, a bodo nekatere težave zahtevala prekinitev načrtov. Potrebno bo zaključiti stare zadeve.

Dvojčka
Jezni boste, saj ne boste mogli izpeljati vam pomembne stvari, ki ste jo dolgo pripravljali. A očitno še ni pravi čas, zato se raje posvetite domačim zadevam.

Rak
Odprti boste za srečne odnose. Ogromne načrte boste imeli, a jih boste prelagali zaradi drugih in računali, da vam bodo oprostili, če boste prijazni z vsemi okoli sebe.

Lev
Odločeni ste vpeljati spremembe po svoji meri, zato boste vse natančno načrtovali. Ko se vam bo zazdelo, da ne bo šlo vse po vaše, se boste precej razjezili in uspeli.

Devica
Zdelo se vam bo, da je pravi čas, da uveljavite temeljne spremembe, a ne boste dobili prave podpore. Zato se boste jezili na domače, ki pa vam bodo želeli le dobro.Tehtnica
Želeli boste ohraniti harmonijo v sebi, zato boste več doma in raje optimistično načrtovali. V odnosih boste spravljivi in pustili vsem, da bodo počeli, kar bodo želeli.

Škorpijon
Odlično boste razpoloženi, saj se vam bodo začele uresničevati želje. Z lahkoto se boste pogovorili z domačimi, pa tudi s tistimi, na katere računate na dolgi rok.

Strelec
Odlično počutje bo okrepila naklonjenost, ki jo boste prejemali iz vseh strani. A se ne boste mogli sprostiti in se odločiti za možne spremembe, kar vam bo kasneje žal.

Kozorog
Odlično se vam bo odpirala pot, a boste zadržani in se ne boste mogli odločiti. Ne glede na vse želje, boste ugotovili, da bo treba spremeniti način razmišljanja.

Vodnar
Usoda vas bo vabila v aktivnosti, a vas bodo dolžnosti obremenjevale, da se ne boste mogli sprostiti. Po eni strani boste želeli dogodivščino, a ne boste želeli tvegati.

Ribi
Zadovoljni boste s prijatelji, ki bodo priskočili na pomoč. To vas bo umirilo, da boste uspešno izpeljali spremembe v temeljih dejavnosti, ki jo želite uvesti na dolgi rok.