Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lažje do dobrih tekaških rezultatov in splošno boljšega počutja

9. 9. 2021; 05.30
Avtor: K.M.
Ljubljana se pridružuje globalni skupnosti adidas Runners!

Ljubljana se pridružuje globalni skupnosti adidas Runners foto: Promocijski material

Gre za dobro zastavljen program, oblikovan v sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo med drugim sestavljajo kineziologi, nutricionisti in fizioterapevti. Najboljše pa je, da je vse skupaj brezplačno!

Pri športni aktivnosti je največkrat problem v pomanjkanju motivacije. Le-to pa zagotavljajo osebe, s katerimi se obkrožamo, tudi različne tekaške in športne skupine, znotraj katerih najdemo enako misleče ljudi oziroma posameznike s podobnimi cilji. Ena izmed takšnih je tudi globalno gibanje adidas Runners, ki je letos končno prišlo tudi v Slovenijo, prisotno pa je že v 60 mestih po svetu.

Glavna prednost adidas Runnersov je dobro zastavljen program, oblikovan v sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo med drugim sestavljajo kineziologi, nutricionisti in fizioterapevti. Pri tem ne gre za klasično tekaško skupino, saj ta poleg kakovostnih treningov članom nudi tudi celovito podporo, motivacijo in priložnost za druženje z ljudmi z istim ciljem: postati najboljša različica samih sebe. Tekače in druge rekreativne športnike pod okriljem adidas Runners Ljubljana namreč vodijo povezanost, radovednost, drznost, spoštovanje ter strast do teka. Skupnosti se lahko brezplačno pridruži vsak, ki je pripravljen na kakovostne treninge, kjer bo presegal meje lastne zmogljivosti in se ob tem tudi zabaval. Najboljša novica pa je ta, da so članstvo in udeležbe na različnih treningih brezplačni

Več informacij o gibanju najdete v Facebook skupini.

>>KLIKNITE TUKAJ<<.

Blaž Strožer foto: Promocijski material

Tamara Pavlovič foto: Promocijski material

Člane skupnosti spodbujata in vodita dva kapetana. Kapetan AR Ljubljana je predan športnik Blaž Strožer, sicer že vrsto let adidasov tekaški trener, ki se mu je pri vodenju slovenskih adidas Runnersov pridružila Tamara Pavlovič, učiteljica joge, zavzeta pohodnica in ljubiteljica meditacije.

prejšnji članek
Nika Zorjan o brisanju komentarjev
Svet slavnih
Nika Zorjan o brisanju komentarjev
naslednji članek
Neprepoznaven Ed Sheeran v objemu perja in bleščic
Svet slavnih
Neprepoznaven Ed Sheeran v objemu perja in bleščic
#nasazenazenska
nasazenazenska