kombi, prevažanje pribežnikov Svet24.si

Peljal je enajst tujcev, sedel bo 12 mesecev

italija, covid potrdilo Svet24.si

Covid-19 potrdila bodo obvezna za vse delavce v ...

voznik, alkohol, pijan Svet24.si

Pijanega ustavili že v Avstriji, nato še v ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

Lucifer-every-power-and-ability-he-has-had-in-the-show- Odkrito.si

Hudič bo še nekaj časa na zemlji! To so njegove...

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Lažje do dobrih tekaških rezultatov in splošno boljšega počutja
| K.M.

Lažje do dobrih tekaških rezultatov in splošno boljšega počutja

Ljubljana se pridružuje globalni skupnosti adidas Runners, Promocijski material

Gre za dobro zastavljen program, oblikovan v sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo med drugim sestavljajo kineziologi, nutricionisti in fizioterapevti. Najboljše pa je, da je vse skupaj brezplačno!

Pri športni aktivnosti je največkrat problem v pomanjkanju motivacije. Le-to pa zagotavljajo osebe, s katerimi se obkrožamo, tudi različne tekaške in športne skupine, znotraj katerih najdemo enako misleče ljudi oziroma posameznike s podobnimi cilji. Ena izmed takšnih je tudi globalno gibanje adidas Runners, ki je letos končno prišlo tudi v Slovenijo, prisotno pa je že v 60 mestih po svetu.

Glavna prednost adidas Runnersov je dobro zastavljen program, oblikovan v sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo med drugim sestavljajo kineziologi, nutricionisti in fizioterapevti. Pri tem ne gre za klasično tekaško skupino, saj ta poleg kakovostnih treningov članom nudi tudi celovito podporo, motivacijo in priložnost za druženje z ljudmi z istim ciljem: postati najboljša različica samih sebe. Tekače in druge rekreativne športnike pod okriljem adidas Runners Ljubljana namreč vodijo povezanost, radovednost, drznost, spoštovanje ter strast do teka. Skupnosti se lahko brezplačno pridruži vsak, ki je pripravljen na kakovostne treninge, kjer bo presegal meje lastne zmogljivosti in se ob tem tudi zabaval. Najboljša novica pa je ta, da so članstvo in udeležbe na različnih treningih brezplačni

Več informacij o gibanju najdete v Facebook skupini.

>>KLIKNITE TUKAJ<<.

Foto: Promocijski material - Blaž Strožer

Foto: Promocijski material - Tamara Pavlovič

Člane skupnosti spodbujata in vodita dva kapetana. Kapetan AR Ljubljana je predan športnik Blaž Strožer, sicer že vrsto let adidasov tekaški trener, ki se mu je pri vodenju slovenskih adidas Runnersov pridružila Tamara Pavlovič, učiteljica joge, zavzeta pohodnica in ljubiteljica meditacije.