alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

Tjaša Vrečič VSE Odkrito.si

TJAŠA IZ KMETIJE - tako MIŠIČASTA je

pogacar Ekipa24.si

UF, KAKŠNA ZVERINA! Tadej Pogačar kot ga še ...

Tedenski horoskop: Od srede je čas za nove aktivnosti
| Andreja Novak

Tedenski horoskop: Od srede je čas za nove aktivnosti

devica, px

Mlaj v devici bo poskrbel, da boste lahko jesensko načrtovanje ta teden začeli optimalno, zato ne prelagajte ničesar, kar želite v tem mesecu opraviti.

Od srede je čas za nove aktivnosti. Polni boste elana in dobre volje, kar bo ugodno vplivalo na vse odnose in dogovore, ki jih boste morda sklenili čisto na novo. Ne pozabite na svoje dobro počutje in intimne načrte, ki jih bo okrepil prehod Venere v znamenje čutnega škorpijona v petek zvečer.

Slovenski pregovor: Dokler je protje mlado, ga je lahko viti.

Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: ***
Polni boste elana in samozavesti ter se boste pripravljali na podvige, ki vam bodo okrepili srečo v življenju, še posebno če boste presegli svoje psihične omejitve in se resnično predali usodi, ki vas bo vodila.
Ljubezen/odnosi: *****
Iskrice strasti vas bodo povezale s številnimi simpatijami, in če ste vezani, je lahko za vas kar pravi izziv ohraniti zvestobo in povezanost s partnerjem. Zato si vzemite raje čas za dvojino in se ne izpostavljajte situacijam, kjer bi vas lahko strast izzvala.
Posel/denar: ***
Odlični projekti se bodo pokazali, vendar boste morali biti potrpežljivi oziroma gledati dolgoročno v prihodnost, saj rezultati ne bodo prišli tako hitro. Delo vas bo sicer veselilo in se ga boste aktivno lotili. A še ne govorite o tem v javnosti, saj se lahko stvari hitro spremenijo, še posebno če se bo o tem preveč govorilo.
Nasvet tedna:
Ne zapravljajte časa za mimobežne odnose, tudi ne za prijateljevanja ali javno druženje. Posvetite se intimnim in poslovnim prebojem, saj je to obdobje primerno za kreativnost.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ****
Če boste sledili svoji intuiciji, bo vaše počutje odlično, saj boste vse počeli ob pravem času in se kljub številnim obveznostim sprostili. Zdelo se vam bo, da ste malo odsotni od vsega, a vam bo ravno ta odmik pomagal do potrebnih spoznanj in dobrih odločitev.
Ljubezen/odnosi: ***
Najpomembnejši odnos v tem času bo vaš odnos do sebe, saj boste tako dobro spoznali svoje potrebe in globoke želje. Zato tudi tukaj poslušajte svoj instinkt; morda spoznate zanimive stvari o svojih bližnjih, tudi sodelavcih.
Posel/denar: ****
Zanimive ideje boste dobivali ob najbolj nenavadnih trenutkih, in če boste sproščeni, se lahko uresničijo ter spremenijo poslovni vidik življenja. Zato se ne zadržujte, podelite ideje na pravih mestih in predvsem ženskam, ki vam bodo pomagale vse realizirati.
Nasvet tedna:
Ne bojte se svojih čustev, samo sprejemajte jih ter negujte hvaležnost in veselje. To vam lahko namreč spremeni razumevanje življenja, da boste na vse pogledali iz čisto druge perspektive in zaživeli drugače, bolj smiselno življenje.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ***
Malo nenavadno se boste počutili, saj boste vse bolj zaznavali svoje talente in tudi energije, ki vas bodo močno podpirale. Zato boste radi v naravi in z ljudmi, s katerimi se lahko sprostite, v pomoč vam bodo pri razumevanju vsega.
Ljubezen/odnosi: ****
Zanimivo dogajanje vas bo prebudilo in vse bolj boste razmišljali o svojih odnosih in čustvih ter si priznali določene napake, predvsem pa želje glede ljubezni in partnerstva. Če se želite o vsem pogovoriti, izberite partnerja ali simpatijo, ne opisujte drugim svojih intimnih zadev.
Posel/denar: ****
Zbirajte ideje in se jih lotite ustvarjalno ter predvsem dolgoročno. Imeli boste priložnost predstaviti nekatere svoje vizije, in to starejši osebi, ki vam jih bo pomagala uresničiti ob pravem času.
Nasvet tedna:
Ne upirajte se darovom, ki vse bolj prihajajo na dan, in podpori, ki jo v tem obdobju prejemate pri svojem prebujenju. Sledite instinktu, v svojem življenju stopite na pravo mesto in vse bo steklo sproščeno in harmonično.

Rak 21.6.–22. 7.
Počutje: ****
Obremenjeni boste z nekaterimi svojimi čustvenimi izhodišči, ki lahko vplivajo na vaše počutje. Če si ne boste priznali svojega ljubosumja in naredili načrta, kako ga dolgoročno razrešiti, se lahko zgodi, da od vsega nemira ne boste mogli spati.
Ljubezen/odnosi: ****
Ljubosumni boste in to skrivali za pretirano ustrežljivostjo in optimizmom, s katerim boste želeli dokazati svojo zrelost in prepričati predvsem sebe, da je vse v najlepšem redu.
Posel/denar: ****
Če boste čustveno sproščeni in tako pozitivno sodelovali pri vseh delovnih obveznostih, se vam lahko kariera odpre na čisto nov način in z lahkoto dosežete tisto, o čemer ste nekoč sanjarili. Zato se potrudite in pokažite svoje najboljše kvalitete v poslu.
Nasvet tedna:
Namesto podleganja lastnim čustvom je veliko bolje, da preverite vsa dejstva o tem, kar vas moti ali obremenjuje. Tako boste dojeli, da je vse ljubosumje neosnovano in je veliko bolje, če se usmerite v svoje uspehe ter zaživite tako, da boste ponosni nase.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ***
Pomirjeni boste in zadovoljni, saj ste pri sebi razčistili vse, kar vas je mučilo, in natanko veste, katere korake želite narediti v prihodnosti. Zadovoljni boste z okoliščinami ter to tudi uspešno pokazali in osrečili bližnje.
Ljubezen/odnosi: ****
Strast v vas bo samo čakala na priložnost, da privre na dan, in kreativni boste v vsem, kar vam je v življenju v veselje. Sreča vas bo vodila v večje spremembe, lotili se jih boste temeljito. Z lahkoto se boste o vsem pogovorili in osrečili posebno osebo.
Posel/denar: ****
Na videz se ne bo nič spremenilo, a v vas se bo krepila samozavest, kar bo dolgoročno pozitivno vplivalo na vaše delo in obilje. Morda se boste odločili za novosti in povsem prenovili finančne temelje.
Nasvet tedna:
V pogovorih se sprostite in sledite intuiciji, ki vas bo vodila naravnost k idejam, s kom in kaj se pogovoriti, samo slediti je treba. Tako boste sproščeno, a hitro prenovili svoje življenje ter se obdali z ljudmi, ki vas popolnoma podpirajo, kar vas bo osrečilo.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: **
Odločeni boste uresničiti svoje želje in to vas bo zelookrepilo ter vam vlilo dodatne moči skozi dan. Vsega se boste lotevali natančno in se pri tem počutili odlično, saj vam bo okolica naklonjena in bo vse potekalo sproščeno.
Ljubezen/odnosi: ***
Doma se boste dobro počutili, zato se ne boste želeli preveč družiti z drugimi. Na pot boste šli samo, če bo nujno potrebno. Domači vam bodo nudili oporo v vsem, kar boste potrebovali, in radi se boste pogovarjali o novih idejah in viziji, ki si jo želite za prihodnost.
Posel/denar: ***
Želeli si boste izpeljati temeljne spremembe glede službe in posla, zato boste sledili svojim idejam in se sproščeno lotevali vsega, kar bo potrebno. Za pravi preboj pa vas bo malo stisnilo, saj boste težko pozabili preteklost. Ljubezen bo pomagala.
Nasvet tedna:
Izkoristite zadnje dneve Sonca in Marsa v vašem znamenju in resnično naredite potrebne korake v smer, v kateri želite spremeniti svoje življenje. Ne bojte se lastne moči, vnesite jo v ideje in načrte, ki jih želite uresničevati na dolgi rok.Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: ****
Radi boste razmišljali o prihodnosti in se veselili sprememb, a se vamše ne bo ljubiloprav potruditi zanje. Zato boste raje načrtovali in v mislih preigravali vse možnosti ter reorganizirali svoj dom, da se boste še bolje počutili.
Ljubezen/odnosi: *****
Optimistični boste in predani ljubezni, ki se bo pojavljala na vseh korakih. Samski lahko prek službene povezave srečate osebo, ki vam bo ogrela srce in odprla um, da boste razmislili o raznih spremembah, ki bi vas veselile. Za vsako ceno boste želeli slediti ljubezni in zvezde vam bodo pri tem naklonjene.
Posel/denar: ***
Strastno se boste predali obveznostim in sledili priložnostim usode, ki vas bo pri tem lepo podprla. Morda boste zato morali opustiti nekatere čustvene razvade, a vam ne bo težko, saj vas bo delo tako prevzelo, in srečni boste, da vam je usoda končno ponudila to priložnost.
Nasvet tedna:
Že sprostitev bo dovolj, da boste lahko kar najbolje sodelovali z usodo in zaživeli takšno ljubezen, o kateri ste nekoč sanjarili.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: ****
Sproščeni boste in končno se boste počutili kot gospodar svojega življenja. Številne ideje ali lepo potovanje vas bodo tako navdušili, da se ne boste več upirali življenju, temveč se ga boste lotili s strastno natančnostjo in v vsem sodelovali.
Ljubezen/odnosi: ******
Nasprotni spol vam bo naklonjen, saj boste oddajali posebno energijo, s katero boste omrežili vse; tako v službi kotdrugod, kjer se boste malo sprostili. To vas bo veselilo in boste precej optimistični.
Posel/denar: *****
Izjemne priložnosti boste imeli za dobre zaslužke in pravi poslovni preboj, zato se ne držite nazaj, temveč se aktivirajte v vse možne smeri, ki se bodo ponujale. Če boste opustili stare zamere, se vam življenje lahko resnično pozitivno spremeni.
Nasvet tedna:
Ne oklepajte se preveč začrtanih stvari, temveč se sprostite in sledite še boljšemu dogajanju, v katero vas bo življenje povabilo. Ob skrbi za zdravje in sodelovanje v službi se boste povezali z zanimivimi ljudmi, ki vas bodo optimalno podprli.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: *****
Sproščeni boste, saj se vam bo zdelo, da je življenje dobrohotno in so vam vse poti odprte. V sebi boste čutili izjemno moč, kar vam bo dalo poguma tudi za bolj nenavadne podvige.
Ljubezen/odnosi: *****
Ljubezen vam bo na voljo na vsakem koraku in zaznavali boste naklonjenost ter sprejetje z vseh strani, kar vas bo izjemno pomirilo in vam povrnilo energijo. Vezani boste morda imeli težave s tem, da boste težko skrivali naklonjenost do vseh okoli sebe.
Posel/denar: ***
V tem obdobju bo izjemno pomembno, da zaključite vse še odprte stare zadeve, če boste želeli stopiti korak naprej in res doseči uspeh. Sicer se lahko zgodi, da se vse nakopičeno pokaže v javnosti in vam zapre precej ugodne poti. Zato se potrudite in uredite preteklost.
Nasvet tedna:
Ne bežite od odgovornosti, če si dolgoročno želite sprememb. Poravnajte vse zapadle položnice in preverite vse pogodbe, ki bi vas lahko kmalu bremenile. Šele potem se boste lahko mirno lotili novosti.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: **
Nemirni boste in v pričakovanju, čeprav ne boste natanko vedeli, koga ali kaj pričakujete. Zdelo se vam bo, da morate biti pozorni, in res se bodo dogajali večji premiki, a vprašanje je, ali boste lahko vse uredili tako na kratko.
Ljubezen/odnosi: ***
Vidni boste v javnosti in to bo sprožilo spremembe v odnosih. Mnogi bodo šele zdaj resnično ugotovili, iz kakšnega testa ste, in to jih bo bolj sprostilo ter povezalo z vami. Samski se odzivajte na povabila, vezani pa s partnerjem načrtujte prihodnost ter si ustvarite skupno vizijo.
Posel/denar: ****
Z novimi idejami boste lahko sodelavce ali stranke prepričali, da bodo sodelovali v projektih, ki vam veliko pomenijo. Tako se bodo nekatere stvari stabilizirale in lahko se vam odprejo novosti, s katerimi boste ubirali poti do poslovnega uspeha. Razmišljali boste o selitvi.
Nasvet tedna:
Ne bojte se uvajati sprememb zgolj na podlagi svojih čustev. Tako se boste bolje povezali s sabo in vsemi sodelujočimi ter začeli živeti bolj sproščeno.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: *****
Odlično počutje vas bo prevzemalo, saj boste imeli vse stvari pod kontrolo, in zdelo se vam bo, da lahko ustvarite čisto vse, kar želite. Če ne boste sledili svoji intuiciji, vas bo preganjal notranji nemir, zato boste hitro poskrbeli za vse, kar bo potrebno.
Ljubezen/odnosi: ***
Ne boste znali razločiti, ali je to ljubezen ali ljubosumje, vsekakor boste precej nemirni glede partnerja ali simpatije, s katero boste imeli povezavo, a ne čisto takšne, kot si jo želite. Zato boste iskali načine, kako preveriti, ali je vse v najlepšem redu.
Posel/denar: ***
Bolj ko se boste lahko čustveno vpletli v sodelovanje v službi, bolje vam bo. Samo prek sproščenosti in doživljanja boste namreč lahko uresničili svoje poslovne ideje, ki bodo malo nenavadne.
Nasvet tedna:
Ne zapirajte se v svoj svet oziroma v svoje kalupe, saj vas življenje vabi v veliko širšo paleto doživljanj. Če boste sproti sodelovali in iskreno kazali svoja čustva in namere, boste preživeli odlično obdobje z dobrimi rezultati.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: ****
Odprti boste za dogajanje in v dobrih odnosih s prijatelji in znanci. Usoda vas bo podpirala in videli boste številne priložnosti, ki vam jih nudi življenje. Morda se še ne boste odločili za večje spremembe, a že sama ideja o tem, da je vse to možnost, vas bo veselila.
Ljubezen/odnosi: ****
Ljudje vam bodo naklonjeni in to vam bo dajalo dober občutek sodelovanja, pa čeprav boste bolj solirali v njihovi družbi. A to ne bo moteče, ker bodo vsi res sprejemali vaše aktivnosti čisto sproščeno.
Posel/denar: ***
Če boste ohranjali ravnotežje med javnostjo in osebnim delom, boste veliko dosegli in naredili pomembne korake v smeri, ki si jo želite. Ne čakajte pa, da se priložnosti naredijo, temveč bodite pozorni, da se pravočasno odzovete.
Nasvet tedna:
Stabilizirajte svoje temelje in situacijo doma. Tako boste veliko bolj pomirjeni z vsem in se dobro odprli sodelovanju ter usodi, ki vas bo podpirala. Domači bodo zadovoljni z vsem, kar boste naredili doma, zato jim dajte vsaj malo veselja.