Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Čustva vas bodo vodila v nov način dojemanja

20. 9. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Kaj so vam napovedale zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Vztrajni boste in če boste vsaj navidezno sodelujoči, se bo vse izpeljalo veliko bolje, kot ste načrtovali. Ne umikajte se, posvetite se bližnjim in naredite dobre načrte.

Bik
Zdelo se vam bo, kako dobro sodelujete, a se ne boste zavedali svojih prekipevajočih čustev. Vseeno vas bo usoda vas bo nepričakovano nagradila s srečo v dogovorih.

Dvojčka
Optimistični in sodelujoči boste, a vseeno vam ne bo uspelo vsega, kar ste si zadali. Ljudje vam bodo naklonjeni, zato se sprostite in jih prosite za kakršnokoli pomoč.

Rak
Hrepeneli boste po oddaljenih krajih in dogodivščinah iz preteklosti. Čustveno boste odsotni, kar bo vznemirilo bližnje, saj se ne bodo mogli o ničemer prav pogovoriti.

Lev
Ponosni boste na svoje dosežke in se še bolj natančno lotevali vsega. Ljubezen vam bo motivacija in potrpežljibo si boste ustvarjali dobro zaledje za spremembe.

Devica
Odlično boste izpeljali svoje stvari, zato vam bo okolica težko karkoli svetovala. Kljub temu, da boste prosili za nasvet, ga namreč ne boste pripravljeni zares sprejeti.



Tehtnica
Zavedali se boste sprememb in zato prav uživali. Sledili boste usodi in pri tem vam ne bo prav nič pomembno, kam se vse odvija, saj boste sledili sreči in zadovoljstvu.

Škorpijon
Zdravstvena situacija vas bodo povezale z zanimivimi ljudmi, ki vam bodo vrnili občutek ponovne sreče za sodelovanje. Uspelo vam bo premakniti večje težave.

Strelec
Sproščeni boste in ravno zaradi tega dobro izpeljali finančne zadeve. Prejeli boste darilo ali denarno podporo, s katero si stabilizirali dom in sprostili pritiske okolja.

Kozorog
V odnosih boste sprostili občutljivost in strahove, s katerimi ste se upirali dobrim spremembam na dolgi rok. Sreča vam bo naklonjena, če boste le prisluhnili drugim.

Vodnar
Nihali boste med željo, da se sprostite in vse predate v roke Vesolja in tem, da naredite vse za druge in organizirate stvari bolj temeljito zase ter za bližnje.

Ribi


Čustva vas bodo vodila v nov način dojemanja in z večjo lahkoto se boste sprostili. Lahko, da boste šli na daljšo pot ali izobraževanje za spremembo vizije življenja.

prejšnji članek
Jan Knez razkril, zakaj natanko mu je počil film
Resničnostni šovi
Jan Knez razkril, zakaj natanko mu je počil film
naslednji članek
Amy Schumer odstranili maternico in slepič
Svet slavnih
Amy Schumer odstranili maternico in slepič