Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Za duševni mir izrazite svoje občutke

22. 9. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
bik horoskop

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  

Upoštevajte svoje počutje in si vzemite dovolj časa za sprehode v naravo ali redne fizične vaje. Ne čakajte, da pride do konkretnih težav, saj ste sedaj bolj občutljivi.  

Bik  

Veliko energije boste porabili v službi in vaš imunski sistem ne bo tako stabilen, kot je običajno. Zato poskrbite za dobro prehrano in potreben odklop, da vam ne bo žal.  

Dvojčka    

Ne boste mirni, dokler ne boste povedali določenim osebam to, kar jim gre. Lahko, da ne boste izbrali pravega časa ali besed, a vseeno bo vsaj kratkoročen učinek. 

Rak    

Lahko, da se boste želeli zaradi ljubezni preseliti ali čisto reorganizirati življenje. A raje poglejte, kaj imate sedaj in kako bi vse organizirali v to realnost, vsak dan sproti. 

Lev  

Žal vam bo, da niste že prej delali bolj po svoje, saj vam prilagajanje ni pisano na kožo. Življenje je sedaj veliko bolj pestro, ko ga živite po svoje in končno ste veseli.  

Devica  

Hrepeneli boste po objemih. Zdelo se vam bo, da to dovolj kažete partnerju ali simpatiji, a temu ne bo tako. Zato se aktivirajte in naredite prave poteze čimprej. 

Tehtnica  

Lahko,da bodo nekatere stare simpatije prišle na pot in prebudile vaša čutila, kar vam bo sicer v veselje, a vprašanje, če boste lahko našli čas za flirtanje in druženje. 

Škorpijon  

Odlično počutje bo prineslo vse več interesa za ljubezen. Venera v vašem znamenju vam bo zakuhala prijetne dogodivščine, ki se jim nikakor ne boste želeli upirati.  

Strelec   

Ljubezen vam bo zameglila jasne misli. Nikakor ne boste prišli na zeleno vejo in domači se bodo čudili, kaj se vam dogaja. Še pomislli ne bodo, da je ljubezen vmes. 

Kozorog  

Povedali boste vse, kar vam bo ležalo na srcu. A tudi odločiti se boste morali sami. Zvesti boste in čakali na obljube, ki so vam bile dane in bi močno vplivale na vas. 

Vodnar  

Srečni boste, čeprav se boste počutili, da ste ves čas na prepihu in da se sreča lahko v trenutku obrne. Zato boste ljubosumni in iskali način, da si zagotovite vse, kar želite. 

Ribi  

Srečanje s posebnimi ljudmi vam bo aktiviralo dobro podporo v poslu in pozitivno vplivalo na druga področja življenja. Ljubezen vas bo prevzela in imeli boste srečo.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Znano, katerega leta je rojena Sonja
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Znano, katerega leta je rojena Sonja
naslednji članek
Alya ljubiteljica prirejanja nenavadnih koncertov
Svet slavnih
Alya ljubiteljica prirejanja nenavadnih koncertov