mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Trma vas bo oddaljila od željenih rezultatov

27. 9. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Ohranite športne dejavnosti, pa četudi je to samo sprehod po naravi, saj vam bo to preprečilo, da bi zapadli v depresijo. Bližnji ne bodo razumeli, kaj se vam dogaja.

Bik
Želeli boste okrepiti finančno stanje, a boste preveč nemirni, da bi vztrajali do uresničitve. Osamljeni boste, saj vam zaradi kaosa nihče ne bo priskočil na pomoč.

Dvojčka
Želeli boste prelisičiti usodo in narediti želene spremembe, ki pa se ne bodo izpeljale. Zato boste trmoglavili, se jezili in pretirano komunicirali, a se na koncu le sprostili.

Rak
Zapletli se boste v načrte in se veselili vsega, a če boste trmarili pri svojem, se bo zapletlo in se lahko prestavi za nedoločen čas. To vas bo precej obremenilo.

Lev
Skrivali boste čustva srca in čakali na pravi čas. Odprti boste za dogajanja, a za svoj intimni odnos še ne boste izbrali pravega poguma, da bi se izpostavili v to smer.

Devica


Pripravljali se boste, a ne boste mogli ničesar prav izpeljati. Vse se bo upočasnilo in tudi pomoči ne bo iz nobene smeri. Poskrbite raje za razumevanje v odnosih.

Tehtnica
Aktivni boste in vse bo voda na vaš mlin, da boste zase opravili pomembne stvari. Odločitev bo za vas izjemnega pomena, zato jo boste skrivali, dokler ne bo vidna.

Škorpijon
Čas je za nove temelje, saj se bo vse ustavilo, če se ne boste pomirili s sabo in določili prioritete. Ne vzdržujte odnosov, ki so vam zares že v breme in kjer samo dajete.

Strelec
Odličen čas je za srečo in darila. Lahko, da se boste lotili prenove doma. Karkoli bo, boste nadvse uspešni. Pogovarjajte se in se odprite novim priložnostim za radost.

Kozorog
Ne boste vedeli, kaj vas zadržuje. Prenehajte negovati strahove in lenobo. Ne pričakujte sprememb, če niste nič pripravljeni storiti za njih. Sodelujte s srcem.

Vodnar
Izberite srečo in optimizem v življenju in se odmaknite od reda, ki ga želite aktivirati predvsem doma. Ne naredite vse sami in to s slabo voljo. Raje motivirajte ostale.

Ribi


Novosti bodo prinesle vse tiste spremembe, ki ste se jih izogibali. Presenečeni boste nad hitrimi rezultati in lepimi darili. Pomembna vam bo harmonija in lepota v okolici.

##IMAGE-969474##

prejšnji članek
Kmetija: Nika spregovorila o težavah s pogodbo
Resničnostni šovi
Kmetija: Nika spregovorila o težavah s pogodbo
naslednji članek
Talenti: Sin Nuše Derenda dobil 'NE' s strani Ane in Branka, a ...
Resničnostni šovi
Talenti: Sin Nuše Derenda dobil 'NE' s strani Ane in Branka, a ...