Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Uporabite odlično podporo zvezd

28. 9. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
znamenja

horoskop foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Močna volja vas bo vodila, a sledite pozitivnim čustvom, saj vas jeza ali trma ne bodo peljali v pravo smer. Napeto ozračje bo povzročalo, da boste odzivni na provokacije.

Bik
Ponosni boste in to tudi zelo jasno kazali vsepovsod. Čustveno boste odzivni, a preveč nemirni, da bi se res dobro počutili. Uporabite odlično podporo zvezd.

Dvojčka
Imeli boste na izbiro, da sledite tradicionalnim stvarem, ali se čisto odklopite od povprečja in zaživite bolj sproščeno in dinamično življenje. Sledite norosti srca.

Rak
Psihično boste imeli izzive, a jih boste doživljali čisto fizično. Napeti boste in nihali v razpoloženju. Ne boste se mogli odločiti, ali ste jezni na vse skupaj ali veseli rešitve.

Lev
Razmišljali boste o tem, kaj si zares želite od življenja in številne ideje vam bodo pomagale odpreti različne možnosti ter odkriti pomembnost prave odločitve.

Devica


Bodite pozorni, da se ne boste zaradi čustvene občutljivosti napačno odločili za aktivnosti. Nemir vas bo medel in čeprav se ne boste nič dogovorili, boste vztrajali.

Tehtnica
Občutljivi boste na izjave in geste, a se boste poskušali umiriti, saj se že poznate in veste, da pretiravate z vsemi reakcijami. Vseeno se ne boste mogli kar tako sprostiti.

Škorpijon
Sočasno boste budni, nestrpni, pa tudi sproščeno, a le, ko boste povezani s pravim delom. Zato ne čakajte, da ga drugi opravijo za vas, saj je dobro, da ste aktivni zase.

Strelec
Zdelo se vam bo, da je vse v najlepšem redu in za nič se ne boste obremenjevali. Optimistično boste sledili dogajanjem in se na nek način izogibali konkretni realnosti.

Kozorog
Umirite se, saj je škoda, da si brez razloga pokvarite na novo ustvarjeno zaupanje. Z nemirom boste potrjevali, da ne veste točno, kaj se dogaja, kar pa ne bo čisto res.

Vodnar
Prehitro boste dali mnjenje, ki ga boste še nekajkrat spremenili. To bo zmanjšalo vrednost vaših nadaljnjih besed, zato je smiselno prej vse malo bolj razmisliti.

Ribi


Sproščeni boste in se veselili novic, ki jih boste vraževerno skrivali zase. Ne boste želeli prehitevati, kar je smiselno. Prisluhnite intuiciji, da vas bo še naprej podpirala.

##IMAGE-969474##

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Mihaele Krajnc danes ne bi prepoznali
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Mihaele Krajnc danes ne bi prepoznali
naslednji članek
Netflix pridobil pravice za dela, kot sta Čarli in tovarna čokolade ter Matilda
Svet slavnih
Netflix pridobil pravice za dela, kot sta Čarli in tovarna čokolade ter Matilda